تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 228 از 461 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

سرمايه گذاری روی چه بخش هايی از گسسته به صرفه تر هست؟ (درک رياضی به نسبت بالايی دارم)
    هندسه تحليلی از گسسته و هندسه پايه راحت تر هست اما حل سؤالاش يکم وقت گير هست جواباش يکم طلانی هست!!! شايد سؤالای تأليفی الگو اين طوری باشه!؟؟ کنکور چطور؟
    به نظر من به ترتیب این طوری: احتمال_ ترکیبیات_ گراف_ نظریه اعداد
    ولی نظریه اعداد و گراف رو خیلی بیشتر دوست داشتم. احتمال هم خیلی قشنگ بود! هندسه تحلیلی سوالهاش خیلی راحت تره نسبت به گسسته و هندسه پایه چون یه سبک مشخص دارن تو کنکور. و کمتر نیاز به فکر و خلاقیت دارن. ماتریس ها یادمه طولانی بود راه حلش. فصل ها آخر هم که راه حلاش همش با ماتریس بود. خوبیش اینه به روش تشریحی صد در صد به جواب میرسید اما طولانیه یعنی اگه سر کنکور وقت زیاد اوردین حلش کنید یا اگه خیلی سریع مینویسید حلش کنید چون یه سوال ریاضی خیلی ارزش داره و ضریب 4 تخصصی هست. بخشهای بردار و خط و صفحه هم که خیلی راحته! بر عکسش به نظرم مقاطع مخروطی خیلی نامفهوم بود! من که برا کنکور اصلا نخوندمش! چون این همه میخوندم بعد یک یا دو تا تست ازش بیشتر نمیاد دیدم نخونمش بهتره! البته اگه برای شما راحته حتما بخونید! من که درک ریاضی پائینی داشتم!
    ..............
    پ.ن: اینجا خیلی فعاله! بهتره از اینترنت اومدن کم کنید یا اصلا نیاید و درس بخونید. باور کنید حتی اگه یه تست هم الان بزنید خیلی ارزش داره و ممکنه باعث قبولی شما تو رشته و دانشگاهی که دوست دارین بشه. زمان الان براتون خیلی ارزش داره. این قدر نیاید اینجا! درس بخونید! باور کنید خیلی بهتره! قید کامپیوتر و اینترنت رو بزنید این چند ماه!به هر حال از ما گفتن بود!
    موفق باشید.

2. 2 کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

لطفا یکی به من بگه ریاضیات پیش دانشگاهی تجربی امسال دقیقا فصل هاش به ترتیب کدوما هستن
    لطفا از روی فرهست کتاب بگین
    باتشکر

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

سلام بچه ها

خوبین چه خبرا

می بینم که فردا هم آزمون دارین !!

ایشالا که موفق باشید

بیشتر از نیمه ی راه رو اومدین

دلسرد نشید

شما میتونید اگه بخواید

موفق باشید

---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------

من فیزیک و شیمی هر دو تاش هدفم بالا 70 درصد بود و در حد بالا 70 درصد خونده بودم اما تو کنکور حدودا فیزیک 55 و شیمی 65 زدم.
    یکی از دوستام که ریاضی حدود 80 و فیزیک حدود 90 زده بود و رتبش دو رقمی شد به روش تشریحی حل میکرد اما خیلی سریع مینوشت! اصلا عادت کرده بود به سریع نوشتن من جزوه هاشو نگاه میکردم اصلا نمیتونستم دست خطش رو بخونم از بس بد خط مینوشت! کاملا تشریحی حل کرد اما خیلی سریع مینوشت! خودم هم کامل تشریحی حل کردم فقط من سرعتم پایین بود و کلا آروم مینویسم! و برا همین سر کنکور وقت کم اوردم و در حدی که خونده بودم نتونستم بزنم اما از همین هم راضیم! خداروشکر!
    ولی رتبه ها یک هر جور فکر میکنم نمیشه تشریحی حل کرده باشن! آخه چطوری فیزیک و شیمی و ریاضی رو هر سه تاشو بالا 95 میزنن و یکیش رو هم معمولا صد میزنن؟! اون دیگه خیلی عجیبه! اونا دیگه فکر نکنم تشریحی حل کرده باشن! به هر حال اون دیگه از عجایب دنیاس!
    موفق باشین.

خوب زدی ها

نخیر عزیزم اونا هم یکی مثل تو هستن هیچ فرقی ندارن

بعضیاشون (که من باهاشون حرف زدم ) !! حتی فرمولای فیزیک رو حفظ نبودن و گفتن که ما اینا رو حفظ نمی کردیم !!

5. 2 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

سلام بچه ها

خوبین چه خبرا

می بینم که فردا هم آزمون دارین !!

ایشالا که موفق باشید

بیشتر از نیمه ی راه رو اومدین

دلسرد نشید

شما میتونید اگه بخواید

موفق باشید

---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------

خوب زدی ها

بعضیاشون (که من باهاشون حرف زدم ) !! حتی فرمولای فیزیک رو حفظ نبودن و گفتن که ما اینا رو حفظ نمی کردیم !!
    سمبا جان خودت زدی رتبه برتر گرفتی حالا میای اینجا خوشحال و خندون پست میزاری !
    این افراد که حتی فرمول های فیزیک رو هم حفظ نبودن پس چیجوری رتبه ی تک رقمی گرفتن ؟ خرزو خان بهشون کمک میکرد ؟

کمی توضیح بدید دیگه

پ ن : N73 رو فروختی Galaxy I9000 گرفتی ؟ خوب خریدی ؟
    Last edited by One Minute; 12-01-2012 at 17:08.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اخه مگه میشه فرمول هم بلد نباشن پس با چی حل میکردن
    !!!!!!!!!!!!!!

---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------

راستی تاریخ ازمونهای جامع قلمچی و سنجش چندمه
    کدوماش تداخل دارن با هم
    مرسی دوستای گلم

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

خوب زدی ها

مسخره میکنی؟ ای بابا! گند زدم کجاش خوب بود؟! سر جلسه کنکور همه استرس داشتن ولی من زیادی آرامش داشتم! اصلا بی خیال بودم خیلی آروم حل میکردم! کمی استرس داشتم و سرعتم بالاتر بود درصدام بهتر بود چون خیلی از سوالها رو بلد بودم وقت کم اوردم! اما به هر حال همین هم خداروشکر! دیگه گذشت...

نمیدونم والا! همکلاسیم هم که دو رقمی شد اونم آدم خاصی نبود فقط پشتکار داشت و خیلی زیاد درس میخوند سال کنکور! خیلی زیاد! من که اصلا حوصله اون قدر خوندن نداشتم! بیشتر بخشهایی رو میخوندم که علاقه داشتم! و ساعات مطالعم هم کم بود! ولی به هر حال آخرش صنعتی اصفهان رشته ای که دوست داشتم قبول شدم. همین هم خدا رو شکر...
    به هر حال اونی که رتبه یک میشه هم خیلی باهوشه هم خیلی خیلی درس خونده! مثلا معین فلاحتگر از پنج دبستان میرفته کانون و همش درس میخونده! من زندگی اون طوری که همش درس باشه رو دوست نداشتم! ترجیح میدادم کنارش ورزش بکنم. تفریح داشته باشم و ... و هنوز هم دوست ندارم فقط درس بخونم. ترجیح میدم کارهای دیگه هم بکنم مثل ورزش و .... و خوب من پشتکار اونا رو که روزی 15 ساعت بخونم نداشتم تو سال کنکور خیلی کم حتی تونستم روزی 8 یا 9 ساعت بخونم. ولی خوب کسی که اون قدر درس خونده و پشتکار داشته و کنارش استعداد داشته حقش رتبه یک بوده.
    اینکه گفتن فرمولا رو هم حفظ نبودن دیگه خالی بستن! شاید منظورشون فرمولای دینامیک بوده که به دست میاد. یا بعضی بخش های دیگه! خوب منم اونارو حفظ نکردم! خودم سر جلسه کنکور به دست میوردم. ولی فرمولا اصلی رو که باید حفظ بود. دیگه زیادی لاف اومدن!
    خاص بودن رتبه های یک توی پشتکارشون برا درس خوندنه به نظرم!
    موفق باشین.

9. 2 کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

اره! منم شنیدم سر کنکور بهشون وحی میشه!
    اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّکَ الَّذِی سوال 113 گزینه 3 ....

11. 2 کاربر از urchin7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مسخره میکنی؟ ای بابا! گند زدم کجاش خوب بود؟! سر جلسه کنکور همه استرس داشتن ولی من زیادی آرامش داشتم! اصلا بی خیال بودم خیلی آروم حل میکردم! کمی استرس داشتم و سرعتم بالاتر بود درصدام بهتر بود چون خیلی از سوالها رو بلد بودم وقت کم اوردم! اما به هر حال همین هم خداروشکر! دیگه گذشت...

نمیدونم والا! همکلاسیم هم که دو رقمی شد اونم آدم خاصی نبود فقط پشتکار داشت و خیلی زیاد درس میخوند سال کنکور! خیلی زیاد! من که اصلا حوصله اون قدر خوندن نداشتم! بیشتر بخشهایی رو میخوندم که علاقه داشتم! و ساعات مطالعم هم کم بود! ولی به هر حال آخرش صنعتی اصفهان رشته ای که دوست داشتم قبول شدم. همین هم خدا رو شکر...
    به هر حال اونی که رتبه یک میشه هم خیلی باهوشه هم خیلی خیلی درس خونده! مثلا معین فلاحتگر از پنج دبستان میرفته کانون و همش درس میخونده! من زندگی اون طوری که همش درس باشه رو دوست نداشتم! ترجیح میدادم کنارش ورزش بکنم. تفریح داشته باشم و ... و هنوز هم دوست ندارم فقط درس بخونم. ترجیح میدم کارهای دیگه هم بکنم مثل ورزش و .... و خوب من پشتکار اونا رو که روزی 15 ساعت بخونم نداشتم تو سال کنکور خیلی کم حتی تونستم روزی 8 یا 9 ساعت بخونم. ولی خوب کسی که اون قدر درس خونده و پشتکار داشته و کنارش استعداد داشته حقش رتبه یک بوده.
    اینکه گفتن فرمولا رو هم حفظ نبودن دیگه خالی بستن! شاید منظورشون فرمولای دینامیک بوده که به دست میاد. یا بعضی بخش های دیگه! خوب منم اونارو حفظ نکردم! خودم سر جلسه کنکور به دست میوردم. ولی فرمولا اصلی رو که باید حفظ بود. دیگه زیادی لاف اومدن!
    خاص بودن رتبه های یک توی پشتکارشون برا درس خوندنه به نظرم!
    موفق باشین.
    با این حرفتون که اونا پشتکار دارن کاملا موافقم (صد البته در کنار استعداد)

یک سوال شما پارسال چه رتبه ای اوردید با این درصد ها ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

.............
    Last edited by sanijoon92; 21-01-2012 at 12:41.

داره خودمونی میشه mosili's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

بچه ها اصلا نمیتونم درس بخونم تمرکز داشته باشم
    دلشوره ثبتنام دارم و مشکلم
    اگه مشکلم حل میشد خیالم راحت بود

---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------

اینجا دختر نیست؟ چرا همه پسرننننننن
    اصلا نگران نباش ! منم پارسال مثل تو بودم فکر میکردم اگه نرم دانشگاه دیگه همه چی تمومه ! ولی الان دانشگاه هم دولتی قبول شدم هم آزاد . با اینکه رفتم دانشگاه ولی هیچ چیز خوبی ندیدم ! به نظرم آدم بره کار کنه موفق تر هستش تا درس بخونه !
    نمیگم درس نخون . درس شخصیت و انسانیت آدمه . ولی زیاد به فکرش نباش که بهترین جا بری ! هرجا خدا خواست خوبه !

15. این کاربر از mosili بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •