عزیزم، دارم میگم اومده بعد تو داری میگه بعید میدونی فردا بیاد ؟وای پسر چه پستی میخوره این تاپیک!
تا حالا سابقه داشته
ولی من که میگم بعیده فردا بیاد باید تا شنبه صبر کنیم
من فردا رو سیستم بازی میکنم.
شیطونه میگه مدرسه نرم بشینم gta بازی کنم.![]()
عزیزم، دارم میگم اومده بعد تو داری میگه بعید میدونی فردا بیاد ؟وای پسر چه پستی میخوره این تاپیک!
تا حالا سابقه داشته
ولی من که میگم بعیده فردا بیاد باید تا شنبه صبر کنیم
من فردا رو سیستم بازی میکنم.
شیطونه میگه مدرسه نرم بشینم gta بازی کنم.![]()
این پست رو دیدی؟
حالا بازم میگی این کرک Fake نیست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای بابا شیطونه میگه الان برم همون 3 تا دی وی دی رو بخرم نصبش کنم فردا نرم مدرسه
ولی خوب حیف که دیر شد آخه دیده بودم نوشته بودن که 4 تا دی وی دیه ولی اینجا تو 3 تا می دادن البته مشهد یکم گرونتر از تهرانه ولی همیشه زودتر از تهران بازی هارو عرضه میکرد.
بچه ها به نظرتون از اینجا بگیرم ؟؟؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا کجاس الان؟
خوب با این اوصاف حتما تا فردا تو ولیعصر گیر میاد . ولی چیزی که باعث تعجبه اینه که وست هنوز خبری ازش نیست . معمولا سریع تر از همه بازی رو میداد بیرون ....
پس بالاخره این بازی هم اومد؟
خدا کنه ارزش اون امتیاز 10 که سایتها بهش دادن و صبر این تقریبا یکساله را داشته باشه
ولی به نظر من west از همه دیر تر میداد بیرون ... تازه مثل این که دارن جمعش میکنن، حالا زیاد نریم تو حاشیه.
اینطور که معلومه 3 سال منتظر این بودین که حالا دارین ثانیه شماری می کنین من که فردا مدرسه نمی رم :d
واقا نامردیه که 7 ماه دیرتر از کنسول بدن بیرون احتمالا اولین نفری که بگیره همه میریزن روش میگن چه جوریه
عزیزان تبریک میگم فردا روز تحولی در بازی های کامپیوتری است که فکر کنم 50% نمی رن مدرسه
خوش بگزره و احتمالا فردا در مورد مراحل بازی بحث می شود که خدا کنه آسون باشه چون حال و حوصله ی چیت زدن ندارم : دی
در هر صورت تبریک می گم پس از 3 سال تلاش بالاخره بهش رسیدیم
حالا فکر کن نیاد وای چه بد میشه من که سکته میزنم![]()
اینجاست:
هر کاری کردم نشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
gtpland
.com
Last edited by mohmrg; 03-12-2008 at 22:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)