واقعیت هایی در مورد Network Marketing یا بازاریابی شبکه ای
یک تجربه ی قدیمی به من ثابت کرده که اگه یه دوست قدیمی یا یه فامیل دور که باهاش ارتباط آنچنانی نداری یه روزی بهت زنگ بزنه و کلی ابراز دلتنگی کنه و بعد از مدتی بهت پیشنهاد همکاری یا سرمایه گذاری پر سود رو بده باید شک کنی.
اینطور میشه شرح داد که روشی در دنیا وجود داره به نام نتورک مارکتینگ که یه روش پر سود و در عین حال کم هزینه محسوب میشه. که بجای استفاده یک نفر از 100 درصد انرژیش برای فروش محصول ، از 100 نفر با 1 درصد صرف انرژی میشه به موقعیت مالی خوبی دست یافت.
این شغل میتونه خوب باشه ولی چند تا نکته هست که دوست دارم اینجا توضیح بدم:
1- من مدتی رو در این شرکت ها فعالیت کردم با حدودا 200 تا زیر مجموعه. به طور کلی میشه گفت اون چیزهایی که روز اول واست میگن. خیال خامی بیشتر نیست.
2- شما چون از فامیل و دوستای نزدیکتون واسه معرفی و استارت کاراستفاده میکنین اگه روزی تقی به توقی خورد باید جواب اونا رو به شخصه بدین.
3- معمولا کسانی که توی این شرکت ها به عبارتی لور بالا محسوب میشن ، اصولا با استعداد نیستن. شاید کاری جز این رو بلد نیستن.
4- این شغل میتونه ذهن رو نابود و ارامش رو از آدم بگیره و روز و شبت رو کابوس کنه چه برسه به موقع خواب.
5- کاری که توش همه ادعای میکنن فقط راست میگن و دروغ تو کارشون نیست ، اگه کمی عاقل باشی مفهمی چقدر راحت با کلمات بازی می کنن و دروغ رو به شیوه ی مدرن تو ذهن ساده ی شما و مشتریها وارد میکنن. و شما هم نا خوداگاه یاد میگیرد که دروغ بگید یا بزرگنمایی کنید.
6- تجربه درایران ثابت کرده این جور کارا بیشتر از چند سال دووم نیاورده. شرکت اریفلم که شرکت معتبر با مشتریای زیادی بود ، یه روز اومدیم دیدیم درش تخته شده....
7- مجوز منع پیگرد قانونی که شرکت ها دارن یعنی اگه شما مال باخته این سیستم بشید. هیچ حقی برای محکوم کردن شخصی که شما رو آورده ندارید. یعنی شما با عقل خودتون وارد این سیستم شدین. درواقع شما کسی رو ندارین که ازش ادعای خسارت کنین...
8- کسانی که کاری جز نتورکر بلد نیستن واسشون مهم نیست که شرکت بسته بشه. هر شرکتی که کار نتورک انجام بده خودشون و گروهشون رو شیفت میدن اونجا .واسه همین می بینی طرف تازه اومده ولی تو لول هفت و هشتشی...
9- دراین روش کاری کسی که شما را به کار معرفی میکنه ، بیش از اینکه به فکر شما باشه به فکر خودش و جمع کردن مجموعه اشه . شما مطمعن باشید کار خوب با درآمد خوب در خونه شما رو نمیزنه. باید بیفتی دنبالش و وقتی پیداش کردی ولش نکنی...
...
نتیجه : هیچ پولی به سادگی بدست نمیآد مگه با صرف وقت و انرژی. این شغل هم وقت شما رو میگیره هم انرژی شما رو . خیلی بیشتر از یه کار معمولی در شرکت یا مراکز دولتی.
در حدی که اینو در بطن زندگیتون متوجه میشید...