تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 280 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

دوستان چند تا تیم اخر فصل سقوط میکنن؟پرسپولیس با این جایگاه سقوط میکنه؟
    نه پرسپولیس امسال سقوط نمیکنهتیمهای مس سرچشمه وشاهین و شهرداری هر سه تیم سقوطشون قطعیه.الان که دارم جدول لیگ های اروپایی نگاه میکنم یه مورد جالب برخوردم تو تمام لیگ های معتبر اروپا تیم های آخر جدول با دو برد حتی بیشتر شاید سه پله هم تو جدول بالا نمیان ولی پرسپولیس تو لیگ ایران با دو برد میتونست تا رتبه ششم جدول بالا بیاد به نظر دوستان این نشان دهنده ضعف لیگ ایرانه یا چیز دیگه؟

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

البته خالکوبی هیچ وقت نشون دهنده غیرت نیست و چیز دیگه ای رو نشون میده.
    فقط بحثی که سر شیث میمونه اینه که تو این بازی یه پنالتی داد و 3 گل دیگه هم از جایی خوردیم که جای اونه.
    همچنین گلی که از الهلال خوردیم هم از همونجا بود.
    گل های دیگه یادم نیست.
    اما الان تو 90 علی دایی یه چیزی گفت که منو به شخصه خیلی ناراحت کرد.
    آخه چرا علی دایی می خواد انتقامش از کاشانی رو از کسای دیگه بگیره. تو این بازی علی کریمی بهترین بازیکن میدان بود و مردم هم شعور دارند و می فهمند که کی خوب بازی می کنه. بعد علی دایی می گه چرا تماشاگرها فقط یه نفر رو تشویق می کنند ؟!
    خب حقشه که تشویق بشه.
    منظور من رو درست متوجه نشدید
    من میگم چرا وقتی بازی با الغرلفه (رفت و برگشت) شیث اجازه نفس کشیدن به مجیدی نداده بود همه تماشاگرها و کارشناس ها از بازیش تعریف میکردن ولی یه بازی بد بود شد بی غیرت !
    این یه بازی تو ترکیب بود و چهار تا خوردیم بازی های دیگه چی ؟
    متاسفانه تا تیم یه بازی میبره همه چیز به سرعت فراموش میکنیم. قبل از بازی با الغرافه یه نفر ایمیل زده بود به برنامه ورزشی شبکه جام جم پرسیده بود اگه پرسپولیس قهرمان اسیا بشه برای سال بعد سهمیه آسیا میگیره یا نه ! ببین با دو تا برد تو آسیا تماشاگر فکرش تا کجا رفت !
    تیمی که تو لیگ نتیجه نمیگیره چجوری میخواد قهرمان آسیا بشه
    تازه آخر فصل تماشاگر فهمیده مشکل از مربی نبودی و هر کس دیگه بود با این تیم به مشکل میخوره

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

3. 2 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

منظور من رو درست متوجه نشدید
    من میگم چرا وقتی بازی با الغرلفه (رفت و برگشت) شیث اجازه نفس کشیدن به مجیدی نداده بود همه تماشاگرها و کارشناس ها از بازیش تعریف میکردن ولی یه بازی بد بود شد بی غیرت !
    این یه بازی تو ترکیب بود و چهار تا خوردیم بازی های دیگه چی ؟
    متاسفانه تا تیم یه بازی میبره همه چیز به سرعت فراموش میکنیم. قبل از بازی با الغرافه یه نفر ایمیل زده بود به برنامه ورزشی شبکه جام جم پرسیده بود اگه پرسپولیس قهرمان اسیا بشه برای سال بعد سهمیه آسیا میگیره یا نه ! ببین با دو تا برد تو آسیا تماشاگر فکرش تا کجا رفت !
    تیمی که تو لیگ نتیجه نمیگیره چجوری میخواد قهرمان آسیا بشه
    تازه آخر فصل تماشاگر فهمیده مشکل از مربی نبودی و هر کس دیگه بود با این تیم به مشکل میخوره

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
    حرف شما درسته.
    هوادارها احساسی بازی رو دنبال می کنند. اما باز هم می گم که اگه تو اون دو بازی هم شیث خوب بازی کرد و مجیدی و مهار کرد ، به خاطر خودش بود و مسئله ای که براش تو بازی با استقلال پیش اومده بود.
    نمی گم بازیکن بی غیرت یا با غیرتیه اما چیزی که هست اینه که بازیکن درجه یکی نیست و بارها و بارها از کارهای او و بازی او دچار آسیب شدیم. نمونه اش همین بازی های اخیر.

من نمی دونم چرا برای مربیان و مدیران فقط گل زدن مهمه. بابا وقتی یه تیم گل بخوره اون هم زیاد ، هر چی گل بزنه هم فایده نداره.
    الان سال هاست که پرسپولیس مشکل دفاع و دروازه بان داره ، اما کدوم مدیر یا مربی ای اون رو رفع کرده ؟
    بابا حداقل تا چند وقت پیش سپهر حیدری رو داشتیم و با این که او هم درجه 1 نیست ولی باز یه خورده دفاعمون سر و سامون داشت.
    الان نگاه کنید ، نصرتی که از اولش چه در تیم ملی و چه در پرسپولیس سوتی بوده.
    شیث هم که گفتم.
    شکوری و آقا زمانی و نورمحمدی و شیری و ممدوتال هم یکی از یکی بدتر.
    دروازه بان ها هم که غوغا هستند.
    خب بابا الان تو فوتبال روز دنیا فقط هافبک ها نیستند که بازی سازی می کنند و مدافعین هم این کار رو می کنند. اما تو پرسپولیس مدافعین بد که بازی می کنند ، به جای بازی سازی هم فقط می زنن زیر توپ یا پاس بلند مستقیم بی هدف برای مهاجمین می فرستند.
    باز هم صد رحمت به پولادی که امیدوارم حفظش کنند برای سال بعد.
    دروازه بان هم که یادش به خیر که عابدزاده اون موقع چه در تیم ملی و چه در پرسپولیس پاس گل می داد اما الان ...

یادش به خیر عقاب آسیا

5. 2 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض زاید: به پیراهن پرسپولیس تعصب دارم

مرجع خبری پرسپولیس: ایمون زاید در پرسپولیس 7 گله است. در شرایطی که او از نیم فصل به پرسپولیس آمده، الان بعد از کریمی گلزن‌ترین بازیکن تیم است. 4 گل هم در آسیا زده و نشان داده نسبت به سایر مهاجمان پرسپولیس گلزن بهتری است. زاید تا به حال سه بار هت تریک کرده که این نکته جالبی است. با او در مورد بازی پرسپولیس – راه‌آهن و احتمال جدایی‌اش از پرسپولیس صحبت کردیم.
    *بازی با راه‌آهن چطور بود؟
    متاسفانه در چند لحظه کنترل بازی را از دست دادیم. یک فاصله‌ای به وجود آمد و مسابقه چهار بر یک شد. ما نتوانستیم این فاصله را جبران کنیم. البته اگر بازی 5 دقیقه دیگر ادامه پیدا می‌کرد، می‌توانستیم مساوی کنیم.
    *خودت سه گل زدی ولی بعد از بازی ناراحت بودی.
    طبیعی است که ناراحت باشم. فرقی نمی‌کرد چند گل زده باشم. وقتی می‌بازی دیگر هیچ حسی نداری.
    *هواداران علیه همه شعار می‌دهند جز تو و کریمی؟
    من سه گل زدم ولی ما شکست خوردیم. وقتی بازی تمام شد این سه گل هیچ اثری روی چهره هواداران نداشت. آن‌ها ناراحت بودند. نمی‌خواهم در مورد مسائل تیم صحبت کنم چون در محدوده من نیست. ما خیلی تلاش می‌کنیم ولی به جایی نمی‌رسیم.
    *می‌گفتند در بازی‌های قبلی این‌طوری بود که به تو پاس نمی‌دادند.
    من فکر نمی‌کنم که عمدی در کار بوده باشد. در بازی قبلی بعضی وقت‌ها خودم در موقعیت‌های خوب قرار نمی‌گرفتم. یا این‌که من در موقعیت خوبی بودم و پاس نمی‌رسید. جلوی الغرافه یک پاس خوب گرفتم و گل نکردم. ولی در این بازی بچه‌ها موقعیت‌های خیلی خوبی ایجاد کردند. مخصوصا کریمی که سه پاس فوق‌العاده به من داد. اوایل بازی پاس نوری خیلی عالی بود. من هت تریک کردم ولی هیچ فایده‌ای نداشت و نتوانستم یک ذره هم از آن لذت ببرم. این بی‌مزه‌ترین هت‌تریک عمرم بود. در مجموع ما منتظریم که به شرایط خوب برگردیم. من نمی‌دانم چرا چنین وضعیتی برای ما پیش آمده. ما تمام تلاشمان را می‌کنیم که الشباب را در خانه‌اش ببریم و به مرحله بعدی لیگ قهرمانان صعود کنیم.
    *این هت‌تریک‌ها این بحث را به وجود آورده که ماندن تو در پرسپولیس منتفی می‌شود.
    اولویت من پرسپولیس است. پرسپولیس به من فرصت بدهد که خودم را در آسیا مطرح کنم. من با این فضا آشنا شدم و حس و حال هواداران را دوست دارم. من نمی‌خواهم بگویم پیشنهادی نداشتم، یک پیشنهادهایی وجود دارد. تا زمانی که با پرسپولیس مذاکره نکردم این پیشنهادها را جدی نمی‌گیرم.
    *اگر تیم‌های عربی بیایند ممکن است با مبالغ بالایی که پیشنهاد می‌دهند نظرت را عوض کنند.
    نمی‌گویم به این چیزها توجه نمی‌کنم. ولی همه چیز پول نیست. پرسپولیس باید با برنامه و هدف حرکت کند. من الان اینجا شرایط خوبی دارم. رابطه خوبی با بازیکنان دارم. همه این چیزها به آینده من کمک می‌کند. از طرف دیگر من به پرسپولیس علاقه‌مند شدم. وقتی با علاقه کار کنی تاثیر خوبی می‌گذارد. من ترجیح می‌دهم سال بعد با پرسپولیس ادامه بدهم. امیدوارم مذاکراتی که انجام می‌دهیم خوب پیش برود.
    *اگر استقلال پیشنهاد بدهد چی؟
    از طرف استقلال هیچ پیشنهادی ندارم و لازم نیست در موردش صحبت کنم. من شور و حال هواداران پرسپولیس را دیدم و می‌دانم که چقدر ارزش دارد. هواداران پرسپولیس یک تعصبی را در من ایجاد کردند. مطمئن باشید من نمی‌توانم با هواداران پرسپولیس چنین کاری کنم و با پشت کردن به آن‌ها به تیم رقیبشان بروم.
    Last edited by Alinho; 11-05-2012 at 05:57.

7. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رويانيان:هواداران منتظر ناگفته‌هايم باشند
    مدير عامل باشگاه پرسپوليس گفت: دنيزلي به دليل بيماري 2 تن از اعضاي خانواده‌اش با اجازه من راهي کشورش شد.محمد رويانيان که در چين به سر مي برد، اظهار داشت: امسال شرايط طوري شد که بيشتر از اين کاري از دست ما بر نمي‌آمد. هواداران قبول کنند که ما تلاش‌هاي خود را انجام داديم اما به اين نقطه رسيديم.

وي افزود: اميدوارم فصل آينده با تمام قوا و نيروي جديد وارد ميادين شويم. در حال حاضر هر گونه اظهار نظر به اين شرايط پرسپوليس ضربه بيشتري مي‌زند. ضمن احترام به کليه عزيزاني که دلسوز پرسپوليس هستند فعلا مي‌خواهم سکوت کنم و به زودي حرف‌هايم را مي‌زنم تا طرفداران پرسپوليس متوجه همه چيز شوند.مدير عامل باشگاه پرسپوليس در جواب سؤالي که چرا دنيزلي بدون اجازه شما راهي کشورش شده گفت: آخرين وضعيت کادر فني را هميشه زير نظر داريم. من و همکارانم از اين موضوع هيچ وقت چشم پوشي نخواهيم کرد. دنيزلي بعد از بازي با راه آهن با من تماس گرفت و از من مرخصي اضطراري خواست. پدر همسر اين مربي به دليل بيماري سرطان وضعيت خوبي ندارد و از طرف ديگر همسر وي نيز بايد تحت عمل جراحي قرار مي‌گرفت. بايد چه جوابي به او مي‌دادم؟ از روي انسانيت اجازه دادم به کشورش برود تا در کنار خانواده‌اش باشد.

وي افزود: امروز با دنيزلي تمام گرفتم و گفتم هر چه سريعتر به ايران برگردد اما محسن آشوري هم آمادگي کاملي دارد تا تمرينات را از روز چهارشنبه با نظم خاصي رو به جلو ببرد.

مدير عامل باشگاه پرسپوليس خطاب به هواداران گفت: مي‌دانم ناراحتيد اما به زودي ناگفته هايم را بيان خواهم کرد. از داخل باشگاه و بيرون باشگاه حرف‌هاي زيادي دارم که بعد از يک پيروزي خوب مقابل الشباب آنها را اعلام مي‌کنم. فعلا صبر و حوصله براي پرسپوليس مهم است و به موقع من حرف‌هاي خودم را مي‌زنم.وي افزود: هواداران عزيز پرسپوليس بدانند ما فصل آينده اگر خدا اجازه دهد تيمي سالم، کامل، پر قدرت و مستحکم مي‌سازيم تا بتوانيم سال جاري را جبران کنيم.

رويانيان در پاسخ به سؤالي که چرا در غيابش کسي در باشگاه حضور ندارد که جواب سؤالات را بدهد گفت: قائم مقام من به همراه پرسنل باشگاه حضور دارند و کارها را زير نظر دارند و براي باشگاه برنامه ريزي مي‌کنند. از طرف ديگر محسن آشوري نيز کاملا آماده است برنامه‌ها را اجرايي کند. مشکلي نداريم ما فقط بابت باخت‌هاي که پيش آمده بسيار متاسف هستيم اما چاره‌اي نيست جز تحمل.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by clau; 08-05-2012 at 21:22.

9. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

فقط امیدوارم و از خدا می خوام که امروز هم چهار تا نخوریم تا تموم شه این فصل لعنتی.

11. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض نوشدارو بعد از مرگ سهراب!

مرجع خبری پرسپولیس: تیم های فولاد و پرسپولیس از ساعت 17 و 30 دقیقه امروز در حضور 6 هزار تماشاگر ورزشگاه جدید غدیر اهواز به مصاف هم رفتند که در پایان پرسپولیس تهران با نتیجه دو بر یک میزبان خود را شکست داد. گل های پرسپولیس را علی کریمی در دقیقه 55 و وحید هاشمیان در دقیقه 69 در حالی وارد دروازه فولاد کردند که تیم میزبان توانسته بود در دقیقه 8 بازی با گل طالب ریکانی از حریف خود پیش بیفتد. پرسپولیسی در حالی این بازی و لیگ یازدهم را با برد به پایان رساند که چندین و چند بازیکن خود را به همراه سرمربی اش مصطفی دنیزلی در این بازی در اختیار نداشت. محمدرضا اکبریان قضاوت این بازی را به عهده داشت و به طالب ریکانی از فولاد و مازیار زارع از پرسپولیس کارت زرد نشان داد. نکته جالب و البته عجیب این بازی در واپسین دقایق بازی رخ داد جایی که پرسپولیس دو بر یک پیش بود و فولاد در پی جبران نتیجه بود و روی یک صحنه صاحب یک موقعیت تک به تک شد و میثاق معمارزاده در کمال ناباوری توپ را جمع کرد!

13. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پرسپولیس بازی اخرش در لیگ مقابل فولاد خوزستان با گلهای علی کریمی و وحید هاشمیان که در نیمه دوم به ثمر رسید با پیروزی پشت سر گذاشت تا حداقل پایان خوبی بر این فصل کابوس وارش داشته باشه و با قرار گرفتن در رتبه 12جدول رده بندی به کار خودش پایان بده علی کریمی هم با12گل بهترین گلزن این فصل تیم شد فقط میمونه بازی با الشباب امارات که امیدوارم با ارایه یک بازی خوب به دور بعد صعود کنیم من که بیصبرانه منتظر لیست بازیکنهای کنار گذاشته از تیم هستم
    Last edited by clau; 11-05-2012 at 19:03.

15. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض سرمان برود، تبلیغات‌مان نمی‌رود!

مرجع خبری پرسپولیس: برنامه فوتبال برتر امروز به مخاطبان خود بی‌احترامی کرد و مجری برنامه هم گفت: "سرمان برود تبلیغات‌مان نمی‌رود." اولین وظیفه رسانه‌ به ویژه رسانه به اصطلاح ملی، احترام به مخاطب است. اتفاقی که امروز حداقل در برنامه فوتبال برتر و در هنگام پخش بازی پرسپولیس و فولاد خوزستان دیده نشد. در حالی که سازمان لیگ بدون اطلاع رسانی قبلی دیدار دو تیم پرسپولیس و فولاد خوزستان را نیم‌ساعت زودتر برگزار کرد شبکه سه نیز دقایق ابتدایی این دیدار را پخش نکرد. این در حالی که برنامه فوتبال برتر، برنامه خود را شروع کرده بود اما خبری از پخش مسابقه نبود و از دقیقه 19 و به گفته مجری برنامه "کم کم" سراغ پخش بازی رفتند. این تمام ماجرا نبود و بین دو نیمه پیمان یوسفی مجری برنامه با خنده گفت: " اگر سرمان برود، تبلیغات‌مان نمی‌رود! اشکالی ندارد ما هم چند دقیقه از وقت فوتبال را می‌گیریم و نظر کارشناس برنامه را در مورد بازی نیمه اول پرسپولیس جویا می‌شویم!" در نهایت نیمه دوم بازی فولاد و پرسپولیس از دقیقه 50 پخش شد تا برنامه فوتبال برتر در این 10 دقیقه اضافه که از وقت فوتبال گرفته بودند بخش دیگری از تبلیغات‌شان را به بهانه تحلیل مسابقه پخش کنند و درآمد بیشتری داشته باشند. گویی آنچه در این میان مهم نیست احترام به مخاطب و بیننده است. در نهایت هم شاهکار را به اوج خود رساندند و به بهانه صحبت های صد من یک غاز خود 10 دقیقه آخر مسابقه را پخش نکردند! این است رسانه ملی، لذت ببرید! وگرنه مجبورید به خانه همسایه پناه ببرید!

17. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

بالاخره تموم شد.
    حداقل با برد تموم کردیم.
    فقط من نفهمیدم چرا اینقدر گزارشگر بازی تکرار کرد که پرسپولیس نهم میشه ولی الان که هنوز بازیها تموم نشده جدول رو نگاه می کنیم می بینیم که پرسپولیس دوازدهم هستش.

19. 3 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •