تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 457 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

یه فیلم تهیه کردم که در رابطه با کیوسک و دانلود با IDM

به آقا جواد؛

در محیط کیوسک اقدام به دانلود فایلی میکنم ( برنامه Auslogics Disk Defrag ) و لینک دانلود توسط IDM دریافت میشه که در محیط اصلی ویندوز شروع به دانلود میکنه(با اون فرض که قبلش IDM را در کیوسک اجرا نکنیم تا پروسه اش فعال باشه؛ <- اگر اینجوری باشه که خیلی بهتره،... ما بدترین حالت را در نظر گرفتیم)... ولی همینطور که قبلا عرض کردم دانلود در محیط مجازی صورت میگیره. نوار سبز رنگ اطراف پنجره IDM هم این مورد را نشون میده.... که وقتی بعد از اتمام دانلود ؛ وقتی پوشه محل فایل دانلود شده را باز میکنم این مسیر را به من نشون میده:

Users > Ali> Downloads> Programs

اما توی فیلم نشون میدم که این مسیر فیک هست و اتفاقاً روی اطراف پنجره که با نوار سبز رنگ مشخص شده است و نشان از مجازی بودن مسیر هست را هم با موس تاکید میکنم. و بعد از بستن پنجره وقتی به این مسیر میرم از فایل دانلود شده خبری نیست.

و در نهایت میبینیم که فایل دانلود شده در این مسیر قرار گرفته:

C> VTRoot> HarddiskVolume2> Users> Ali> Downloads

از فایل یک کپی روی دسکتاپ میگیرم و بعد پاکسازی سندباکس را میزنم و سندباکس پاکسازی و پوشه VTRoot حذف میشه (به انضمام شاخه مورد نظر در رجیستری)

این از این؛

===

به آقا پدرام؛

بعد هم در ادامه وارد محیط سندباکس میشم و همین فایل را که روی دسکتاپ قرار داره را اجرا و نصب میکنم و برنامه فقط در محیط سندباکس نصب میشه و وقتی به محیط ویندوز برمیگردم از برنامه نصب شده خبری نیست. و باز نشون میدم که برنامه نصب شده در محیط کیوسک روی هارد در مسیر VTRoot نصب شده. (فرض بگیریم اگر مخرب باشه و بخواهد مثلا به پوشه ویندوز و System32 دسترسی داشته باشه و در این مسیر _یا هر مسیر دیگری_ بشینه و یا به فایلهایی آسیب بزنه یا سیستم را به هر نحوی آلوده بکنه؛؛ نمیتونه). برای رجیستری هم که کومودو شاخه مشخص شده دیگری را براش در نظر گرفته و مسیرهای مورد نیاز را برای فایل و برنامه ها و مخربها را به صورت مجازی در اختیارشون میزاره.

باز هم در پایان با پاکسازی سندباکس برنامه نصب شده در کیوسک حذف میشه...

====

این چیزیست که من میبینم و باید ببینیم.....> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Jadda; 22-09-2013 at 21:02.

2. 13 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سایر دوستان هم این مورد براشون اتفاق میافته؟
    این اتفاق برای منم هم افتاده و هنوزم اتفاق میفته.... ولی یک نکته وجود داره...... اگه قبلش توی ویندوز اصلی دانلود منیجر رو اجرا کرده باشیم و بعد توی کیوسک روی لینک دانلود کلیک کنیم دانلود منیجر توی محیط اصلی ( بدون کادر سبز) شروع به دانلود میکنه.... ولی اگر دانلود منیجر رو از قبل توی ویندوز اصلی از حالت اجرا خارج کنیم و بعدش توی کیوسک اقدام به دانلود کنیم اینبار دانلود منیجر به صورت مجازی (با کادر سبز ) شروع به کار میکنه.

4. 3 کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

این اتفاق برای منم هم افتاده و هنوزم اتفاق میفته.... ولی یک نکته وجود داره...... اگه قبلش توی ویندوز اصلی دانلود منیجر رو اجرا کرده باشیم و بعد توی کیوسک روی لینک دانلود کلیک کنیم دانلود منیجر توی محیط اصلی ( بدون کادر سبز) شروع به دانلود میکنه.... ولی اگر دانلود منیجر رو از قبل توی ویندوز اصلی از حالت اجرا خارج کنیم و بعدش توی کیوسک اقدام به دانلود کنیم اینبار دانلود منیجر به صورت مجازی (با کادر سبز ) شروع به کار میکنه.
    ولله من که هر جوری تست میکنم همیشه مجازی سازی میشه.....

====

یه تست جالب: وارد کیوسک بشید و در محیط کیوسک دستی بزنید فایلهای روی هارد را پاک کنید.... نترسید پاک نمیشه.... تست جالبی هست، انجامش بدهید.

الان توی عکس من در محیط کیوسک فایلهای روی درایو E خودم را پاک کردم.... اما روی سیستم اصلی چیزی پاک نشده... اوکی ، اقدامات و اعمال و تغییرات در پوشه VTRoot شبیه سازی میشه...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مثلا فایلها پاک شدن!!!.... اما روی هاردم آب از آب تکون نخورده.... اینو تست کنید تا بهتر با مفهوم کیوسک آشنا بشید.

6. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

لطفا یک شماره سریال جدید بزارید ؟

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

علی جان حرف شما برای ما سند.... مفهوم کیوسک رو کاملا درک کردیم....ولی بحث روی اینه که آیا واقعا همونجوری که انتظارش میره هم کار میده...... حالا سر فرصت از این موضوع دانلود منیجر هم سعی میکنم ویدئو تهیه کنم . آخه به نظر میرسه در مورد دانلود منیجر یکم موضوع فرق میکنه.... حالا بزار ویدئو تهیه کنیم بهتر میشه در موردش حرف زد.

9. 5 کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علی جان حرف شما برای ما سند.... مفهوم کیوسک رو کاملا درک کردیم....ولی بحث روی اینه که آیا واقعا همونجوری که انتظارش میره هم کار میده...... حالا سر فرصت از این موضوع دانلود منیجر هم سعی میکنم ویدئو تهیه کنم . آخه به نظر میرسه در مورد دانلود منیجر یکم موضوع فرق میکنه.... حالا بزار ویدئو تهیه کنیم بهتر میشه در موردش حرف زد.
    آقا منم تست کردم و در هر شرایطی ( چه IDM تو سیستم اصلی اجرا شده باشه و چه نشده باشه) هنگام دانلود تو محیط کیسوک یه نوار سبز رنگ دورش میاد و کاملاً مجازی سازی شده

11. 6 کاربر از fb.atheist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان من بعد از اینکه از فایروال Comodo استفاده کردم اینبار پس از نصب ویندوز 8 تصمیم گرفتم که Comodo Internet Security رو نصب کنم ولی الان پس از هر بار ریاستارت ویندوز اروری دریافت میکنم به نام NSIS Error دوستان میدونین این ارور برای چی میاد؟
    یه عکس از ارور هم گرفتم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه؟
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام علیکم و بسیار ممنون

من میتونم از شرایط سیستم خودم مطلع باشم ....... و با توضیحاتی که دادم این مطلب را بیان کنم که مجازی سازی صورت میگره.

منتها اگر شاهد اتفاقی غیر از این باشیم ..... یا باید یه جوری برام اتفاق بیفته یا با توضیحات شما روی سیستم خودم شبیه سازی بکنم... با توضیحاتی که شما دادید من نتونستم روی سیستم خودم مورد شما را شبیه سازی کنم.

بنابراین میمونه تنها راه که این هست که شما اگر تونستید حداقل یک ویدئو تهیه کنید و به دست من برسونید تا به تیم کومودو ارسال کنم و بگم روی بعضی از سیستمها این اتفاق میافته و توپ را بندازیم توی زمین اونها.

ولی الان مسئله این هست که من در حالتهای مختلف مشکلی ندارم، بنابراین چی به اونها بگم!

14. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    چرا هر کاری که میکنم تو سایت کومودو نسخه
    6.2.282
    برام دانلود میشه در حالیکه آخرین نسخه
    6.2.285
    هست؟
    راهی هست که بتونم آخرین نسخه رو دانلود کنم؟

16. 2 کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    چرا هر کاری که میکنم تو سایت کومودو نسخه
    6.2.282
    برام دانلود میشه در حالیکه آخرین نسخه
    6.2.285
    هست؟
    راهی هست که بتونم آخرین نسخه رو دانلود کنم؟

آخرین نسخه نهایی را از لینک زیر دانلود کنید

Last edited by Jadda; 24-09-2013 at 21:29.

18. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •