مثل اینکه سرور قطعه :(
لطفا فارسی تایپ کنید![]()
2 کلمه هم از مادر عروس
وصل نشده هنوز![]()
سلام این هم یک سرور مال دوستمه تازه ران شده باحاله پی وی پی یه سر بزنیدip:188.136.234.66:8080
2ثانیه رفتم داخله سرورش 2 دقیقه لگ شدم![]()
سلام یه سرور جدید ساخت شده خیلی باحال طرز کارش میتونید معمولی بازی کنید میتونیدم کار کنید
این مشاغل داره:
1.دو معدن چی
2.یک مهندس معمار خوش سلیقه
3.یه اشپز
4.یک کشاورز
5.یه زندان بان
6.یه مهندس راه اهن
7.و چند شغل دیگه میتونید فروشگاه بزنید کار کنید واسه خودتون بازی کنید هر کاری بخواین ازادین فقط باید فحش ندین دزدی نکنید خونه کسی خراب نکنید و مخصوصا کد های مثل /tp ,/back/home را اصلا نزنید به محض مشاهد ادام میشید و تو اتش سوزانده میشید و همه چیزتون از دست میدین خیل مهربون بیان و تو ساخت یک شهر با شکوه بهم کمک کنیم همه چیز ازاد.
از امکانات با ور نکردی این سرور این که میدون بکس داره میدونه مبارزه با زانبی داره بناست ترن بزنن توش و فروشگاه زنجیره بسازن توش و و و و امید وارم ماین کرافت باز خوبی باشید ممنونم اینم ای پی به زودیم ای پی ثابت میشه
188.136.234.66:8080
خدایش الکی نگو مشکل از خود شما بود چون سرعت سرور پشتیبان 4 مگ نمیشه اصلا انتن خودتو چک کردس تو بازی یا نه؟
سرور وصله پسرمپست منو نخوندی
گفتم ای پی mc.bluegamers.ir کار نمیکنه فعلا هاست خرابه با ای پی 185.8.172.168 کانکت شو
عزیز من دیدی پس پلاگین رو الکی نمی خواستیمیگی برای سرور خونگی میخوام این چیه پس اومدی تو سرور میگی برای سرور خونگی می خوام ؟ بگو برای سرور ام میخوام مدم می دونسم خالی می بندی ندادم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)