شما اون سری که پادشاه (قلابی ) رو می کشی نیازی نیست به همه ی سربازا درگیر شی فقط به راه خروجی که روی نقشه واست مشخصه شده برو بیرون سری بعد که بیای تو شهر بونتی و که بدی حله قضیه
شما اون سری که پادشاه (قلابی ) رو می کشی نیازی نیست به همه ی سربازا درگیر شی فقط به راه خروجی که روی نقشه واست مشخصه شده برو بیرون سری بعد که بیای تو شهر بونتی و که بدی حله قضیه
مشکل اینه نمیتونم بونتی بدم میریزن سرم به قصد کشت : دی
عجب عکسایی بود!شیطونه میگه با fraps یک فیلم سینمایی از بازی بسازیم پخش کنیما!
به به... تبریک... تاحالا اسکاریم گوتی هارو گرفته... حالا تا ببینیم چی میشه (احتمالا چند تا سایت برای این که متفاوت باشن بازی های دیگه رو گوتی می کنن)
گیم اسپات هم اسکایریم رو هم بهترین بازی سال کرد ، هم بهترین بازی ایکس باکس ، هم بهترین پی سی و هم بهترین آرپی جی.... یعنی تو زمینه های ممکن همه جایزه برد...
چون پرتال هم رقیب اصلی اسکاریم بود و هیچی نبرد بهترین بازی پی اس 3 رو اون دادن... چون واقعا اونم حقش بود...
من از این 4 تا عکس خیلی خوشم اومد:
محتوای مخفی: عکس
دوستان این ابجکت ها کجاست حالمو گرفتن بس بهشون نگاه میکنم تو نقشه رو دستم باد کردن
این یکی خیلی قدیمیه
محتوای مخفی: ماموریته فکر کنم آذوقه باشه.....
محتوای مخفی: مسیر این آبجکت کجاست دهنم سرویس شد....
محتوای مخفی: اینم میگه باهاشون صحبت کن اما رد نمیشه واسه زنه باید یه چیزی بیارم که نمیدونم چی؟با مرده هم صحبت کنم اما همه سوالام رو ازش پرسیدم
این یکی هم تو اون قصر جادوگرا هستن که تو حوض ها نمیدونم باید چی رو فعال کنم
محتوای مخفی: !
راستی اون ماموریت عکس سوم یه چیزی راجب Elder میپرسم ازشون و تازگی یه اژدها به همین اسم کشتم به همون ربط داره یا نه؟چون هنوز نرفتم جاشون !
یه دستکش بهت دادن قبلش اونو میپوشی میری میزنی تمیزشون میکنی
از 3 تا منبع جادو ها باید 4 تا soul gem بگیری کلا...
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
مراسم انتخاب بهترین بازی سال
محتوای مخفی: لینک به منبع
از وسط لینک - رو حذف کنید
Last edited by M e i s a m; 21-12-2011 at 00:10.
این smithing و enchant رو کدوم پرک ها شو بزنم که پرکهام الکی حروم نشه ؟
واقعا فوق العاده بود
منم خیلی دوست دارم توی بازی ها از این جور عکس ها بگیرم مخصوصا تو Skyrim ، یک لذت خاصی داره گرفتن این عکس ها
smithing از سمت راست برو بالا و اون پرک وسط رو هم بزن
Enchanting از وسط برو بالا ، ستون سمت چپ هم خوبه قدرت Enchantـه اسلحه ها رو زیاد میکنه
Last edited by virus2009; 20-12-2011 at 18:13.
WOW!
چقدر فوق العاده بود! چطوری دوربین رو این قدر از کارکترش عقب تر برده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)