تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 405 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پکیج 24 هزار تا متراژ 140 متر زیر بنا هیچ مشکلی نداره و به راحتی جواب میده. شاید مشکل شما مربوط به جنس رادیاتورهانون باشه.مارک رادیاتورها چیه؟
    نشتی از شلنگ خرطومی بی دلیل نیست . باید حتما توسط تعمیرکار مجاز شرکت بوتان بررسی بشه. شاید مبدل یا شیر پرکن مشکل پیدا کرده باشه.
    سلام
    دوستان من یک سال پیش خونه خریدم و بعد اجاره دادم اون موقع پول دادم مستاجر بوتان اپتیما 24هزار خرید و نصب کرد
    حالا خودم که خونه رو تحویل گرفتم گفت زمستونا تو سرمای زیاد خونه رو گرم نمیکنه
    حا من حدودای 30 متر هستش که دوتا پره داره 15تایی و اتاق خوابامم هر کدوم یکی دارن 10تا پره دارن
    میگفت جنس لولهای ساختمان خوب نیست و از این چرت و پرتها
    حالا اولین سوالم اینه واقعا از تنظیماتش میتونه باشه رو درجه یا نه واقعا برا مساحت 94متری این مقدار جوابگو نیستش؟
    بعد یک هفته هم که اومدم دیدم یهو از زیر پکیج که تو بالکونه از یه لوله خرطوی شروع کرد به اب ریختن و کل بالکن رو اب گرفت،مجبور شدم کنتور اب و ببندم تا بند بیاد
    بعد زنگ زدم نمایندگی اونم زیاد سر در نیاورد چی میگم اصلا و گفت هواگیری کنم و انجام دادم از اون زمان اب دیگه اونجوری زیاد نمیریزه ولی هر دقیقه 20 قطره اب از اون لوله خرطومی میریزه که مجبورم زیرش ظرف بزارم ولی برا اشنایان ندیدم اب بریزه از اون لوله ممنون میشم در این دو مورد راهنمایی کنین
    اینم عکس لوله خرطومی

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

پکیج 24 هزار تا متراژ 140 متر زیر بنا هیچ مشکلی نداره و به راحتی جواب میده. شاید مشکل شما مربوط به جنس رادیاتورهانون باشه.مارک رادیاتورها چیه؟
    نشتی از شلنگ خرطومی بی دلیل نیست . باید حتما توسط تعمیرکار مجاز شرکت بوتان بررسی بشه. شاید مبدل یا شیر پرکن مشکل پیدا کرده باشه.
    والا مارک رادیاتورها روش ننوشته از کجا بفهمم مارکش چیه؟چون خونه با رادیاتور تحویل شده و خودم نخریدمش
    چطور میتونم مبدل یا شیر پر کن رو بفهمم مشکل دارن تستی نداره خودم انجام بدم؟
    این گارانتی بوتان تو دفترچه نوشته 25ماه رو فاکتورش نوشته 20 ماه بالاخره چند ماه هستش؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام من امیر هستم از یزد میخواستم نظرم را راجب پکیج بگم دوست عزیز اگه میخای پکیج شوفاژ دیواری داشته باشی وهیچ نگرانی نداشته باشی پکیج ایساتیس خریداری کن چون که مصرف برق ومصرف گاز بسیار پایینی دارد واز بهترین خدمات جهان برخوردار هسنش .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام در مورد پکیج یا شوفاژ دیواری صحبت که به میان می آید حرف ها و نکات بسیار زیادی پیش می آید . از جمله نکات مد نظر مصرف بهینه گاز و برق می باشد که پکیج ایساتبس بسیار در مصرف سوخت بهینه ومقرون به صرفه است . نکته مهم تر که حایز اهمیت است خدمات پس از فروش هر محصول می باشد در مورد خدمات پس از فروش پکیج ایساتیس حرف اول را می زند که هم جوابگو 24 ساعته هستند و هم از کارشناسان و تکنسین های مجرب وماهر برخوردار می باشند که در صورت وجود مشکل در اسرع وقت مشکل را رفع می کنند. بالاخره پکیج ایساتیس حرف نداره.....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام و ادب
    من میخوام دو تا پکیچ برای واحدهای 110 متری بخرم. میخام بدونم بین این مارک ها کدوم رو پیشنهاد می کنین و کدوم رو نهی؟
    بوتان، ایران رادیاتور، ایتال ترم، آلپروس، دوو، لورچ، بوش
    هر کی هر تجربه خوب یا بدی از این پکیچ ها داره بگه ممنون میشم

با سلام و روز بخیر خدمت شما دوست گرامی شما که همه این مارک ها را نوشتی تعجب کردم که چرا پکیج ایساتیس را ننوشتی ولی من بهت بگم که اگر پکیج می خواهی خریداری کنی پکیج ایساتیس را انتخاب کن که هم از نظر مصرف گاز مقرون به صرفه است و هم خدمات 24 ساعته و خدمات پس از فروش خوبی دارد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام من به شما دوست عزیز رادیاتور و پکیج ایساتیس را پیشنهاد می کنم . پکیج ایساتیس را مدل نیواستار 26 و رادیاتور را مدل پره ای ونیز انتخاب کن و اما در مورد چند پره بودن رادیاتور های اتاق های خواب هر کدام یک رادیاتور 12 پره و برای پذیرایی 2 عدد رادیاتور 18 پره کافی است .

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

امیر جان اینجا محل تبلیغات نیست ظاهرا اشتباه امدی. و داری با اسامی مختلف اینجا را به محل تبلیغ پکیج ایساتیس تبدیل میکنی. اگر تعمیرکار یا نصاب هستی بهتره فقط ویژگی های از دستگاه ایساتیس را بیان کنی که در دستگاه های دیگه نباشه. یا دستگاه شما در اون ویژگیها بهترین باشه.
    فقط خواهشا با دلیل و مدرک صحبت کنید. و این نباشه که همش بگید ما تو خونمون داریم خیلی خوبه یا دوستامون دارن ازش خیلی راضی هستند.
    با سلام من به شما دوست عزیز رادیاتور و پکیج ایساتیس را پیشنهاد می کنم . پکیج ایساتیس را مدل نیواستار 26 و رادیاتور را مدل پره ای ونیز انتخاب کن و اما در مورد چند پره بودن رادیاتور های اتاق های خواب هر کدام یک رادیاتور 12 پره و برای پذیرایی 2 عدد رادیاتور 18 پره کافی است .
    با سلام من امیر هستم از یزد میخواستم نظرم را راجب پکیج بگم دوست عزیز اگه میخای پکیج شوفاژ دیواری داشته باشی وهیچ نگرانی نداشته باشی پکیج ایساتیس خریداری کن چون که مصرف برق ومصرف گاز بسیار پایینی دارد واز بهترین خدمات جهان برخوردار هسنش .
    معمولاٌ برنهای معتبر بر روش حک شده مانند رادیاتور پانلی ایساتیس.
    Last edited by tamirkar1; 10-08-2014 at 23:06.

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

چطوری بفهمم مارک رادیاتورهام چی هستش؟هیچ جاش چیزی ننوشته خوب؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

معمولاٌ برنهای معتبر بر روش حک شده مانند رادیاتور پانلی ایساتیس.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر براتون امکان داره عکسشو بگیرین .و اینجا بذارید.
    چطوری بفهمم مارک رادیاتورهام چی هستش؟هیچ جاش چیزی ننوشته خوب؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •