یه فیلم تهیه کردم که در رابطه با کیوسک و دانلود با IDM
به آقا جواد؛
در محیط کیوسک اقدام به دانلود فایلی میکنم ( برنامه Auslogics Disk Defrag ) و لینک دانلود توسط IDM دریافت میشه که در محیط اصلی ویندوز شروع به دانلود میکنه(با اون فرض که قبلش IDM را در کیوسک اجرا نکنیم تا پروسه اش فعال باشه؛ <- اگر اینجوری باشه که خیلی بهتره،... ما بدترین حالت را در نظر گرفتیم)... ولی همینطور که قبلا عرض کردم دانلود در محیط مجازی صورت میگیره. نوار سبز رنگ اطراف پنجره IDM هم این مورد را نشون میده.... که وقتی بعد از اتمام دانلود ؛ وقتی پوشه محل فایل دانلود شده را باز میکنم این مسیر را به من نشون میده:
Users > Ali> Downloads> Programs
اما توی فیلم نشون میدم که این مسیر فیک هست و اتفاقاً روی اطراف پنجره که با نوار سبز رنگ مشخص شده است و نشان از مجازی بودن مسیر هست را هم با موس تاکید میکنم. و بعد از بستن پنجره وقتی به این مسیر میرم از فایل دانلود شده خبری نیست.
و در نهایت میبینیم که فایل دانلود شده در این مسیر قرار گرفته:
C> VTRoot> HarddiskVolume2> Users> Ali> Downloads
از فایل یک کپی روی دسکتاپ میگیرم و بعد پاکسازی سندباکس را میزنم و سندباکس پاکسازی و پوشه VTRoot حذف میشه (به انضمام شاخه مورد نظر در رجیستری)
این از این؛
===
به آقا پدرام؛
بعد هم در ادامه وارد محیط سندباکس میشم و همین فایل را که روی دسکتاپ قرار داره را اجرا و نصب میکنم و برنامه فقط در محیط سندباکس نصب میشه و وقتی به محیط ویندوز برمیگردم از برنامه نصب شده خبری نیست. و باز نشون میدم که برنامه نصب شده در محیط کیوسک روی هارد در مسیر VTRoot نصب شده. (فرض بگیریم اگر مخرب باشه و بخواهد مثلا به پوشه ویندوز و System32 دسترسی داشته باشه و در این مسیر _یا هر مسیر دیگری_ بشینه و یا به فایلهایی آسیب بزنه یا سیستم را به هر نحوی آلوده بکنه؛؛ نمیتونه). برای رجیستری هم که کومودو شاخه مشخص شده دیگری را براش در نظر گرفته و مسیرهای مورد نیاز را برای فایل و برنامه ها و مخربها را به صورت مجازی در اختیارشون میزاره.
باز هم در پایان با پاکسازی سندباکس برنامه نصب شده در کیوسک حذف میشه...
====
این چیزیست که من میبینم و باید ببینیم.....> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]