من تو شیرازم اگه از شیراز می خوای به من بگو
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
این حرف شایعه ای بیش نیست
تولید تبلت های Hp متوقف شده
من تو شیرازم اگه از شیراز می خوای به من بگو
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
این حرف شایعه ای بیش نیست
تولید تبلت های Hp متوقف شده
[QUOTE=nightvision;6422690]6099 فقط هارد 1.5 ترا داره که از 6090 بالاتره ولی مانیتورش رو هم در نظر بگیر
مانیتور 17.3اینچ داره که حملش کار هر کسی نیست.
---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------
6090 جز سری dv6 از محصولات hp به حساب میاد اما 6099 جز سری dv7 محسوب میشه که سری dv7 اکثرا از مانیتورهای 17.3 اینچی استفاده میکنن
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
بسيار بسيار از راهنمايي شما ممنونم
نيازي به مانيتور 17.3 و يا هارد 1.5 ترا ندارم حتما با مشخصاتي كه 6090 دارد 6090 را ميخرم
دوستان درایور fingerprint نصبه ولی این پیغام رو بده:
this computer does not have a program that can be used to manage your fingerprint data with this fingerprint reader.
you need to get a program from your camputer manufacturer or the fingerprint reader manufacturer
معلومه که سری های جدید ترشم اومده.
مدلهای سری 61xx جدیدترن.
ولی من بحث وزن و این مسائل رو قبول ندارم چون کلا لبتاپهایی که تو این 3 یا 4 سال اخیر ساخته میشن جزو سبکترین ها از زمان تولید لبتاپه چون شما مثلا یه گرافیک 5870 مدل pc رو ببین حالا تصور کن یه لب تاپ 2 تا کرافیک داشته باشه و یه مانیتور 17 اینچ خوب این خودش به تنهایی حدود 3 کیلو هست .
منظور اینه که با این امکانات این لبتاپها واقعا وزنی ندارن.
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
منظورتون کدوم مدله؟
بچه ها صفحه 6090 فول اچ دیه یا نه برای نرم افزار های عمران و طراحی چطوره؟
پاک شود.............
Last edited by aliaqua; 01-09-2011 at 22:03.
نه full hd که نیستش ، فول اچ دی ایعنی تا رزولیشن 1080 پشتیبانی کنه .
اگه فقط برای کار های طراحی بخوای پیشنهاد میکنم یه مدلی بگیری که full hd باشه چون در غیر این صورت مشکلش اینه که تمام صفحه توی دسکتاپ جا نمیشه و باید برای طراحی اسکرول کنی به بالا و پایین .
ممنونم از راهنمایی تون تو این رنج قیمت آیا لپ تاپ فول اچ دی هست اگه هست ممنون میشم معرفی کنید
برا چاپ کردن روی دی وی دی لایت اسکریبپت باید دی وی دی رو برعکس قرار بدید. یعنی پشت دی وی دی رو روی طرف لنز بزارید و کفش رو به بالا باشه
با اجازه اون دوستم که قبلا جواب داده بود
سری f سونی هست که گرونتره و کانفیگش کمتره ولی مانیتورش بزرگتره
Dell XPS 15 هم هست که کانفیگ خوبی داره
ولی اگه برات فول بودن مهم نیست 6050 یا 6090 بگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)