اما این نکته داغ کردن گوشی را بهش خیلی توجه کنید
من دیشب داشتم چندتا بنچمارک ساده میگرفتم، بقدری قسمت بالای گوشی داغ شده بود که گفتم الان آتیش میگیره!!
این جدا یک ضعفه بزرگه، حتی از اون ایراد آنتن آیفون 4 که همه تو بوق کردنش هم بزرگتر هست!
اما این نکته داغ کردن گوشی را بهش خیلی توجه کنید
من دیشب داشتم چندتا بنچمارک ساده میگرفتم، بقدری قسمت بالای گوشی داغ شده بود که گفتم الان آتیش میگیره!!
این جدا یک ضعفه بزرگه، حتی از اون ایراد آنتن آیفون 4 که همه تو بوق کردنش هم بزرگتر هست!
دوست عزیز یه مطالعه درمورد مضررات صفحه های سه بعدی و سر درد ها و چشم دردهای بعد خیره شدن به 3d lcd ها بکن بعد احتمالا نظرت یکم عوض بشه
حتی درمورد موبایل هم صادقه و حدود نیم ساعت بیشتر نباید با چشم غیر مصلح به 3d lcd ها(موبایل یا غیره) نگاه کرد
یه نگاه تو comment هایی که در مورد گوشی های 3d LG و EVO 3d بندازی متوجه میشی
خودم توبخش نظرات evo 3d خوندم که بعضی ها با نگاه کردن به 3d lcd ها دچار سردرد شده بودند و پیغام گذاشته بودند که آیا این evo 3d هم باعث سردرد میشه؟
استفاده از تکنولوژِی جدید به چه قیمیتی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته قضاوت پای خودتون
من فقط نظرم رو گفتم
سلام
ممنون حالا مطمعن تر شدم و حالا میگم فقط گالاکسیدوست عزیز یه مطالعه درمورد مضررات صفحه های سه بعدی و سر درد ها و چشم دردهای بعد خیره شدن به 3d lcd ها بکن بعد احتمالا نظرت یکم عوض بشه
حتی درمورد موبایل هم صادقه و حدود نیم ساعت بیشتر نباید با چشم غیر مصلح به 3d lcd ها(موبایل یا غیره) نگاه کرد
یه نگاه تو comment هایی که در مورد گوشی های 3d LG و EVO 3d بندازی متوجه میشی
خودم توبخش نظرات evo 3d خوندم که بعضی ها با نگاه کردن به 3d lcd ها دچار سردرد شده بودند و پیغام گذاشته بودند که آیا این evo 3d هم باعث سردرد میشه؟
به نظر خودمم هنوز زیاد پیشرفت نکرده
می خواستم ببینم سه بعدی هم فیلم میگیرند یا فقط نمایش می دهند؟
ممنون
بله،هم سه بعدی فیلم میگیرند و هم سه بعدی پخش میکنند
EVO 3d دوتا دوربین 5 مگاپیکسلی داره که بتونه سه بعدی فیلمبرداری کنه . سه بعدی HD و دو بعدی Full HD
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Bahman.M86; 01-07-2011 at 10:22.
اطلاعاتتون ناقصه... تگرا 2 رو من به شخصه خیلی بیشتر از مالی400 قبول دارم... قدرتشون که تقریبا برابره... و هیچ ربطی هم به 1080 نداره و از مالی هم راحت تر فیلم می گیره
تگرا 2 انویدیاس (این هیچ دلیل و منطقی ندارهحس خودمه
)
، تگرا ساپورت خیلی بیشتری داره... به شخصه ترجیح میدادم یه گلکسی اس 2 داشته باشم که تگرا 2 داشته باشه...
Last edited by .:PAR3A:.; 01-07-2011 at 12:26.
این مشکل توی نسل Active 3D ها بودش...چون در یه فیلم 60 فریمی در هر ثانیه 30 بار چشم چپ و 30 بار چشم راست توسط عینک قادر به دیدن نبود...و این واقعا برای مغز خیلی سنگینه که در هر ثاینه 30 بار هر کدوم از چشم ها رو از دست بده...برای همین سردرد می گرفتین بعد چند ده دقیقه...یه نگاه تو comment هایی که در مورد گوشی های 3d LG و EVO 3d بندازی متوجه میشی
توی گوشی های 3D اصلا عینکی نیست که بخواد سردرد بگیرین !
اینجا توضیحات جالبی هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من 7 روزه این گوشی رو از دیجی کالا گرفتم .
زود ازش خسته شدم . اینترفیسش مثل اسباب بازی هستش ! بر عکس چیز هایی که انجمن ها میگن اونقدر ها هم داغ نمیشه !!
کیفیت صفحه نمایشش عالیه و روشناییش هم به اندازه کافیه .............
ابعادش یکم بزرگه ....
دوربین عکاسیش اصلا جالب نیست عکساش راضی کننده نیست.
منوش خسته کنندس .....بعضی از بازی ها روش جواب نمیده فقط اینا رو تونستم نصب کنم :
پرندگان خشمگین
فروت نینجا
pes 2010
nova
Tom Clancy's H.A.W.X.
Asphalt 5
اینا روش جواب نمیده یا صفحه سفید میشه یا بعد از دمو میپره بیرون :
nova 2
Splinter Cell Conviction
fifa 10
brothers in arms2
modern commbat 2
Gangstar: West Coast Hustle HD
Asphalt 6
lets golf
در صورتی که دوستم سنسیشن داره تونسته این بازی ها رو بالا بیاره و اجرا کنه البته سنسیشن هم تو بعضی بازی ها مثل اواتار مشکل داره و بعد از دمو میپره بیرون
سنسیشن تونسته اینا رو اجرا کنه :
Asphalt 6
brothers in arms2
lets golf
om Clancy's H.A.W.X.
Gangstar
modern commbat 2
pes 10
lets golf
fifa 10
پرندگان خشمگین
فروت نینجا
Splinter Cell Conviction
خلاصه من که پشیمونم. هر کی سنسیشن داره حاضرم بدون سر با گالاکسی اس 2 و یا گالاکسی اس 2 رو میفروشم .
(میدونید که قیمت گالاکسی بالاتره )
اگه زیاد به بازی و دوربین عکاسی و اینترفیس اهمیت نمیدید حتما راضی تون میکنه مخصوصا صفحه نمایش فوق العاده
Last edited by sansa; 01-07-2011 at 13:27.
اگه اطلاعات منو ناقص میدونید که من حرفی ندارم ،حتما شما یه چیزی بیشتر از من میدونید که اینو میگید
ولی همین دوسه هفته ی پیش نبود که بحث داغی با پستی که من درمورد تفاوت GPU ها پرسیدم به راه اقتاد و تقریبا همه ی دوستان اهل فن گفتند که Mali 400 بهترینه!!!!
دوما قربون آواتار خوشگلت برم شما از کجای پست من کشف کردی که من گفته باشم فیلمبرداری گوشی به GPU ربط داره!!!!!؟ من فقط یکبار گفتم GPU عوض شده همین !!! بعد رفتم سراغ فیلمبرداری ! من کی گفتم چون GPU شده تگرا پس فیلمبرداریش ضعیف شده !!!!
این از این !! بعد لطفا منو روشن کنید که کجای حرفهام اشتباه بود که فرمودید اطلاعاتم ناقصه؟
حتما شما بیشتر از ما میدونید دیگه !!!؟ از جمع بندی حرفهای شما مبنی بر نقاص بودن اطلاعات من و پست من اینطور کاشف به عمل میاد که :
S Clear LCD از SAMOLED+ بهتره !!!!!!!!!!!!!!!!!!
8Gig Storage از 16 Gig Storage بهتره !!!!!!!!!!!!!!!
1Ghz از 1.2 Ghz بیشتره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ونهایتا Galaxy Z از Galaxy S II بهتره !!!!!!!!!!!!!!!
اینجوریاس دیگه ! آره ؟
Last edited by Bahman.M86; 01-07-2011 at 13:49.
اگه اینطوری باشه که خیلی خوب میشه ولی انصافا خودتون برید یه سر به رویو LG Optimus 3D بزنید منکه بادیدن برخی از تصاویر سه بعدی چشم درد گرفتم البته ما این تصاویر رو در مونیتور های 2D خودمون نگاه میکنیم و باید دید در 3D LCD های گوشی ها چجوری از آب درمیاد
من شنیدم که میشه 3d رو غیر فعال کرده و از گوشی به عنوان یک 2D LCD استفاده کرد که دراین صورت حیف نیست SAMOLED+ رو ول کنیم بچسبیم به LCD ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید دید زاویه دید چجوری میشه و و آیا محدودیتی برای خیره شدن وجود داره یا نه و ...
درهر صورت اگه اینطوری که میگید باشه خوبه و مشکل 3d ها هم رفع میشه
Last edited by Bahman.M86; 01-07-2011 at 13:46.
از چه نظر ضعف بزرگیه ؟
از نظر اینکه امکان داره خراب بشه ؟ یا از نظر اینکه دست آدم میسوزه !؟
در مورد خرابی که فکر نکنم مشکلی پیش بیاد چون بالاخره گوشیو قبلا خود سامسونگ تست کرده
از نظر سوختن دست هم تازه میشه مثل گوشی هایی که پشتشون فلزیه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)