تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 827 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278328728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این تفاوت سرعت سیگیت pro و وسترن موقع کپی کردن اطلاعات محسوس هست؟ وسترن کش و دورشون چقدره؟
    در read و write تفاوت سرعت دارن . یعنی هم در کپی کردن و هم کپی برداشتن (یا خواندن اطلاعات) .

وسترن 8 مگ کش و 5200 یا 5400 دور (دقیقا نمیدونم 5200 هست یا 5400).

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اگر هارد سیگیت با اداپتور usb3 بگیرم برای اتصال به لپتاپ یا pc که usb3 رو ساپورت نمیکنن مشکلی پیش نمیاد که؟و میتوان استفاده کرد،درسته؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اگر هارد سیگیت با اداپتور usb3 بگیرم برای اتصال به لپتاپ یا pc که usb3 رو ساپورت نمیکنن مشکلی پیش نمیاد که؟و میتوان استفاده کرد،درسته؟
    این هارد ها usb 2 + usb3 هستند و هر دو روش رو ساپورت میکنن و در پی سی یا لپ تاپ مشکلی از این بابت پیش نمیاد!

5. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این هارد ها usb 2 + usb3 هستند و هر دو روش رو ساپورت میکنن و در پی سی یا لپ تاپ مشکلی از این بابت پیش نمیاد!
    هارهای سیگیت همزمانusb2+usb3 نیستن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

کد:
    درسته.ولی فکر نکنم مشکل پیش بیاد.
    بذارین آقا عطا بیان بیشتر واردن.

8. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:
    درسته.ولی فکر نکنم مشکل پیش بیاد.
    بذارین آقا عطا بیان بیشتر واردن.
    سلام دوستان
    والا این جمله usb2+usb3 جزئی از تبلیغات وسترن هست . یعنی این هاردها اساساً و از ابتدا usb3 ساخته شده که با usb2 هم سازگاره .

به عبارتی دیگر برای اینکه خریدار دچار سردرگمی و نگرانی نشه وسترن برای هاردهای خودش اینطوری usb2+usb3 مینویسه تا خریدار مطمئن و خیالش جمع بشه.
    و همینطور سیگیت هم برای آداپتر های usb3 اینطوری Backward compatible with USB 2.0 مینویسه یعنی سازگار با usb2 تا خریدار مطمئن بشه .

ولی گاهی اوقات خریدار ، اینترفیس usb3 رو نمیخواد به همین خاطر کمپانی سیگیت هنوز آداپتر usb2 رو تولید میکنه با وجودیکه هاردهای usb3 با usb2 هم سازگاره .
    و از اونجایی که هاردهای وسترن آداپتری نیست پس به تولید مدلهای usb2 ادامه میده مثل مدلهای Elements

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lonely--boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

14 خريد هارد

سلام دوستان خسته نباشين

ميخوام يه هارد اكسترنال پرتابل بگيرم حداقل حجم 1 ترابايت باشه تا قيمت 150 تومن ظاهر خوبي هم داشته باشه سرعت هم كه خيلي مهمه

لطف كنين لينك هاردي رو كه معرفي ميكنين هم بگين پيشاپيش ازتون ممنونم

پروفشنال reza_3722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستانی که اطلاع دارن میشه بگن My Book Essential Edition 2TB Black طول کابلش چقدره؟
    میترسم مثل My Passport Essential SE کوتاه باشه!
    در ضمن آیا سوکتش از همون نوع Micro B هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    بنده قصد خرید هاردی به ظرفیت 750GB دارم.
    تعدادی از صفحات قبل رو مطالعه کردم و خصوصا از مطالب جناب عطا استفاده بردم. اما همچنان بین دومدل A80 و My Passport Essential SE موندم.
    از لحاظ قیمتی، تفاوت خاصی ندارن که تو تصمیم گیری موثر باشه. همین طور، از لحاظ سرعت، باز هم نتایج خیلی نزدیک به هم هست.
    اون طور که من چند تا مطلب در مورد A80 خوندم و از ظاهر امر به نظر میاد، از لحاظ "ضد ضربه بودن" A80 خیلی جلوتر هست و رقیبش رو به راحتی کنار میزنه. (که از نظر من، این خیلی موضوع مهمیه. چرا که، این قبیل هاردها حساسیت خیلی زیادی دارند و با A80 آدم میتونه تا حدی خیالش از ضربه های احتمالی و غیرمنتظره راحت باشه.)
    اما خب مسلما این تمام ماجرا نیست. موضوع دیگه کیفیت خود هارد (طول عمر و همین طور خرابی هایی که بدون هیچ گونه ضربه یا آسیب به وجود میاد) هست. اینکه بی خود و بی جهت، به خاطر مسائلی همچون اختلاف ولتاژ، سوختن سیلندر و ... هارد نابود نشه. در این زمینه، فکر میکنم چون Western Digital سابقه ی خیلی بیشتری داره، قابل اعتمادتر هست. (گرچه موارد زیادی بوده چه در محصولات سخت اقزاری و چه در محصولات نرم افزاری، شرکتی به تازگی پا در عرصه ای نو قرار میده و الحق هم گوی سبقت رو از رقیبان دیرینه و چندین و چند ساله ربوده.)
    یک مورد دیگه که ذهنم رو به خودش مشغول کرده، این هست که اگه هارد A80 این قدر خوب هست و کیفیت بالایی داره و تاییدیه ی ارتش آمریکا رو هم به همراه داره، پس چرا اختلاف قیمت خاصی با Essential SE نداره؟ آیا این موضوع، به تازه کار بودن شرکت سیلیکون پاور در زمینه ی "هارد" برمیگرده یا چیز دیگه ای هست که من ازش بی خبرم؟

دوستان، شما اگه جای من بودید، چه میکردید؟

14. این کاربر از armin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    بنده قصد خرید هاردی به ظرفیت 750GB دارم.
    تعدادی از صفحات قبل رو مطالعه کردم و خصوصا از مطالب جناب عطا استفاده بردم. اما همچنان بین دومدل A80 و My Passport Essential SE موندم.
    از لحاظ قیمتی، تفاوت خاصی ندارن که تو تصمیم گیری موثر باشه. همین طور، از لحاظ سرعت، باز هم نتایج خیلی نزدیک به هم هست.
    اون طور که من چند تا مطلب در مورد A80 خوندم و از ظاهر امر به نظر میاد، از لحاظ "ضد ضربه بودن" A80 خیلی جلوتر هست و رقیبش رو به راحتی کنار میزنه. (که از نظر من، این خیلی موضوع مهمیه. چرا که، این قبیل هاردها حساسیت خیلی زیادی دارند و با A80 آدم میتونه تا حدی خیالش از ضربه های احتمالی و غیرمنتظره راحت باشه.)
    اما خب مسلما این تمام ماجرا نیست. موضوع دیگه کیفیت خود هارد (طول عمر و همین طور خرابی هایی که بدون هیچ گونه ضربه یا آسیب به وجود میاد) هست. اینکه بی خود و بی جهت، به خاطر مسائلی همچون اختلاف ولتاژ، سوختن سیلندر و ... هارد نابود نشه. در این زمینه، فکر میکنم چون Western Digital سابقه ی خیلی بیشتری داره، قابل اعتمادتر هست. (گرچه موارد زیادی بوده چه در محصولات سخت اقزاری و چه در محصولات نرم افزاری، شرکتی به تازگی پا در عرصه ای نو قرار میده و الحق هم گوی سبقت رو از رقیبان دیرینه و چندین و چند ساله ربوده.)
    یک مورد دیگه که ذهنم رو به خودش مشغول کرده، این هست که اگه هارد A80 این قدر خوب هست و کیفیت بالایی داره و تاییدیه ی ارتش آمریکا رو هم به همراه داره، پس چرا اختلاف قیمت خاصی با Essential SE نداره؟ آیا این موضوع، به تازه کار بودن شرکت سیلیکون پاور در زمینه ی "هارد" برمیگرده یا چیز دیگه ای هست که من ازش بی خبرم؟

دوستان، شما اگه جای من بودید، چه میکردید؟
    داداش هر هاردی اگه ضد ضربه هم باشه امکان خراب شدنش در ضربه خوردن هست.
    اینقدر لازم نیست فکر کنی.یکیش رو بخر.

16. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •