خوب بالاخره پسورد رو از پشتیبانی گرفتم.
نمیدونم چرا سرعت یک دانلود با 16 تا کانکشن از آپلودباز باید 60 باشه و سرعت دو تا دانلود همزمان با 16 تا کانکشن هم باید 60 باشه؟!!!
اینم سرعت دانلود 1 مگ نامحدود از سرور دانلودز با 16 تا کانکشن
![]()
خوب بالاخره پسورد رو از پشتیبانی گرفتم.
نمیدونم چرا سرعت یک دانلود با 16 تا کانکشن از آپلودباز باید 60 باشه و سرعت دو تا دانلود همزمان با 16 تا کانکشن هم باید 60 باشه؟!!!
اینم سرعت دانلود 1 مگ نامحدود از سرور دانلودز با 16 تا کانکشن
![]()
Last edited by megax; 14-01-2013 at 18:10. دليل: به روز رسانی
از ظهر تا الان اینترنتم همش قطعه فقط ی دق وصل میشه باز میره اعصابمون داغونه...
یعنی فقط منم بقیه موردی ندارن؟
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
Last edited by ali_phd71; 14-01-2013 at 20:27.
این ب اپلودز ربط داره ...ولی سرعتت عالیه
نویز خطم زیاده.بین.15 و 6
این.ک گفتی.یعنی چی؟
چیکار کنم؟
Last edited by ali_phd71; 14-01-2013 at 20:43.
بچه ها دو ماهی هست که وقتی مودم رو روشن میکنم نیم تا یک ساعت طول میکشه تا اینترنت وصل شه .البته خط کانکت میشه و چراغ adsl ثابت میشه فقط تا یک ساعت ip نمیگیره کسی میدونه دلیلش چیه؟ از مودمه یا مخابرات ؟
من نیم ساعتی هست سرویسم قطعه. هرچی تماس میگیرم شماره های پشتیبانی مشغولن...
با ایرانسل اومدم
واسه من که این مشکل وجود نداره و زود کانکت میشه اما این مشکل گاهی پیش میاد.ولی همیشگی نیست.نگران نباش.
از سایت تبیان دات نت فایلی رو دانلود کنت.سرورهاش داخلیه و نهایت سرعتت رو میده.میانگین سرعتش هم حدود 300 با اینکه روی 4 مگ بسته شده، حالا نمیدونم همین سرعتشه یا از اون سرور، اگه لینکی دارید که میشه باهاش آخر سرعتش رو در اورد ممنون میشم
چی میره؟منظورت اینه که مودمت میپره؟اگه اره که از نویز خطته.سرویست چنده؟بعضی اوقات هم کلا میره! و با بعضی سرورها هم مشکل داره
این مشکلا واسه منه یا کلا همینه وضع مخابرات
از اینجا:بعد هم درباره سایتش! از کجا باید فهمید چقدر ترافیک واسم مونده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه ی اینا که نوشتی بخاطر تازه راه افتادن سرویسته و بعد از چند روز همه ش درست میشه.توی قسمت خرید ترافیک هم که میرم مینویسه: سرویس اینترنت شما منقضی شده و یا غیرقابل انتخاب است. لطفاً جهت بررسی و رفع مشکل با واحد پشتیبانی فنی تماس حاصل فرمایید
توی تمدید سرویس هم سرویس فعلی خالیه
وضعیت اکانت هم نوشته فعال ولی تاریخ شروع رو زده 16/10 در حالی که دیشب وصل شد 16 تاریخ ثبت نامه تاریخ پایان هم نزده
کلا داغونه سایتش!
خیلی ممنون از پاسخ کاملتون
آره قطعی مال نویزه که روی 6 سرویس رو هم روی 4 گذاشتن ولی نمیدونم کابل مستقیم بکشم درست میشه یا نه چون لپ تاپ رو با پریز تلفن بردم تو کوچه داخل جعبه تقسیم تست کردم بازم 6 بود، نمیدونم نویز از کجاست، ولی زیاد هم قطع نمیشه یا اگه هم قطع بشه سریع وصل میشه ولی بدیش اینه که طول میکشه دوباره اینترنت بیاد توش
مثل همین دوستمون که بالا گفتن طول میکشه تا IP بگیره نمیدونم این یکی رو چیکار کنم
سرعنتش هم خیلی نوسان داره یه ثانیه 400 یه ثانیه 6-7
بعد جریان این قانونا چیه؟
2048K-1M-4G-recharge-5.89G 2048K-1M-4G-night 2048k-1M-4G-3.93G
256 نامحدود مخابرات
![]()
عجب سرعتی از 512 نامحدود من بیشتره
شما چند وقته گرفتی؟ سرعتت ثابته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)