دوستان از لحاظ سفید کننده فیلیپس سه تیغه خوبه ، و ماشین با دوام هم براون ( browne ) خوبه !
دوستان از لحاظ سفید کننده فیلیپس سه تیغه خوبه ، و ماشین با دوام هم براون ( browne ) خوبه !
دوستان لطفا یه ماشین معرفی کنین که هم از ته بزنه هم ته ریش بتونه بزنه و هم بشه باهاش خط ریش و سبیل رو صاف کرد (یعنی خطی داشته باشه) و ضد آب و کف هم باشه
قیمت هم مهم نیست
میخوام یچی بگیرم که تا ده سال دیگه کار کنه![]()
سلام جماعت
میخوام بدونم بعد چه مدتی موزر رو تمیز کنم؟ همون موزر آلمانی قرمز رنگ. میشناسید که؟ دی
هر دو هفته یه بار اونم ریش و سیبیل زده میشه. گاهیم فک کنم از دو هفته هم میگذره.
مو اصلاح کنیم چی؟
در ضمن پوست رو میسوزونه. اینو وقتی گرم میشه اینطوری میکنه دگ؟! فک کنم قبلا یه جا خونده بودم اینطوریا بود. والا موهامو اصلاح کردم داغونم کرد کنارای موهامو وقتی صاف کرد برادرم. اونم فقط پشت سرم. انگار داشت سوزن وارد میکرد به پوستم!!![]()
بستگی به استفاده تون داره بعد از هربار استفاده باید با برس تمییز بشه و بعد از حدود 2 هفته هم روغن کاری بشه
خب من که گفتم چطور استفاده میکنم. در ضمن برس رو میدونم منظورم باز کردن بود. انگار نگفته بودم تو پستم.
درضمن برس فقط جلوشو تمیز میکنه اصلش داخله که اونجاش زیاد مو جمع میشه. برس کیف نمیده ! دی
Last edited by Ghaioom; 30-09-2014 at 10:30.
اگه میخوای تا مدت ها ازش استفاده کنید اصلا بازش نکنید چون سریع از تنظیم خارج میشه و ارتعاشات دستگاه زیاد میشه که خودش باعث پایین اومدن عمر قطعات میشه
موزر من هم همینطوری خراب شد بعد ار تعمییر، تعمییرکار گفت فقط هربار تمییزش کن و هردوبار چندقطره روغن کاری. طوری هم تنظیمش کرد که تقریبا صدایی نداره
Sent from my iPad using Tapatalk
منظورتون اون دو پیچه بزرگه دیگه؟ کلا که نمیگین؟ما که دوباری فک کنم بازش کردیم. یه بار واسه روغن کاری. بعد مدتها هم یه بار که چند روز پیش بود کامل موها زیاد جمع شده بود خووب تمیزیدم
![]()
اگه اینطوره من دگ نمیبازمش!![]()
اره همون دو پیچ بزرگ برای تنظیم هم استفاده میشن
منم برای تمییز کردن بازش میکردم ولی تعمییرکار گفت این کار رو نکن
مشکلی که برای من پیش اومد این بود که قاب پلاستیکی پایه پیچ بزرگ ها ترک خورد
Sent from my iPad using Tapatalk
دوست عزیز
برای اینکه از ته بزنی باید یه فیلیپس 3 تیغ بگیری
برای ته ریش و صاف و صوف کردن ریش و خط ریش موزر بگیر !
ببین من خودم بعد از هر بار اصلاح با یه فرچه ی کوچیک هر چی مو ریز داره رو از بین می برم
و بعد ماهی به بار هم 4 یا 5 بار هم تیغه هاشو فوت می کنم
و بعد هر هفته هم با دست مال کاغذی تیغه هاشو تمیز می کنم !
ماهی یا یک ماه و نیم یه بار هم یه ذره روغن میزنم
البته من هفته ای یه بار استفادش می کنم
اینم بگم که تقریبا مثل فیلیپس های 3 تیغه اصلاح می کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)