تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 281 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پارسالم همین بلا رو سرم اوردی علی !اول که رو نکردی چه فاجعه ای قراره اتفاق بیفته منو تشویق کردی، بعد که علموص قبول شدم گفتی تسلیت میگم

نمی شد همون اول میگفتی؟؟؟

من هم صمیمانه تسلیت میگم به این دوستان .
    توصیه میکنم اگه تهرانی هستین اردو رو نرین که دهنتون سرویسه اساسی!
    آقا مگه اونجا کتک میزنن؟
    یه شیر پاک خورده بیاد این علموص رو واسه ما بشکافه ببینم چی میگذره اون تو. ALt3rna مثه این که اینجا روضمونم گرفتن. شما چیه علموص قبول شدین؟
    بابا ما رو اذیت نکینین بزرگ میشم میرم بچه ها رو اذیت میکنم. گناهش گردن شما.
    کلا تو اون پیج فیس بوک که فقط ایرادای بنی اسرائیلی گرفتن. به داداشم نشون دادم گفت اینا نقل و نبات تو امیرکبیر. بقیه دانشگاهام همین طور.
    واسه من از همه مهم تر امکانات ورزشیش و دار و درختش بود. نگین اونام گل مصنوعیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

آقا من الان یه چیزی شنیدم اصن باورم نمیشه

میگن قراره ورودی های جدید امیرکبیر رو تفکیک جنسیتی کنن ! یعنی روز های فرد و زوج و از این حرفا !!

واقعیت داره ؟!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

میگن قراره ورودی های جدید امیرکبیر رو تفکیک جنسیتی کنن ! یعنی روز های فرد و زوج و از این حرفا !!
    از کجا شنیدی؟ حالا مگه واسه دختر میری دانشگاه؟
    در کل امیرکبیریا شاید شماره گذاری کنن که ببینن که داره فعالیت سیاسی میکنه ولی از این کارا بعیده بکنن. شایدم کردن. خدا رو چه دیدی.
    این منشور اخلاقی علموص نوشته استعمال دخانیات در کلاسها، خوابگاه و محیط های عمومی دانشگاه ممنوع است.
    پ کجا بکشیم؟

4. این کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا مگه اونجا کتک میزنن؟
    یه شیر پاک خورده بیاد این علموص رو واسه ما بشکافه ببینم چی میگذره اون تو. ALt3rna مثه این که اینجا روضمونم گرفتن. شما چیه علموص قبول شدین؟
    بابا ما رو اذیت نکینین بزرگ میشم میرم بچه ها رو اذیت میکنم. گناهش گردن شما.
    کلا تو اون پیج فیس بوک که فقط ایرادای بنی اسرائیلی گرفتن. به داداشم نشون دادم گفت اینا نقل و نبات تو امیرکبیر. بقیه دانشگاهام همین طور.
    واسه من از همه مهم تر امکانات ورزشیش و دار و درختش بود. نگین اونام گل مصنوعیه.
    نه اقا اینجوریام نیس ...کلا جو علم و صنعت اینه همه مینالن
    عادت میکنی کم کم بش

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نه اقا اینجوریام نیس ...کلا جو علم و صنعت اینه همه مینالن
    عادت میکنی کم کم بش
    جو چیش؟
    استاداش مورد دارن یا مسئولین؟
    بابا مفصل اطلاعات بدید.
    منو کفن کنی بگو کجای کارش میلنگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلی به اشتیاقم افزودی جون داداش
    با این تفاسیر بریم دنبال انتقالی به خواجه نصیر و بهشتی و اینا ! :-"
    نه بابا دیگه نمیخواستم تا این حد تاثیرگذار باشم !

یه سری رفیقام هستن خیلی دیگه افراطی ان !! مثلا واسه فامیلشون انتخاب رشته کرده ، رجایی رو گذاشته بالای علموص واسش !!! تا این حد تنفر دارن ! ولی من منطقی برخورد میکنم با موضوع !

ببین از نظر علمی نمیشه بحث کرد دربارش ! یه چیز شناخته شده ایه دیگه ! دانشگاه سوم چهارم کشوره ! ولی مساله اینجاس که یه قشر خاصی اینجا قدرت مانور دارن !!!

احترام به دانشجو رضایت بخش نیست !! میری سلف غذا بگیری آشپز واست شاخ بازی درمیاره ! حراست وااااقعا زیاده تو محیط ! چند وقت پیش چندتا دخترامون رو چمن جلو دانشکده نشسته بودن ، یارو تاسیساتی (!) با وانت اومده رد شده به اینا گیر داده !!! که این چه وضع نشستنه !!

بخدا اصلا اینا سیاه نمایی نیستا ! آخه وقتی بیای کم کم همین چیزای کوچیک اذیتت میکنه ! ولی اگه زیاد به این چیزا اهمیت ندی و بخوای چهار سال فقط بیای سر کلاس و بری جدا دانشگاه عالی ایه !

