این نرم افزار بهترین نرم افزار فیلمبرداری از محیط بازی هستش من خودم از این برنامه استفاده میکنم
camtasia studio 7.0.1
ولی یه راه حلی پیش پای ماها که نمیتونیم باگرافیک بالا بازی کنیم بزارید
این نرم افزار بهترین نرم افزار فیلمبرداری از محیط بازی هستش من خودم از این برنامه استفاده میکنم
camtasia studio 7.0.1
ولی یه راه حلی پیش پای ماها که نمیتونیم باگرافیک بالا بازی کنیم بزارید
منم منتظرم!ولی یه راه حلی پیش پای ماها که نمیتونیم باگرافیک بالا بازی کنیم بزارید
راستی برای شما هم صدای داخل کابین ندارین؟؟خیلی کمه صداش.خیلی .....توی ادیو ستینگ هم چیزی ندیدم و همش بالا بود.
حسابی افتادم تو قرض!!وام گرفتم و یک راننده با درجه و دو تا کامیون گرفتم+ اپدیت گاراژ ولی چه حیف که نمیتونم روی ستینگ بالا بازی کنم.![]()
Last edited by rz21; 30-10-2012 at 21:40.
آره دوست عزیز واسه من صدا تو کابین ضعیفه تصویرم همین که رو ultraمیزارم موقع بازی تصویر آهسته میشه
دوستان این مسیر هایی که تو این بازی ورود ممنوع هست( ولی برای از ما بهترون بازه) برای ما هیچ وقت باز نمیشه؟
دوستان چطوری رنگ اتومبیل را سفارشی می زنید؟ من بلد نیستم.
برو تو جاهایی ک عکس آچار هستش ( برای تعمیر ) بعد ک رفتید روش ، گزینه سوم نوشته PAINT ... (ادامشو یادم نی) اونو انتخاب کن بعد میتونی رنگ سفارشی بزنی ..
دوستان یک مد میزارم نمی دونم قبلا اینجا گذاشتین یا نه اگر تکراری عذر خواهی می کنم.
این صدای داخل کابین ماشین را اضافه می کنه. مد خوبیه ولی یک مشکلی که داره اون مدی که محدودیت سرعت را بر می داشت غیرفعال می کنه.
با این حال میگذارمش امیدوارم مفید باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میتونه یه توضیح مختصری در مورد استخدام راننده بده؟
وقتی میخوام راننده ای بخرم اول راننده رو انتخاب میکنم بعد وقتی میخوام واسش ماشین انتخاب کنم بعد از خرید ماشین اون سوار ماشین قبلی من میشه منم سوار ماشین جدیدی میشم که میخواستم واسه اون بخرم میشم.
بعد مجبور میشم ماشین ها رو تعویض کنم که اینجوری بازی خراب میشه اگه متوجه شدین چی گفتم یه راهنمایی بکنین. ممنون!!!
من اینو ورژن 6 رو دارم ولی از داخل بازی فیلم نمیگیره فقط از دسکتاپ میگیره چیکار کنم ؟ ورژن 7.0.1 از بازی فیلم میگیره تو یورو 2 تستش کردی ؟
همون جایی که شما میخواین ماشین دوم (یعنی برای کمک بخرین)اونجا ازتون میپرسه که ایا میخواین این ماشین رو رانندگی کنید که بگین نه....وقتی میگین نه شما همون ماشین اول رو دارین و ماشین دوم میاد تو گاراژ!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)