منم تقریبا مثل شمام دانشجو بودم و انصراف دادم که کنکور بدم دوباره اما زیاد جالب نشد نتیجه ام
نمی دونم اگه اونی که می خوام نشه ارزش داره بشینم یسال دیگه بخونم یا نه
یعنی اگه سال دیگه کنکور بدم 22 سالگی میرم دانشگاه + این که من سربازی هم معافم
منم تقریبا مثل شمام دانشجو بودم و انصراف دادم که کنکور بدم دوباره اما زیاد جالب نشد نتیجه ام
من دوستم سه سال کنکور تجربی داد اما باز داروسازی که می خواست را نیاورد!
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
كار كشته ي كنكورم من .. امروز براي بار 7 ام كنكور دادم ... 3 بار رياضي .. 4 بارم انساني ...
.....
دوستان داروسازی دانشگاه تهران منطقه 2 تا چند راحت می آره؟
ارزشش دیگه بستگی به خودت داره...اگه من بودم همچین کاری نمیکردم.تو باید ببینی واست می ارزه یه سال دیگه بشینی بخونی؟ اصلا میتونی؟منم تقریبا مثل شمام دانشجو بودم و انصراف دادم که کنکور بدم دوباره اما زیاد جالب نشد نتیجه ام
گفتم الان یه ذره بیکارم بقیه ش رو بنویسم که از فردا در سفرم تا یه هفته.(ولی کم می نویسم و حتما بقیه ش رو هفته دیگه میگم.)
ببینید اصولا برای قبولی تو کنکور هزار تا پارامتر حیاتی هستند که بعضیاش مثل درس خوندن و تمرین و.... دست خود آدمه و بعضیاش هم مثل بلایی که سر من اومد دست خود آدم نیست. به نظر من کلا وقتی یه معادله 1000 مجهولی با متغیر های گنگ وسط باشه با چیز جالبی روبرو نمیشیم.ممکنه درس خوب بخونیم ولی قبول نشیم ولی قطعا اگر نخونیم قبول نمیشیم.این یه حرف منطقی و غیر قابل انکاره.چون در هر دو صورت اگر و ممکن تو کاره من خودم به این نتیجه رسیدم که چیزه بیخودیه.
حالا یه ذره بریم جلوتر مثلا قبول هم شدیم آیا 4 5 سال دیگه بعد فارغ تحصیلی شغلی درخور و با درامد مناسب پیدا میشه؟ نه. مثلا الان بچه های برق بیشتر تو شرکت های کامپیوتری با حقوق خیلی پایین در حال کار هستند.بچه های عمران با حدود ماهی 400 500 تومن درامدشون از عمله بنای همون ساختمونی که پاش کار می کنن کم تره.(درامد بنا روزی 100 تا 150 تومنه عمله روزی 30 تا 50 تومن.)
به نظر من کارهای فنی خیلی بیش تر توش درآمد هست و همچنین دیگه اما و اگر توش نیست و قطعا کار با درامد خیلی بهتر و موقعیت های عالی تری پیدا میشه.
مثلا این 2 سالی که آدم میزاره برای کنکوری که آیا قبول بشه آیا نشه رو بزاره کارهای نجاری یا فرفوژه یا مبلمان یا کاشی کاری(خیلی باحاله) یا نصب دوربین امنیتی یا هزارتا کارجالبه دیگه یاد بگیره مطمئنا به درامد و سطح رضایت بالاتری از زندگیش می رسه.
مثلا همین کاشی کاری متری 10 تا 15 تومنه روزی تا 20 مترمربع الی 25 متر هم میشه کار کرد(روزی 200 تا 400 تومن درامد)
حالا خداییش می ارزه 2 سال پشت کنکور بمونید 5 سال هم درس بخونید بعدش ماهی 400 تومن اونم با منت بهتون بدن؟؟؟وقتی خیلی راحت تر میشه در روز به اندازه 1 ماه یه مهندس پول درآورد و تازه شغلی هم که از ته قلب دوستش دارید باشه.
حالا بیش تر براتون توضیح می دم البته اگر خواستید اینایی که من نوشتم چندتا مثال کوچیک بود.نمی دونم مطالبم براتون مفیده یا به نظرتون درست هست یا نیست؟؟؟ من خودم به حرفام باور دارم امیدوارم کمی ذهنتون رو باز کنه.
ممنونم که مطلبم رو خوندید.اینم ایمیلمه اگر سوال خاصی داشتید: rafaelmehraban@gmail.com
1500 کشوری
اين حرفهايي كه شما زديد در عمل خيلي هم درست نيست اينا درست مثل حرف همونهايي هست كه مي رن و مثلا تو يه مقاله مي خونن كه بله درآمد فلان رشته مهندسي در آمريكا سالي 200/000 دلار هست و بعد به ريال تبديلش مي كنن و حسابي شنگول مي شن بدون اينكه توجه كنن كه دارن تو ايران زندگي مي كنن....
كار فني خيلي خوبه اما الان در هر زمينه فني كه بگيد از MDF كار بگير تا جوشكار ساختمون و برق كار و عمله و نصاب DVR و دوربين امنيتي و بنا دست خيلي خيلي زياد شده اصلا اطميناني نيست كه يه استاد بنا كه به قول شما روزي 100 تومن مي گيره تو ماه هر 30 روزش سر كار باشه ممكنه نصف سال بيكار هم باشه و با توجه به اينكه اون روزمزد هم هست اين يعني فاجعه
اين حرف شما در صورتي صادقه كه اون فرد يه استاد بنايه عالي باشه يه متخصص و متخصص شدن در هر حرفه اي نياز به حداقل 7-8 سال تجربه و كار تو اون حرفه داره و مطمئن باشيد كه يه مهندس متخصص يه دكتر ماهر و متخصص ( نه صرفا اسم تخصص همراهش باشه ) هم درآمد عالي و چه بسا خيلي خيلي بيشتر از كار فني مشابه دارن.
حرف من اينه چه تو كار فني چه تو رشته هاي دانشگاهي هر شخص تا نتونه Professional با تعريف خاص اون بشه انتظار درامد بالا رو نمي تونه داشته باشه و اين حاصل نميشه جز با چند سال زحمت كشيدن و كار بلد شدن . حالا مي خواد طرف مهندس مكانيك باشه يا يه MDF كار.
متخصص شدن تو رشته هاي مهندسي هم اصلا ربطي به دانشگاه محل تحصيل و داشتن ارشد يا دكترا يا ليسانس نداره بحثش كاملا جدا هست.
با شرایط فعلی در دانشگاه ها در رشته های فنی نمیشه فنی شد! باید بری بیرون دانشگاه پول بدی! چیزایی را یاد بگیری که باید تو دانشگاه بهت یاد می دادند!!!
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)