تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 263 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

داره خودمونی میشه sajad_samavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

فن کار کنه که ادم خوشحالم باید بشه خنک میمونه دستگاه ولی نه برادر من وین 8.1 از پی سی دانلود دان کردم (win 8.1 pro with media center) درایورامم از اچ پی گرفتم الان لپتابم خیلیم خنکه سوییچ و سلیپمم دارم. احتمالا برنامه ای که به سیستم فشار بیاره نصب نکردی؟ در ضمن فن هم گاهی اوقات روشنه بعضی موقع نه. اوایل که این لپتابو گرفته بودم به خودم میگفتم چقدر این بی صداست اصن صدای فنش خیلی کم بود میگم شاید بعضی مواقع فکر میکنین فن خاموشه چون خیلی بی صداست شاید صداش در محیط شنیده نشه ولی مال من اکثرا فن کار میکنه اگه باش کار کنم که طبیعی هست.در کل من مشکلی نداشتم. شاید باید ویندوز عوض کنید که اخرین راهه حله از کول پد هم استفاده کنین. البته نیست که فصل سرماست ممکنه گرما ی بخاری که فضای اتاقو گرم میکنه اثر بذاره تو دمای لپ تاپ.
    خب وقتی فن دایم در حال کار کردن باشه که اصطلاک دستگاه و فن بالا میره و این زیاد خوب نیست !
    منم این ویندوز رو اولین باره نصب کردم و از سایت سافت98 دانلود کردم ..
    همیشه از کول پد هم استفاده مبکنم ..
    این ویندوزی که الان شما نصب کردین و با این شرایط که گفتین راضی هم هستین ؛ چجوریه ؟! هنگ و اینا تو کارش نیست ؟! چقد طول میکشه بیاد بالا ؟! وقتی میرین تو دسکناپ برنامه های استارت آپ سریغ لود میشن یا باید چندین ثانیه ( نزدیک به یه دقیقه ) صبر کنید ؟؟؟ از این بابت ها یکم رو مخه سیستمم .. مثلا مرورگرو اینا یکم با تاخیر باز میشن نمیدونم مشکل از گرافیکه ! از چیه ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خب وقتی فن دایم در حال کار کردن باشه که اصطلاک دستگاه و فن بالا میره و این زیاد خوب نیست !
    این ویندوزی که الان شما نصب کردین و با این شرایط که گفتین راضی هم هستین ؛ چجوریه ؟! هنگ و اینا تو کارش نیست ؟! چقد طول میکشه بیاد بالا ؟! وقتی میرین تو دسکناپ برنامه های استارت آپ سریغ لود میشن یا باید چندین ثانیه ( نزدیک به یه دقیقه ) صبر کنید ؟؟؟ از این بابت ها یکم رو مخه سیستمم .. مثلا مرورگرو اینا یکم با تاخیر باز میشن نمیدونم مشکل از گرافیکه ! از چیه ؟!
    سلام
    من هنوز وقت نکردم برم روی ویندوز 8.1 ، هنوز روی 8 هستم
    این مشکلی که می گین زیاد داغ می کنه، اگه داغ کردنش خیلی زیاد باشه و سمت چپ تاچ پدتونم هست
    مربوط به کارت گرافیکه
    من یه زمانی نیاز داشتم اوبونتو روی 4540 نصب کبنم، نصبم کردم
    منتها سمت چپ تاچپدش وهشتناک داغ می شد، سرچ که کردم، مربوط می شد به کارت گرافیک amd که هم زمان با اینتله روشن بود ولی استفاده هم نمی شد
    اگه قبلا مشکلی نداشتین، احتمال خیلی زیاد باید ویندوزتون مشکل داشته باشه
    قبل از نصب هرچیزی اعم از درایورها هم مطمعن بشد که net framwork 3.5 هم نصب باشه، چون در غیر این صورت مشکل پیش میاد

فن دستگاهم یه تنظیم داره توی بایاس که اگه دستگاه به برق وصل باشه، توی حالت پیش فرض همیشه روشن باشه
    یه حالت دیگه هم داره که با سنجش دما در موقع لزوم فن روشن بشه

3. 2 کاربر از sorrna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

نصب کردم ولی موقع تماشای فیلم تصاویرو خیلی روشن نشون میده تو kmplayer! و با تنظیمات پلیر هیچ تغییری نمیکنه!
    آخرین آپدیت مربوط به 26 سپتامبر 2012 میشه دیگه آره؟
    من همونی رو که از سایت بود دانلود کردم و الن همه چی نرماله

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نصب کردم ولی موقع تماشای فیلم تصاویرو خیلی روشن نشون میده تو kmplayer! و با تنظیمات پلیر هیچ تغییری نمیکنه!
    آخرین آپدیت مربوط به 26 سپتامبر 2012 میشه دیگه آره؟
    potplayer رو به اضافه ی تنظمات پایه اش که تو اینترنت گیر میاد نصب کنید ببینید هنوز مشکل پابرجاست / در ضمن امکانات کاملا مشابه km player هستش و حتی بهتر

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام
    اکر تو برنامه های پخش فیلم مثل KM Player و یا PotPlayer نمیتونید از طریق خود نرم افزار میزان روشنایی رو تغییر بدین به خاطر تنظیمات درایور اینتل هست :
    اگر بزارین روی Application Setting یعنی که از طریق خود برنامه پخش کننده تنظیمات رو قبول کنه اما اگر روی Driver Setting باشه دیگه تغییر دادن تنظیمات برنامه کارساز نخواهد بود و تنظیمات همونی هست که در پنل اینتل هست

7. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه joibari2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

potplayer رو به اضافه ی تنظمات پایه اش که تو اینترنت گیر میاد نصب کنید ببینید هنوز مشکل پابرجاست / در ضمن امکانات کاملا مشابه km player هستش و حتی بهتر
    بلهبه همون شکل هست الآن گرافیکو پاک کردم مجددا نصب کردم ولی تصاویرو خیلی مرده نشون میده و کیفیت قبلو نداره!چیکار باید کرد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اکر تو برنامه های پخش فیلم مثل KM Player و یا PotPlayer نمیتونید از طریق خود نرم افزار میزان روشنایی رو تغییر بدین به خاطر تنظیمات درایور اینتل هست :
    اگر بزارین روی Application Setting یعنی که از طریق خود برنامه پخش کننده تنظیمات رو قبول کنه اما اگر روی Driver Setting باشه دیگه تغییر دادن تنظیمات برنامه کارساز نخواهد بود و تنظیمات همونی هست که در پنل اینتل هست

چطور میشه وارد این قسمت شد ؟من یه برنامه برای حذف کردن کارت گرافیک استفاده کردم و بعد از اون دچار مشکل شده و رنگارو به صورت مرده نشون میده!درایورو هم که دوباره نصب کردم مشکل حل نشده!فکر میکنم یه سری چیزای دیگه هم باهاش پاک کرده

داره خودمونی میشه dop12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ها؟؟؟

پيش فرض

به نطرم ویندوز عوض کنید ترجیحا از سایت پی سی دانلود چون الان من خودم دارمش. خوبه بد نیست کند بودن انچنانی هم در کار نیست خیلی سریع تر از ویندوز 7 هم هست برنامه باز کردنش زیاد طول نمی کشه نهایتا 5 ثانیه برنامه ها عادی طول میکشه فوقش به شخصه خودم هنگی ندیدم توش قبلا زیاد صفحه ابی میومد واسم اما الان با این ویندوز خیر مشکلی نداره 4 ماهه دارمش. زیاد حساس نباش رو سرعتش مشکلی نیست من خودم شنیدم کسایی که ssd دارن ویندوزشون خیلی سریعه پس کند بودن احتمالا از هارده بعید بدونم از گرافیک باشه. حالا اگه واقعا داغی خیلی زیاده یه وین جدید بنصب شما ببین درست میشه یا نه. من خودم لپتابم معمولا خنکه فقط موقع گیم داغ میشه و فن شدید کار میکنه در حالت های عادیم فن منم چند بار چک کردم کار میکرد وقتی به برق وصل بود حالا نمی دونم این خوبه یا نه.

11. 2 کاربر از dop12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

چطور میشه وارد این قسمت شد ؟من یه برنامه برای حذف کردن کارت گرافیک استفاده کردم و بعد از اون دچار مشکل شده و رنگارو به صورت مرده نشون میده!درایورو هم که دوباره نصب کردم مشکل حل نشده!فکر میکنم یه سری چیزای دیگه هم باهاش پاک کرده
    سلام
    بهتر هست که آخرین ورژن کارت گرافیک اینتل رو از سایت اینتل دانلود کنید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رو دسکتاپ که راست کلیک کنی باید Graphic Properties مربوط به اینتل رو بزنی بعدش روی Video کلیک کنی

13. 2 کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بهتر هست که آخرین ورژن کارت گرافیک اینتل رو از سایت اینتل دانلود کنید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رو دسکتاپ که راست کلیک کنی باید Graphic Properties مربوط به اینتل رو بزنی بعدش روی Video کلیک کنی
    نمشه از این سایت دانلود کرد متاسفانه
    مدلو باید HD4000 انتخاب کرد؟
    من کلیک راست میکنم رو دسک تاپ گرافیک پروپرتیز نداره ولی قبلا داشت فکر کنم پاک شده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •