کاسپرسکام به اینترنت دانلود منیجر گیر میده میگه خطرناک است چطوری در لیست استسنا ها قرار بدم ممنون
کاسپرسکام به اینترنت دانلود منیجر گیر میده میگه خطرناک است چطوری در لیست استسنا ها قرار بدم ممنون
سلام علی جان.cloud رو پاک کردم ولی اون مشکل فایرفاکس رو قبل از نصب کومودو کلود هم داشتم و من فقط در موزیلا فایرفاکس این مشکل رو دارم.از ie که خیلی خیلی کم استفاده میکنم و از کروم هم گاهی استفاده میکنم ولی مشکلی نداشتم.
از این مشکل فایرفاکس بگذر خدایی ارزش این همه وقت رو نداره.من فقط برای نظر درباره گزارش کسپر از کل سیستم خواستم اون آنالیز رو ببینی.ممنون بابت جوابت
-------------------------
من pure3 دارم و مشکلی بابت بلاک کردن برنامه ها ندارم.
------------------------
سلام
اینجا لینکش رو دادم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من اکتیویشن کدی رو که همیشه میزدم و توسط اون یک کد دیگه میدادم که آنتی ویروسم تا یک ماه فعال میموند رو الان مثل اینکه عمل نمیکنه لطفا یکی اکتیوکد جدیدی رو به من بده ممنون میشم![]()
درخواست خودتون رو در این تاپیک مطرح کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من دو روزه که آنتی ویروس ندارم هــا...
کسی نیست کمک کنه؟؟؟این تصویر میاد همش
سلام
احتمالا ناد 32 شما به درستی از رو سیستم پاک نشده یه بار دیگه برنامه Uninistaller در محیط SAFE MODE اجرا کنید و دوباره اقدارم به نصب کسپر کنید .
اگر مشکل پا برجا بود با برنامه پایین گزارشی از سیستم تهیه کنید. فایل گزارش رو اپلود کنید و لینکش رو در اختیار ما قرار بدید .
فایل گزارش رو صفحه دسکتاپ ذخیره میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by kases; 05-07-2013 at 00:29.
دوستان الان یک هفتست بدون دلیل کاسپرسکای نسخه آزمایشی که 14 روزش باقیمونده آپدیت نمیشه . جریان چیه ؟
سلام ..
دوستان کاسپر تنظیماتی دار که به طور کامل از یاهو حفاظت کنه در مقابل -- و اینجور مسائل؟
بهترین تنظیمات برای کاسپر وجود داره که کاربرای عادی ازش بی خبر باشن؟ اگه هست لطف کنید بگید
بازم تست کردم نشد
بفرمایید اینم گزارشی که فرمودید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -----------
Last edited by nafe-bandar; 08-07-2013 at 13:23.
سلام دوستان
از سایفون 3 که استفاده میکنم این پیام داده میشه:
failed to start the HTTP proxy (591.0
اما با غیر فعال کردن کسپر مشکل حل میشه،اینم بگم که در تنظیمات کسپر سایفون اجازه ارتباط به شبکه را داره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)