تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 720 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من سر دوراهی خرید st30 از بین بانه و بانیان الکترونیک موندم . اختلاف قیمت هم کم نیست . چیزی در حدود 700 هزار تومان

که معلوم نیست بانیان چرا اینقدر گرونتر میده . فکر نکنم کار خاصی بکنه که ارزش این قدر گرونی داشته باشه

البته نداشتن گارانتی هم برای خودش یک معضلیه که نمیشه از کنارش به راحتی گذشت ولی دیگه نه 700 هزار تومان بیشتر

دوستانی که از بانه این tv گرفتن راضین ؟ کسی هست تو تهران این tv به قیمت بانه خریده باشه ؟

دوستان که عینک های اکتیو شاتر دارن . این مساله حقیقت داره که این عینک ها باعث سردرد / سرگیجه و کلا چشم اذیت می کنه ؟

کیفیت سه بعدی آن در جاهایی ذکر شده در حد سایر برندها نیست ؟ واقعیت داره ؟
    عرض کنم خدمتت که عمق سه بعدیش عالیه.
    یه سوال کی یا کجا گفته که کیفیت سه بعدیش پایین تر از بقیس؟تا اونجایی که من کل اینترنت رو زیر و رو کردم کیفیتش بر عکس اینکه گفتی از بقیه بجز PN*D7000 & PN*D8000 & VT30 بهتره.خودمم این تی وی رو دارم از سه بعدیش کاملا راضیم.
    بانه اگه بتونی خودت بری بهتره.چون قیمتا خیلی نوسان داره و هر کی یه چیزی میگه و اکثرا از یکی دو نفر تی وی هاشونو میگیرن و الکی قیمتو بالا می برن.
    اکتیو شاتر آره حقیقت داره.ولی این مسئله در باره ی پلاسما ضعیفتره.به نظر من اکتیو از پسیو بهتره
    Last edited by MOOSHII; 21-10-2011 at 12:28.

2. 3 کاربر از MOOSHII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه edomanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عرض کنم خدمتت که عمق سه بعدیش عالیه.
    یه سوال کی یا کجا گفته که کیفیت سه بعدیش پایین تر از بقیس؟تا اونجایی که من کل اینترنت رو زیر و رو کردم کیفیتش بر عکس اینکه گفتی از بقیه بجز PN*D7000 & PN*D8000 & VT30 بهتره.خودمم این تی وی رو دارم از سه بعدیش کاملا راضیم.
    بانه اگه بتونی خودت بری بهتره.چون قیمتا خیلی نوسان داره و هر کی یه چیزی میگه و اکثرا از یکی دو نفر تی وی هاشونو میگیرن و الکی قیمتو بالا می برن.
    اکتیو شاتر آره حقیقت داره.ولی این مسئله در باره ی پلاسما ضعیفتره.به نظر من اکتیو از پسیو بهتره

عبارت زیر تو گوگل سرچ کن هر کدوم باز کردی خط آخر معرفی St30

مقایسه سه بعدی پرفروش

4. این کاربر از edomanoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مقایسه سه بعدی پرفروش
    به ارجیف سایتای ایرانی توجه نکن همین چند روز پیشم یکی نوشته بود پاناسونیک تکنولوژِی پلاسماهاشو از روی ال جی دزدیده !!!!!!!!!!!!!
    من خودم سه بعدی st30 رو با سامسونگ دی هفت هزارو خورده ای (ماشالا صد تا مدل دارن) مقایسه کردم سه بعدی سامسونگ بیشتر به دو و نیم بعدی شبیه بود تا سه بعدی.

6. 4 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ایمیل زدم جواب ندادن ولی قبلا کلی صحبت کردم خیلی گاگول تر از این حرف هاهستن که بفهمن؟!!
    فکر کنم فیرم ویر سری m به ایرانیا بخوره.

8. این کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مقایسه سه بعدی پرفروش
    قربونت برم شما داری به قول دوستمون این اراجیف اینارو با سایتایی مثل
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که بزرگترین فروم واسه تلویزیونه مقایسه میکنی وفقط حرف این یه نفرو که توی 14 سایت کپی پیست شده باور می کنی و بقیه اشتب میکنن دیگه؟؟؟ بگرد ببین غیر از این کسی دیگه همین حرف رو زده؟
    Last edited by MOOSHII; 21-10-2011 at 15:18.

داره خودمونی میشه edomanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

9

قربونت برم شما داری به قول دوستمون این اراجیف اینارو با سایتایی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بزرگترین فروم واسه تلویزیونه مقایسه میکنی وفقط حرف این یه نفرو که توی 14 سایت کپی پیست شده باور می کنی و بقیه اشتب میکنن دیگه؟؟؟ بگرد ببین غیر از این کسی دیگه همین حرف رو زده؟
    کی گفتم من باور کردم!!! من اگه باور کرده بودم که دیگه نمیومدم بپرسم. فقط خواستم مطمئن شم . می دونم اینجا خیلی بهتر و اساسی تر به این مسائل پرداخته میشه تا یه چند سایت به قول شما که فقط کپی و پیست کردن بلدن و بدون تحقیق و مطمئن بودن از درستی مطالبشون اون ارائه می دن. اگه توجه کرده باشی من تو پست که زدم گفتم نمی دونم از بانه بخرم یا بانیان ؟ پس من قبل اینکه شما جواب بدی بازم حرف اون سایت ها باور نکرده بودم. اون سوالات برای آسوده خاطر شدن بیشتر قبل ازخرید بود . به هر حال ممنون از توجهت . بلاخره حرف شما که این تی وی داری نسبت به اونا ارجحیت داره برام .

11. این کاربر از edomanoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

مقایسه سه بعدی پرفروش
    امتیازات ST30 بخصوص سه بعدیش رو اینجا ببین:
    کد:
    یکی دیگه از تلویریونهایی که تو سایت ایرانی بررسی کرده NX710 بود که مدل اروپاییش که کیفیتش بالاترم شاید باشه میشه NX713 ، امتیازاتش رو ببین:
    کد:
    دیدی چقدر ST30 سرتره؟
    تو سایتهای معتبر دیگه هم میتونی مقایسه پیدا کنی. تو هر سایت معتبر خارجی که بری ST30 سرتر از اکثر مدلهاست.
    روزنامه دنیای اقتصاد منبع معتبری نیست و معمولا مطالبش تبلیغ یه کالا هست. طوری تبلیغ می کنه که خواننده متوجه نشه تبلیغه.
    این مطلبی که گذاشتید مشخصه تبلیغ پسیو های ال جی هست.

13. 7 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alvar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان ببخشید جسارته من خیلی اطلاعات ندارم ولی چرا تو این سایتی که دادین رتبه بندی کرده چرا رتبش پایینه ؟
    کد:

15. این کاربر از alvar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

دوستان ببخشید جسارته من خیلی اطلاعات ندارم ولی چرا تو این سایتی که دادین رتبه بندی کرده چرا رتبش پایینه ؟
    کد:
    من یه مدتی درگیر بررسی های این سایت بودم و یه ابهاماتی درباره روشنایی و کیفیت تصویر پلاسماها برام پیش اومد.
    با راهنمایی های جناب Alucard که از مدیران بخش تصویری هستند متوجه شدم که این سایته رویوهای چندان جالبی نداره و رویوهاش بیش از اندازه Custom هستند.

17. 7 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

کی گفتم من باور کردم!!! من اگه باور کرده بودم که دیگه نمیومدم بپرسم. فقط خواستم مطمئن شم . می دونم اینجا خیلی بهتر و اساسی تر به این مسائل پرداخته میشه تا یه چند سایت به قول شما که فقط کپی و پیست کردن بلدن و بدون تحقیق و مطمئن بودن از درستی مطالبشون اون ارائه می دن. اگه توجه کرده باشی من تو پست که زدم گفتم نمی دونم از بانه بخرم یا بانیان ؟ پس من قبل اینکه شما جواب بدی بازم حرف اون سایت ها باور نکرده بودم. اون سوالات برای آسوده خاطر شدن بیشتر قبل ازخرید بود . به هر حال ممنون از توجهت . بلاخره حرف شما که این تی وی داری نسبت به اونا ارجحیت داره برام .
    سالاااااااااار به نظرم اگه 42 میخوای بگیری بدون گارانتی بگیر چون به قول خودت اختلافش خیلی پوله
    اگه 50 میخوای با گارانتی بگیر که 150 تومن در حال حاضر با بانه اختلاف قیمتشه + کارت هدیه که حداقل 50 تومن دیگه هم از قیمتش کسر میشه.

19. 6 کاربر از MOOSHII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •