تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 475 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

نظرتون در مورد onda v812 چیه؟

اندروید 4.1
    قابلیت اجرای راحت بازی های HD
    سی پی یو قوی 4 هسته ای (
    ARM Cortex-A7 Quad-Core,1.5GHz)
    جی پی یو قوی 8 هسته ای (
    PWOER VR SGX544MP2 8 Core)
    صفحه نمایش
    IPS

رزولیشن 768*1024
    رم 2 گیگ DDR3
    دارای دو دوربین (فیلم برداری full HD
    60fps)
    پشتیبانی از زبان فارسی

سایت ایران شیپینگ این مدل رو زده 785 تومن up قیمت رو دقیق پرسیدم 789 تومن
    باتریش فکر کنم 4300 هست؟ up بررسی کردم 4500 هست
    دوستان چی پیشنهاد میکنید ارزش خریدن داره؟
    در ضمن گارانتی چینی داره که برای درست کردن باید بفرستی چین که در این صورت اصلا صرف نمیکنه
    در کل من چاره ای جز چینی خریدن ندارم تو این قیمت چیز به درد بخوری پیدا نمیشه

کسی تا حالا از این سایت خرید کرده ؟محصولاتش رو سالم میرسونه؟
    این تبلت های onda من شندیم خیلی مشکل دارن از نظر نرم افزاری و اصلا رابط کاربری خوبی نداره و خوب پشتیبانی نمیشه و اصلا تو برنامه هکر ها جایی ندارن ! ولی از نظر سخت افزاری تبلت خوبیه این مدل , یه چیزی که ممکنه شما رو اذیت کنه صفحه نمایششه که باید بگم خیلی ضد حاله !
    به نظر من تو این رنج قیمت یا نکسوس 7 16 gb یا hyundai t7 , این تبلت hyundai به نظر من تنها عیبش باتریشه ! که 3300 میلی امپر هستش واگرنه بهترین تبلت بود تو این رنج قیمت , نکسوس باتریش 4300 میلی امپر هست.

hyundai از نظر سخت افزاری حرف نداره (از نکسوس خیلی سرتره ! ) گارانتیش هم معتبره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت دیجیکالا

ولی دوست عزیز به نظر من بودجتونو افزایش بدید مدیاپد 10 بگیرید اون واقعا ارزش داره آدم پولشو واسش بده ! در غیر اینصورت نسخه های بالاتر onda به نظرم بهتره .

درزم یه نکته رو به شما بگم و این که onda v812 به خاظر رزولوشن پایینش تو بنچمارک ها قوی عمل کرده اگه رزولوشن بالاتری داشت خیلی صعیف میشد تبلت هایی که معرفی کردم بررسی کنید و دوباره تصمیم بگیرید برای خرید .

موفق باشید.
    Last edited by sajjad_doost; 22-05-2013 at 12:32.

2. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از کجا این ها رو شنیدید ؟

اتفاقا onda برعکس هم کیفیتش بهتره هم پشتیبانیش نسبت به hyundai
    من v812 داشتم دو ماه یه بار براش آپدیت میومد
    ainol و onda معروفترین تبلت های چینی اند
    الان برای v812 و v972 اندروید 4.2.2 اومده

من الان ainol spark دستمه اون هنو نیومده همین رو.زا براش میاد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن ایران شیپینگ گرون میده 685 تومنه الان 812

4. این کاربر از Reza_994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

از کجا این ها رو شنیدید ؟

اتفاقا onda برعکس هم کیفیتش بهتره هم پشتیبانیش نسبت به hyundai
    من v812 داشتم دو ماه یه بار براش آپدیت میومد
    ainol و onda معروفترین تبلت های چینی اند
    الان برای v812 و v972 اندروید 4.2.2 اومده

من الان ainol spark دستمه اون هنو نیومده همین رو.زا براش میاد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن ایران شیپینگ گرون میده 685 تومنه الان 812
    دوست عزیز من یکی اصلا اعتماد ندارم به این شرکت ها وقتی میتونم با همون قیمت از برند معروف خرید کنم ! شما تبلت چینی دارید دلیل نمیشه همه ازش تعریف کنن ! شاید برای همه خراب بشه برای شما نشه ! من تو خیلی از فروم ها و نظر و نقد های فروشگاه های مختلف درباره این تبلت ها شنیدم الکی نمیام بگم این خوبه این بده !

یعنی شما دارید شرکت hyundai ژاپن رو با ainol vs onda چین مقایسه میکنید !!!! شرکت hyundai یکی از تولید کنندگان بزرگ محصولات تو جهانه فقط بحث تبلت نیس که !! درزم من دارم میگم گارانتیش معتبر تره ! این تبلت هایی کی میگید اصلا تحت گارانتی نیستن که بخوان بیمه 1 ساله هم داشته باشن !!! حالا اومدیم و دیدیم تبلت ترکید ! چه کنه طرف ! بابا یکم منطقی فکر کنید و تصمیم بگیرید !

اگه به شما باشه عزیز صفحه نمایش آیپد رو با این تبلت ها مقایسه میکنید ! من میگم اگه این تبلت صفحه نمایشش فول hd بود انگری بردز هم به زور اجرا میکرد ! (البته شوخی کردم !)
    Last edited by sajjad_doost; 22-05-2013 at 14:36.

6. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ainol و onda و PIPO از شرکتهای خیلی معتبر و با کیفیت چینی هستن و خیلی هم شناخته شده هستن کاراشون عالی هست
    و اتفاقا از hyundai خیلی معتبرتر و با کیفیتر هستن و hyundai هنوز معلوم نیست کره ای هست چینی یا ژاپنی!

بحث گارانتی هم توی ایران کلا یه چیز بی ارزش و ثمر هست توی تمام کالاها نه فقط تبلت پس اصلا نباید به عنوان امتیاز حسابش کرد
    این مدلها توی رنج فیمتی خودشون و با توجه به امکانات و کارایشون مدلهای خیلی خوب چینی هستن
    PIPO M9
    Ainol Novo9
    Onda V972
    Onda V813

8. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

hyundai ? ژاپن ؟ خوبی داداش ؟
    نمیدونم برا بعضی ها پست دادن چقدر راحت ما قبلش هزار بار یکی به دو میکنیم ببینیم این پستی که میدیم اطلاعات غلط نباشه توش

اون نقد هایی که در مورد اوندا خوندی و گفته ساپورتش از hyundai پایین تره رو همینجا بزار لطفا

این فروم برو پیج های hyundai و onda یه تحقیق کنی بد نیست

ainol , onda مارک درجه یک چینن و در درجه های بعدی مارک چینی cube ployer hyundai pipo

hyundai هم با 700 میتونی t7s رو سفارش بدی از چین

فقط تو رو خدا در مورد چیزی که اطلاع ندارین نظر ندین ( اونم با اطمینان کامل !! )

10. این کاربر از Reza_994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دوستان حالا من چیکار کنم
    onda v812 بگیرم؟ از یه طرف هم عاشق ainol 7 venus شدم
    یه چیزی در مورد گارانتی بگم.من چند سال پیش یه گوشی خریدم گوشی اک بود طرف پلمپ رو باز کرد داد من
    من بردم خونه یه 5 دقیقه ای ورندازش کردم خواستم خاموش روشن کنم که دیگه روشن نشد
    فروشنده گفت الاو بلا که گوشی دست تو خراب شده خودت باید بدی گارانتی ما هم گفتیم باشه گوشی رفت گارانتی برای مشکلی که خود سخت افزار گوشی داشت یه 60 تومنی خرج رو دستم گذاشت از اون به بعد تصمیم گرفتم چیزی برای گارانتی ندم
    بحث رو طولانی نکنم
    از دوستان خواهش میکنم این دو مدلی رو که گفتم یه بررسی کنن بهم کمک کنن

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

hyundai ? ژاپن ؟ خوبی داداش ؟
    نمیدونم برا بعضی ها پست دادن چقدر راحت ما قبلش هزار بار یکی به دو میکنیم ببینیم این پستی که میدیم اطلاعات غلط نباشه توش

اون نقد هایی که در مورد اوندا خوندی و گفته ساپورتش از hyundai پایین تره رو همینجا بزار لطفا

این فروم برو پیج های hyundai و onda یه تحقیق کنی بد نیست

ainol , onda مارک درجه یک چینن و در درجه های بعدی مارک چینی cube ployer hyundai pipo

hyundai هم با 700 میتونی t7s رو سفارش بدی از چین

فقط تو رو خدا در مورد چیزی که اطلاع ندارین نظر ندین ( اونم با اطمینان کامل !! )
    واسه شما متاسفم که نمیدونید هنوز hyundai تو ژاپن هم شرکت داره ! hyundai یک شرکت worldwide هست و همه جای جهان شرکت داره ! من واقعا موندم شما چجور دارید hyundai رو با این شرکت ها مقایسه میکنید ! آقا اصلا hundai تو زمینه تبلت افتضاح ! مشکل من اینه دارید این شرکت هایی

که فقط کارشون منتاژه رو با شرکت زنجیره ای hyundai مقایسه میکنید !

این مطلبی که من درباره این تبلت ها گفتم چند وقت پیش خونده بودم و اصلا لینکشو ندارم ! نمیدونستم شما وقتی مطلبی میخونی فورا page رو save میکنی !

شما هر جور دوست داری در مورد من فکر کن ! من یکی به برند های چینی علاقه ای ندارم زوره ؟ , اصلا یک قرون قبولشون ندارم ! مگه من به دوست عزیزمون نگفتم مدل های بالاتر onda رو در نظر بگیره !؟ یعنی من زورش کردم تبلت چینی نگیره ؟ بابا شما خیلی دیگه نوبرشی ! من چند تا مدل معرفی

کردم درزم هر چی من حرف میزنم اینجا شما جوابمو یه چیز دیگه میدید !

جند روز پیش یکی از دوستان گفت من با نکسوس 6 ساعت پشت سر هم 3g کار میکنم , من پرسیدم 6 ساعت پشت سر هم با 3G دانلود کردی با تبلت ؟ !!! (باز هم این دوستمون جوابمو نداد به عبارتی حرفو عوض کرد ! ) مثل اینکه من دارم از دیوار سوال میکنم کسی اینجا نمیخواد جواب بده به آدم !

درزم اصلا من دنبال این تبلت ها نیستم که اطلاعات زیادی ازشون داشته باشم !

دوست عزیز شما اصلا منبع اطلاعات ! ولی من هیچ وقت ادعا نداشتم !

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

ainol و onda و PIPO از شرکتهای خیلی معتبر و با کیفیت چینی هستن و خیلی هم شناخته شده هستن کاراشون عالی هست
    و اتفاقا از hyundai خیلی معتبرتر و با کیفیتر هستن و hyundai هنوز معلوم نیست کره ای هست چینی یا ژاپنی!

بحث گارانتی هم توی ایران کلا یه چیز بی ارزش و ثمر هست توی تمام کالاها نه فقط تبلت پس اصلا نباید به عنوان امتیاز حسابش کرد
    این مدلها توی رنج فیمتی خودشون و با توجه به امکانات و کارایشون مدلهای خیلی خوب چینی هستن
    PIPO M9
    Ainol Novo9

Onda V972
    Onda V813

بازم میگم هیوندای شرکت زنجیره ای هست ! من که هر وقت گارانتی دادم رضایت بخش بوده ! چون گارانتی تعویض بوده و بدون مشکل انجام شده ! شما یعنی میگید جنس با گارانتی + بیمه نامه هیچ فرقی با جنس بدون گارانتی نمیکنه ! چقدر جالب , فقط میخوام بدونم شما جرعتشو دارید یکبار جنس از چین بخرید یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دوستان عزیز من همیشه آدمی بودم که هم انتقاد میکردم و هم انتقاد پذیر بودم . ببخشید اگه باعث رنجش شما شدم اما فقط قصدم انتقاد بود ! اینجا محیطی برای یادگرفتنه و یاد دادنه .

بازم اگه چیزی گفتم عذر منو قبول کنید .

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان حالا من چیکار کنم
    onda v812 بگیرم؟ از یه طرف هم عاشق ainol 7 venus شدم
    یه چیزی در مورد گارانتی بگم.من چند سال پیش یه گوشی خریدم گوشی اک بود طرف پلمپ رو باز کرد داد من
    من بردم خونه یه 5 دقیقه ای ورندازش کردم خواستم خاموش روشن کنم که دیگه روشن نشد
    فروشنده گفت الاو بلا که گوشی دست تو خراب شده خودت باید بدی گارانتی ما هم گفتیم باشه گوشی رفت گارانتی برای مشکلی که خود سخت افزار گوشی داشت یه 60 تومنی خرج رو دستم گذاشت از اون به بعد تصمیم گرفتم چیزی برای گارانتی ندم
    بحث رو طولانی نکنم
    از دوستان خواهش میکنم این دو مدلی رو که گفتم یه بررسی کنن بهم کمک کنن

دوست عزیز شما 100 صفحست داری تحقیق میکنی

باید اول تکلیفتون رو مشخص کنید که خرید اینترنتی میخواید بکنید یا نه ؟ ظاهرا به سایت های وطنی هم اطمینان ندارین !

اول قیمت ها
    آینول ونوس تو ایران بخواید بخرید 640
    ولی روشی که من تا حالا سفارش دادم 500 در میاد ( سفارش به سایت ...... )

ONDA V812 سرتره از ونوس
    مخصوصا از نظر گرافیک POWER VR SGX544 MP2 که در سری محصولات اپل هم استفاده شده

البته اگه رزولیشن بالاتر میخوای HYUNDAI T7S محشره
    2 گیگ رم
    سی پی یو سامسونگ Exynos 4412
    قیمت سفارشی از چین 700
    اینجا حدود 900

واسه شما متاسفم که نمیدونید هنوز hyundai تو ژاپن هم شرکت داره ! hyundai یک شرکت worldwide هست و همه جای جهان شرکت داره ! من واقعا موندم شما چجور دارید hyundai رو با این شرکت ها مقایسه میکنید ! آقا اصلا hundai تو زمینه تبلت افتضاح ! مشکل من اینه دارید این شرکت هایی

که فقط کارشون منتاژه رو با شرکت زنجیره ای hyundai مقایسه میکنید !

این مطلبی که من درباره این تبلت ها گفتم چند وقت پیش خونده بودم و اصلا لینکشو ندارم ! نمیدونستم شما وقتی مطلبی میخونی فورا page رو save میکنی !

شما هر جور دوست داری در مورد من فکر کن ! من یکی به برند های چینی علاقه ای ندارم زوره ؟ , اصلا یک قرون قبولشون ندارم ! مگه من به دوست عزیزمون نگفتم مدل های بالاتر onda رو در نظر بگیره !؟ یعنی من زورش کردم تبلت چینی نگیره ؟ بابا شما خیلی دیگه نوبرشی ! من چند تا مدل معرفی

کردم درزم هر چی من حرف میزنم اینجا شما جوابمو یه چیز دیگه میدید !

جند روز پیش یکی از دوستان گفت من با نکسوس 6 ساعت پشت سر هم 3g کار میکنم , من پرسیدم 6 ساعت پشت سر هم با 3G دانلود کردی با تبلت ؟ !!! (باز هم این دوستمون جوابمو نداد به عبارتی حرفو عوض کرد ! ) مثل اینکه من دارم از دیوار سوال میکنم کسی اینجا نمیخواد جواب بده به آدم !

درزم اصلا من دنبال این تبلت ها نیستم که اطلاعات زیادی ازشون داشته باشم !

دوست عزیز شما اصلا منبع اطلاعات ! ولی من هیچ وقت ادعا نداشتم !
    متاسف باش داداش
    نکنه فکر کردی هر Hyundai همون hyundai معروف کره ای ؟
    اصلا whatever
    کاملا داره حق با توه
    من غلط کردم اصلا مشاوره میدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •