تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 421 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    من یه عادتی دارم اینه که اصلا موقع راه رفتن به کسی نگاه نمیکنم یعنی مستقیم نگاه میکنم فقط جلومو ... حتی کمی هم چشامو این ور اون ور نمیکنم که به کسی نگاه کنم . چندین بار شده که از بغل دوستام رد شدم برای همین ندیدمشون حتی یه بار مادرم از کنارم رد شد ندیدم بعد دوستام فکر میکنن مثلا بی محلی میکنم یا مغرورم در حالی که اینطور نیست و علاقه ای ندارم به کسی زل بزنم یا نگاه کنم . هم فکر میکنم کسی دوست نداره بهش زل بزنیم هم خودم هم دوست ندارم این رو ...
    حالا نمیدونم این رفتار خوبه یا نه ؟
    منم دقیقا همین مشگلو دارم و میخواستم اینجا بپرسم و یادم شده بود ...
    خیلی بده واقعا ...
    من چندبار پیش اومده این اتفاق و بعد بار بعدی دیدم طرف هم که منو ببینه نمیاد سلام علیک نمیکنه !!

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

ممنونم اما کسی هست که عادت داره مردم رو مسخره کنه و معمولا هم پیش من هست و مجبورم غیبت هاش رو گوش کنم.
    یه عیب دیگه هم داره،خیلی حرف میزنه!!!!
    سلام ...
    برخلاف نظر دوست خوبمون آقای Farid0485 به نظر من عیب کارشون رو بهشون بگو.....و به ایشون عاقبت این کار رو گوش زد کن.

موفق باشید.

Last edited by hossein blak; 20-09-2014 at 19:54. دليل: تصحیح

3. 2 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

سلام
    من یه عادتی دارم اینه که اصلا موقع راه رفتن به کسی نگاه نمیکنم یعنی مستقیم نگاه میکنم فقط جلومو ... حتی کمی هم چشامو این ور اون ور نمیکنم که به کسی نگاه کنم . چندین بار شده که از بغل دوستام رد شدم برای همین ندیدمشون حتی یه بار مادرم از کنارم رد شد ندیدم بعد دوستام فکر میکنن مثلا بی محلی میکنم یا مغرورم در حالی که اینطور نیست و علاقه ای ندارم به کسی زل بزنم یا نگاه کنم . هم فکر میکنم کسی دوست نداره بهش زل بزنیم هم خودم هم دوست ندارم این رو ...
    سلام....
    چرا بد باشه؟هر کسی استایل خاص خودشو...منم وقتی راه میرم چشام رو به زمینه وشاید کمی بالا تر و لی این عیب نیست بلکه یکی از ویژگی های منه و کسی نمی تونه بهم بگه که عوض کنم چون دلیل نداره......
    پس شما این را به خاطر داشته باشید که هر فرد ویژگی های خودشو داره و نباید از این ویژگی ها ناراحت باشه ...اونا ای که مشکل دارن باید خودشون بفهمن که دیگه سو تفاهمی پیش نیاد.

موفق باشید.
    Last edited by hossein blak; 20-09-2014 at 20:08.

5. 4 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم اگه بخوام عیب یه نفر رو بهش بگم طوری که ناراحت نشه،چطور باید این کار رو انجام بدم؟
    سلام . 1- تنها باشید با هم . 2- شنگول و سرحال باشه . 3- به شوخی و خنده حرفِ جدیتون رو بهش بزنین یعنی با خنده بگین بابا خیلی غیبت کردیم , بیچاره میشیما . بابا حرف یه چیز دیگه رو بزن که توش غیبت نباشه , خلاصه با اینجور حرفها سربسته حالیش کنین که داره کار اشتباهی انجام میده . اگر باز هم حالیش نشد دفعه ی دوم بگین بابا تو رو خدا این چیزها رو نگو . غیبت میگن برکت رو از زندگی آدم میگیره . بابا بیخیال . یه چیز بگو غیبت نباشه . . شاید مجبور بشین چند بار همینجوری با خنده و شوخی حالیش کنین که کارش اشتباهه . گاهی هم خودتون موضوع رو عوض کنین .

7. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SAEED 120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    خیلی کا رخوبی میکنی نگاه نمیکنی . چشم تو چشم شدن باعث دعوا میشه مخصوصا تو تهران که بعضیها شدید عصبی هستن...یهویی میگه به چی نگا میکنی؟ میخواد فقط دعوا بکنه. بعد باید بگی داشتم انورو نگاه میکردم شما رو نگاه نمیکردم وگرنه دعوا شده 100%.

خدا نکنه کسی گیر آدم بی اعصاب بیفته.

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام

سلام اینطور رفتار ها مثل رفتار های اجتماعی نیست که بگیم اینکار رو انجام بدیم، بهترو محترمانه تره، خیر! هرکسی یه اخلاقی داره، برای مثال من به این شکل راه میرم و فلانی به یه شکل دیگه ای راه میره ، نه ایرادی داره و نه مشکلی. بیشتر سلیقه ایه. یکی اصلا دوست نداره موقع راه رفتن به کسی نگاه کن و یکی برعکس.
    من خودم آشنایی سراغ دارم که اگه ۱۰ نفر هم کنار جاده وایستن براش دست تکون بدن بازم با سرعت با ماشین از کنارت رد میشه، ولی این ایراد نیست، خودش توی رانندگی دوست داره حواسش به جلو باشه و نه اطراف.

10. 3 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirtehrani93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

من جدیدا شدیدا درگیر تیکه کلام "خسته نباشید" شدم!!!!
    مشکلی داره؟
    زنگ میزنم هرجا میگم سلام خسته نباشید
    مثلا 118 سلام خسته نباشید
    هرجا میرم سلام خسته نباشید
    چیکار کنم این عادتمو اصلا خوبه یا بد؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من جدیدا شدیدا درگیر تیکه کلام "خسته نباشید" شدم!!!!
    مشکلی داره؟
    زنگ میزنم هرجا میگم سلام خسته نباشید
    مثلا 118 سلام خسته نباشید
    هرجا میرم سلام خسته نباشید
    چیکار کنم این عادتمو اصلا خوبه یا بد؟

کجاش بده ؟ !
    من مثلا به استاد هم ایمیل میزنم میگم سلام خسته نباشید زنگ زدن و حضوری که جای خود داره

13. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

کجاش بده ؟ !
    من مثلا به استاد هم ایمیل میزنم میگم سلام خسته نباشید زنگ زدن و حضوری که جای خود داره
    نه اتفاقا من حرف دوستمونو درک میکنم ...
    چون منم دقیقا همین تکیه کلامو داشتم 2 -3 سال پیش ....

خسته نباشید معمولا برای کسی به کار بدره میشه که داره یه زحمتی میکشه ... مثلا همون استاد که شما گفتید یا مثلا به کارگر یا فروشنده وقتی وارد مغازه میشیم یا ....

ولی مثلا" زن همسایه رو توی راهرو خونه ببینی و بگی سلام خسته نباشید زیاد جالب نیست ...

شما جملات و عبارات دیگه ای که مربوط به آداب و معاشرت هست رو جایگزین کنید مثل احوال شما چطوره ؟ و چطور هستید و سلام برسونید و ...

15. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

نه اتفاقا من حرف دوستمونو درک میکنم ...
    چون منم دقیقا همین تکیه کلامو داشتم 2 -3 سال پیش ....

خسته نباشید معمولا برای کسی به کار بدره میشه که داره یه زحمتی میکشه ... مثلا همون استاد که شما گفتید یا مثلا به کارگر یا فروشنده وقتی وارد مغازه میشیم یا ....

ولی مثلا" زن همسایه رو توی راهرو خونه ببینی و بگی سلام خسته نباشید زیاد جالب نیست ...

شما جملات و عبارات دیگه ای که مربوط به آداب و معاشرت هست رو جایگزین کنید مثل احوال شما چطوره ؟ و چطور هستید و سلام برسونید و ...
    با زن همسایه چیکار داریم اخه ؟ دیگه مشخصه برای این افراد خسته نباشید به کار نمیبریم . همون سلام کافیه دیگه البته الان دیگه همسایه ، همسایه رو نمیشناسه سلام کردن تنهاییش هم کافی هست .
    منم منظورم همین بود :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •