سلام.
فایروالت رو خاموش کن ببین چی میشه.
اگه تونیستی Terminal Services رو پاک کن دوباره نصب کن.
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
سلام.
فایروالت رو خاموش کن ببین چی میشه.
اگه تونیستی Terminal Services رو پاک کن دوباره نصب کن.
روی این سرور اکتیو دایرکتوری نصب شده.اگر ترمینال سرویس و پاک کنم فکر نمی کنید مشکلی پیش بیاد؟
نه مشکلی نیست.
به هم ربطی ندارن.
سلام
روی سیستم سرور ویندوز سرور 2003 داریم !
که اونم به سرور مرکزی وصله !
2 تا سوال داشتم :
ممنون میشم راهنمایی کنید
1. قبل از ورود به ویندوز ( چه در حالت ریموت ، چه در حالت کنسول ) بعد از وارد کردن یوزر و پسورد یه پنجره باز میشه که command و اینا میخواد ؛ اون چیه ؟
2. کلاینت های شبکه برای ورود به اینترنت نیاز به ست کردن ip و پورت ------ روی مرورگرشون دارن و ازشون یوزر و پسورد میخواد !
این یوزر و پسوردها در کدوم قسمت کامپیوتر سرور نگهداری میشن و چه جوری میشه یوزر و پسورد جدید تعریف کرد ؟
با عرض معذرت ولی این اشتباهه . مودم رو bridge کانفیگ کن و پورت ورودی اکسس پوینت رو وصل کن به لن مودم . حالا توی کانفیگ اکسس پوینت PPPOE رو انتخاب کن و user & pass رو اونجا وارد کن (توی اکسس پوینت ) . جفت دستگاه ها رو خاموش روشن کن . حله . اگه مودم ADSL وایرلس داره میتونی بیسیم وصل کنی به اکسس پوینت که اگه خواستی بگو توضیح بدم .
سلام.
متوجه این سوالت نمیشم. یعنی چی یه پنجره باز میشه که کامند میخواد ؟ میشه ازش عکس بزاری ؟
این همون یوزر پس Active Directory هست که قبلش باید توی پراکسیت ستش کرده باشه که معمولا آیزا یا Forefront هست.2. کلاینت های شبکه برای ورود به اینترنت نیاز به ست کردن ip و پورت ------ روی مرورگرشون دارن و ازشون یوزر و پسورد میخواد !
این یوزر و پسوردها در کدوم قسمت کامپیوتر سرور نگهداری میشن و چه جوری میشه یوزر و پسورد جدید تعریف کرد ؟
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
مسعود جان من خودم این کارو انجام دادم.
به هر حال امیدوارم من اشتباه کرده باشم![]()
فعلا بهش دسترسی ندارم !
یه پنجره کوچیکه که نوع ارتباط رو انتخاب میکنی ؛ در پایینش هم یه قسمت هست واسه گذاشتن کامند و موضوع !
ساده تر میشه بگین ؟![]()
با سلام
میخواستم بدونم که این مدل TL-WN722N میتونم اینترنت رو روی گوشیم شیر کنم یعنی این TL-WN722N گیرنده است یا فرستنده یا هر دوش
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
خواستم از اون صفحه عکس بگیرم اما دیگه نیومد !
دوستان لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)