حالا به قول دوستمون همه دانشگاه ها این چیزارو شاید داشته باشه کم و زیاد ... ولی من خودم بهشتی و تهران رو با رفیقام رفتم واقعا تفاوت رو احساس کردم !

بازم میگم از نظر امکانات ، سظح علمی ، وسعت ، دار و درخت اینا عـــالیه علم و صنعت !

بیاین خوش میگذره !

8. 7 کاربر از moraddad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

از کجا شنیدی؟ حالا مگه واسه دختر میری دانشگاه؟
    در کل امیرکبیریا شاید شماره گذاری کنن که ببینن که داره فعالیت سیاسی میکنه ولی از این کارا بعیده بکنن. شایدم کردن. خدا رو چه دیدی.
    این منشور اخلاقی علموص نوشته استعمال دخانیات در کلاسها، خوابگاه و محیط های عمومی دانشگاه ممنوع است.
    پ کجا بکشیم؟
    نه بابا اصن بحث این چیزا نیست
    ولی اگه بخوان این کارو کنن خیلی مسخره میشه دیگه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نه بابا دیگه نمیخواستم تا این حد تاثیرگذار باشم !

یه سری رفیقام هستن خیلی دیگه افراطی ان !! مثلا واسه فامیلشون انتخاب رشته کرده ، رجایی رو گذاشته بالای علموص واسش !!! تا این حد تنفر دارن ! ولی من منطقی برخورد میکنم با موضوع !

ببین از نظر علمی نمیشه بحث کرد دربارش ! یه چیز شناخته شده ایه دیگه ! دانشگاه سوم چهارم کشوره ! ولی مساله اینجاس که یه قشر خاصی اینجا قدرت مانور دارن !!!

احترام به دانشجو رضایت بخش نیست !! میری سلف غذا بگیری آشپز واست شاخ بازی درمیاره ! حراست وااااقعا زیاده تو محیط ! چند وقت پیش چندتا دخترامون رو چمن جلو دانشکده نشسته بودن ، یارو تاسیساتی (!) با وانت اومده رد شده به اینا گیر داده !!! که این چه وضع نشستنه !!

بخدا اصلا اینا سیاه نمایی نیستا ! آخه وقتی بیای کم کم همین چیزای کوچیک اذیتت میکنه ! ولی اگه زیاد به این چیزا اهمیت ندی و بخوای چهار سال فقط بیای سر کلاس و بری جدا دانشگاه عالی ایه !

حالا به قول دوستمون همه دانشگاه ها این چیزارو شاید داشته باشه کم و زیاد ... ولی من خودم بهشتی و تهران رو با رفیقام رفتم واقعا تفاوت رو احساس کردم !

بازم میگم از نظر امکانات ، سظح علمی ، وسعت ، دار و درخت اینا عـــالیه علم و صنعت !

بیاین خوش میگذره !
    داش اینا که واسه ما بچه بازیه(البت بچه بازی حرامه ولی بلخره)
    بزار گیر بدن. ما که دختر نیستیم.
    شاخیم نیس که نشکنه. شاخ شد یا عطوفت می کنیم یا دیگه عطوفت میکنیم. بلخره کار دیگه ای نمیشه کرد.
    اینا واسم مهم نیس استادا چجورین؟
    استادا مهمن واسم.
    بعد این استخر و سالن بدنسازیو میتونم مثه بز سرمو بندازم پایین برم. بدنسازی رو هر روز باید برم.
    ما از خیابون مالک اشتر کرج گذشتیم این چیزا که تفریحه(خیابون مالک اشتر همون جاییه که داداشی رو زدن ناکار کردن. کلن اینجا گروهی آدم میکشن دیه شو تقسیم میکنن. واستادی تو خیابون یارو از پنجره خونش نگات میکنه بعد حال نکنه باهات با چاقو ضامن دار یه یادگاری واست میزاره. کلن تگزاسیه اینجا واسه خودش)
    دیگه گرگ بارون دیده شدم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این که تو سایت معاونت دانشجویی زده به البرز خوابگاه تعلق نمیگیره راسته؟
    آخه من اگه برم بیام روزی 4-5 ساعت تو راهم که
    کسی خوابگاهی نیس؟

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا من الان یه چیزی شنیدم اصن باورم نمیشه

واقعیت داره ؟!!!
    قراره ؟ ... یه هفته میشه داره اجرا میشه ! ... ورودی های قدیمی رو هم از امسال تفکیک کردن رفت ! ... البته دروس دانشکده ای تفکیک نیست ولی دروس سرویس و عمومی زوج پسرا و فرد دخترا شده !
    ( سال اول بیشتر درسات عمومی و سرویس هست ! )

13. 2 کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •