تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 396 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اکثر دوستان وقتی گل میزنن فقط با بازیکن گل زن دور خودشون میچرخن تا صحنه شادی تموم بشه حالا یه ویدئو گذاشتم که اموزش تمام شادی های بعد از گل هست
    از حرکت جالبه بالوتلی در یورو تا حرکت زیبای تورس که خودم خیلی دوسش دارم و...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حیف شد! هر چی خوشحالی باحاله واسه بخش Virtual pro هستش
    Last edited by EngineeR EhsaN; 24-10-2012 at 13:37.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این سیستم ضربه ازاد جدید خیلی اشغاله، من می خوام با نفر اول کات دار بزنم، چون دکمش با انتخاب نفر دوم یکیه یه یار جدید اضافه میکنه که هم جای دوربینو تغییر میده و نمیشه درست هدفگیری کرد، هم باز می خوای با نفر اول کاشته کات دار بزنی، به همون دلیل یکی بودن دکمه ها، کاشته رو با نفر دوم میزنه که میره تو اوت.
    تو فیفا های قبلی همیشه کاشته هام تو گل بود یا گلر حریف به زور از گوشه دروازه درش میاورد، ولی الان کاشته میشه دوست دارم از بازی بیام بیرون.
    برای کات دار زدن ضربه آزاد نیازی به نگه داشتن دکمه rt،lt نداری.فقط باید جهت چپ یا راست رو نگه داری

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

این سیستم ضربه ازاد جدید خیلی اشغاله، من می خوام با نفر اول کات دار بزنم، چون دکمش با انتخاب نفر دوم یکیه یه یار جدید اضافه میکنه که هم جای دوربینو تغییر میده و نمیشه درست هدفگیری کرد، هم باز می خوای با نفر اول کاشته کات دار بزنی، به همون دلیل یکی بودن دکمه ها، کاشته رو با نفر دوم میزنه که میره تو اوت.
    تو فیفا های قبلی همیشه کاشته هام تو گل بود یا گلر حریف به زور از گوشه دروازه درش میاورد، ولی الان کاشته میشه دوست دارم از بازی بیام بیرون.
    جهتو بسمت جلو بگیر و بعد زدن ضربه A بزن!

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

A که سانتره؟ درضمن وقتی با دکمه دکمه کات، کات بدی ،بیشتر کات میده.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

A که سانتره؟ درضمن وقتی با دکمه دکمه کات، کات بدی ،بیشتر کات میده.
    نه بابا A که سانتر نیست! البته بنده با حالت Alternate بازی میکنم که A میشه پاس و البته تو حالت قبلی که گفتم کات میده!

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اره اینش خیلی روی اعصاب من بود اون اولا . چون عادت داشتم واسه ضربه Bend زدن RB رو نگه دارم و کاد رو نگه میدارم(همون LS) و بعد شوت رو اعمال کنم . واسه همین دردسر شده حالا .
    اما الان واسه جلوگیری از این کار یه کار میشه کرد . که RB رو همون اخر کار اعمال کنی . یعنی با شوت با هم بزن RB رو . چون نگه داشتن RB باعث میشه که نفر دوم بیاد نه زدنش .

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

این 4 تا صحنه آهسته رو هر کی خواست دانلود کنه

شاهد مثال واسه اینکه شوت زدن و گل با شوت چقدر راحت شده نسبت به نسخه 12 . هر چهار تا تو یک بازی و با یک نفر !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فایل هارو کپی کنین تو فولدر فیفا 13 در My Document و از داخل بازی در قسمت My Fifa 13 گزینه Reply Theatre اجرا کنین

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

شاهد مثال واسه اینکه شوت زدن و گل با شوت چقدر راحت شده نسبت به نسخه 12 . هر چهار تا تو یک بازی و با یک نفر !
    آره واقعا ساده شده!!
    اولا به سختی تک به تک هارو گل میکردم اما بعدش فهمیدم که به توپ زاویه بدم و 90% تک به تک ها گل میشن.

اول یک شوت آروم بزنید بعد فورا هرجهتی از دورازه که مد نظرتون هست رو یه بار فشار بدید(من با آنالوگ دسته انجام دادم) به راحتی گل میزنه.

یه روش دیگه هم همون چیپ زدن هستش تو تک به تکها که یخورده مهارت میخواد و ریسک گل نشدنش بالاس،اما با بازیکنای قوی مثه مسی راحت میتونید گل بزیند.
    تو دو قدمی دروازه بان LB رو بگیرید و یه شوت با ضرب متوسط بزنید و شاهد یک گل زیبا باشید.D

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان مشکل career mode بعد از 1 فصل کرش کردن حل شده ؟ یعنی میشه چند فصل career رو بازی کرد ؟؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چرا اگه RB+LB رو همزمان بزنید اسکیپ میشه گل سلبریشن
    من هر کاری کردم این روش روی خوشحالی گل ها تاثیر نداشت ! اگه بگین وظیفه اون دو کلید بر روی Controller xbox چی هست فکر کنم بتونم پیداش کنم.
    من با PC و استفاده از کیبورد بازی میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •