در ضمن سئوال بسیار مهم . اینکه اگه محتویات یک دی وی دی رو توش بریزی - زیرنویس بودنش مهم نیست- پخش میکنه .
ممنون میشوم ار دوستان تجربه دارند کمک کنند .
در ضمن سئوال بسیار مهم . اینکه اگه محتویات یک دی وی دی رو توش بریزی - زیرنویس بودنش مهم نیست- پخش میکنه .
ممنون میشوم ار دوستان تجربه دارند کمک کنند .
بله دقیقآ !!ولی چرا اینقدر درصد پخش رو کلی نشون میده ؟!!؟و با یک آنتن قراضه که هیچی در حالت آنالوگ نمیگرفت 68 درصد دارم
بلوسنس T14 رو 75 قیمت دارین ؟ میشه آدرس یا تلفنی از فروشگاه بدین؟
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
دوستان برای پروویژن دو امکان جدید فعال شد
1 - ضبط یک کانال و دیدن کانال دیگر
2 - تایم شیفت : مثلا اگه یک دفعه کاری براتون پیش بیاد که مجبور بشید برید بیرون ، کلید تایم شیفت رو میزنید و وقتی برگشتید ، از اونجایی که برنامه رو ندید براتون نمایش می ده.
سلام . ضبط یک کانال و دیدن کانال دیگر تو فريمور جديده . اگر اين طوره بي زحمت براي دانلود فريمور جديد رو لينك مي كنيد.
بدینوسیله میخواستم از شرکت فولاد رایانه تشکر کنم . دستگاه پرویژن t7 خرابم رو بردم نمایندگی بدون هیچگونه سوالی برام تعویض کردند
شرکت ال جی تلویزیون های ال ای دی خود را مجهز به تیونر دیجیتال داخلی کرد سری led 5400
سلام
من ايكس ويژن دارم. فرمت فايلهاي ضبط شده توسط اين دستگاه trp هست. يكي از دوستان ميگفت همه ستاپ باكس ها به اين فرمت ضبط ميكنه و عوض كردن دستگاه مشكلمو حل نميكنه.
مشكل من اينه كه فرمت trp فقط توسط برنامه tmpgenc با صدا كانورت ميشه كه اين برنامه هم بين صدا و تصوير فاصله ميندازه . . اين فاصله هم با audio gap correction درست نميشه. وبلاگ ماديران پيشنهاد داده بود كه فيلمهاي بلند رو به تكه هاي كوچك تقسيم كنيم تا مشكل حل شه كه بازم نشد.
برنامه vlc هم بدون صدا كانورت ميكنه.
چه بايد كرد؟ دوستان روشي براي تبديل اين فايلها به صورت صحيح معرفي كنند.؟
سلام
یه برنامه هست به اسم Handbrake ، رایگان هم هست و می تونه فایل هات را تبدیل کنه ، ولی فرمت های خروجیش محدوده ، لینک دانلودش را هم با یه سرچ می تونی بدست بیاری ، یکی دو مگ هم بیش تر نیست .
سلام
شما تست كرديد؟
فاصله صدا و تصوير رفع ميشه؟
خبر فوري ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي
بچه هاي كرجي 6 تا كانال ديگه رو هم با سينگال بسيار قوي (94 درصد ) مي تونيد بگيريد . يعني الان شده 14 شبكه روي گيرنده هاي ديجيتال تو كرح .
زود باشيد از اول شبكه هاتون رو سرچ كنيد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)