اگه یه گوشی هم بهم معرفی کنین که با سیم کارت عادی اینتر نت وصل بشه..ممنون میشم
مرسی....![]()
ميشه گفت مفيد بوده
سرگرمي روزانه من پست دادن در اينجاست
بحثها جدي تر شود ( حرفهاي بهتري براي گفتن هست)
اگه یه گوشی هم بهم معرفی کنین که با سیم کارت عادی اینتر نت وصل بشه..ممنون میشم
مرسی....![]()
Last edited by totia kh; 20-02-2008 at 13:15.
خیلی ممنون از شما
چند تا سوال ئاشتم
ویلا شهر چه قدر از نجف اباد فاصله داره ؟
ایا خونه با ماهی 100 ..150 هزار تومان میشه پیدا کرد..؟
ADSL توی ویلا شهر داره...؟یا فقط اصفهان داره.....؟
سلام
می دونید فاصله ویلاشهر تا خود نجف آباد مهم نیست.چون دانشگاه درون خود شهر واقع نشده.اما فاصله ویلاشهر با دانشگاه 5 دقیقه راه است.(با سرویس)درباره اینترنت و قیمت کرایه ها هم می گم خواهرم بپرسه بهتون می گم.
سرعت اينترنت ايرانسل بدي نيست...... البته بعضي وقت ها خيلي افتضاح ميشه طوري كه حتي توي ياهو مسنجر هم LOG IN نميشه،اما در كل خوبه...... هر 1 مگا بايت هم 1000 ريال هست..... ولي زياد به درد وب گردي حرفه اي و يا وب گردي زياد نميخوره......
انتخاب گوشي هم آنچنان در اينترنت تاثيري نداره به طوري كه شما مثلا با گوشي N95 نوكيا هم ميتونيد به خوبي به اينترنت وصل بشيد و پول زيادي هم براي POCKET PC نداديد.......
براي وصل شدن به اينترنت هم گوشي مهم نيست،مهم اون اپراتوري هست كه خط شما متعلق به آن است.....
در حال حاظر هم همراه اول GPRS (اينترنت) را راه نينداخته...... فعلا فقط ايرانسل هست كه GPRS داره و ميتونيد به اينترنت وصل بشيد......
مرسی امین جان...کاملا جوابمو گرفتم...ممنون از اینکه اینقدر قشنگ موضوع رو واسم باز کردی.
سلام
من میخام ADSL بگیرم و تحقیق کردم صبانت به نظر مناسبه
در سایت اصلی صبانت نمایندگان زیر رو به عنوان نماینده رسمی خودش معرفی کرده :
نداگستر:ققنوس انفورماتیک: -کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جلفا رایانه سپاهان : -
آقای اکابری : -
سحر رسانه خورشید : -
فراتاز : -
ارتباطات کیهان پیام : -
رایانو : -
رایانه نحل سپاهان :ایران رایان :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید************************کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همانطور که مشخصه بعضی به صورت شرکت و برخی به صورت مغازه کامپیوتری هستند
که نمایندگی گرفتن و برخی سایت دارن . من به سایتها سر زدم و قیمتها همه یکسان است
و شخصا جلفارایانه و کاندید(نداگستر) رو پسندیدم.
1-لطفا بگید کدومشون پشتیبانی بهتری دارن و آیا مودم را باید از خودشون خرید و نصب اجباریه؟
2-یعنی برای نصب خودم نمیتونم انجام بدم که هزینه ام بیاد پایین؟
--------
سرویس مورد نظر من A1 هست یعنی 64k ماهانه
مودم Asus602 هم میخام
3-این مودم حدودا چنده؟
4-آیا Adsl-2 هست؟
ببخشید هزار تا سوال رو یه جا میپرسم
میخام سریع اقدام کنم که تا عید وصل بشه
ندا از نظر خدمات و پشتيباني بهتره....
مودم را هم بايد از خودشون بگيري.......
مودمي كه شما انتخاب كرديد (ASUS AM602) قابليت ADSL2+ را هم داره و روتر هم هست.......
قيمت مودم هم حدود 67 تومان است (با گارانتي)
اگر خودتون مودم داريد پ.خ بديد تا راهنمايي كنم چكار كنيد........ تازه ازتون هزينه نصب هم ميگيرند....اگر خواستيد ميتونم كاري كنم واستون كه اين هزينه براتون كسر بشه.....
خوش باشيد
سلام.بله
Asus Am 602====53000 بدون گارانتي
Asus Am 602====67000 با گارانتي
راستش من پشتیبانی بقیه شرکت ها رو نمیدونم ولی پشتیبانی جلفا فقط در حد اینه که بهت بگه چقدر از یوزرت باقی مونده و یا اینکه اگه برای پورتت مشکلی پیش اومد مشکلت رو گزارش کنه ( اینو میگم چون خودم پشتیبانشونم)
فکر کنم بقیه شرکت ها هم در همین حد باشه ... چون معمولا قطعی و یا کندی اینترنت دست اینجا نیست و همش با تهرانه
مودم هم می تونی خودت بگیری ویا از شرکت تهیه کنی
هزینه نصب هم در واقع سود نمایندگی هاست و همچین هزینه ای وجود نداره ... بنابراین اگه یه آشنایی... چیزی ( مثل امین جون) نداشته باشی مجبوری این پول که 10000 تومان هست را بدی
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)