تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 421 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

سلام

دوستان BIOS اپدیت کنم گارانتی باطل میشه ؟ و اینکه مشکلی واسه سیستم پیش نمیاد ؟

با تشکــر...
    نه مشکلی به وجود نمیاد

---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

بچه ها روی این لپتاپ کسی ویندوز 7 Home Premium ریخته؟؟ البته 64 بیتش!!

میخوام بدونم نسبت به Ultimate روی این لپتاپ سریع تره یا نتیجه عکس داره؟؟ سی پی یو هم i3 هستش
    ویندوز فایریک سیستم من همین 64 خانگی بود سرعتشم خوبه هیچ فرقیم با ورژن ultimate نداره

---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------

بله بدون گیری اجرا میشه با کیفیت بالا. درمورد سوال اولتون که گفتید 64BIT ریختید وینوز سون امتیاز 5.9 داده بود به شما .فکر کنم به این دلیل باشد ویندوز 64bit بهتر روی لب تاپ جواب میدهد !!!
    امتیاز دادن ویندوز هیچ ربطی به جواب دادن یا ندادن نداره. همه میدونن که چون ویندوز 64 بیت تعداد بیت های بیشتری رو توی رم و هارد و سی پی یو آدرس دهی میکنه بازدهی بهتری داره(البته توی این لپتاپ فقط ساپورت رم هست که کاراییو بالا میبره)

2. 2 کاربر از HAMID.MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

32bit ریخته بودم 7.1 داده بود به رم روی 64bit امتیاز 5.9 داده
    جوابتون رو کامل و با قاطعیت دادم

امروز داشتم روی یه چیزی تحقیق میکردم و این بود که وقتی سیستم توی شارژه و شارژ باتری هم فول هست هنوز باتری داخل مداره یا نه

با یکی از دوستان تعمیرات لپتاپم صحبت کردم و یه 1558 که باز شده بود رو نشونم داد. توی قسمت ورودی شارژرش یه سخت افزاری داشت که مثل 3سه راه بود. راه اول مربوط میشد به ورودی برق و اون دو راه یکیش میرفت طرف اون قسمتی که با باتری اتصال داشت اون یکی هم نفهمیدم میرفت کجا!

بعد که ازش پرسیدم گفت این 3راهی وظیفه اصلیش اینه که وقتی شارژر روشن میشه اگر باتری نیاز به شارژ داشته باشه اجازه ی ورود برق رو به باتری میده ولی اگه باتری فول شارژ باشه باتری رو از مدار به طور کامل خارج میکنه(یه چیزی توی مایه های ترموستات ماشین!!!)گفت وقتی باتری نیاز به شارژ باشه اتصال بین دوتا از ورودیهاش به لپتاپ بشته میشه و 3راهی برقو داخلش به جریان میندازه و دلیل اصلی اینکه وقتی باتری از روی لپتاپ بازه همینه که اتصال بین اون دوتا قطعه و 3راهی باتریو اصلا" وارد مدار نمیکنه.

در آخر نتیجه این شد که وقتی سیسم فول شارژه اصلا" باتری داخل مدار قرار نمیگیره و مثل اینه که سیستم اصلا" باتری نداره! ولی عکس العمل اون قطعه اونقد بالاست که تا برق سارژر قطع میشه باتریو به دستگاه وصل میکنه که یکی از دلایل عمده آسیب رسیدن به این قطعه همینه که باتریو در بیاریمو وقتی برقا میره این قطعه هم...... میسوزه! چون دیگه باتری نیست که توی مدار قرارش بده

آخر سر این دوست ما گفت که اصلا" نگران اینکه باتریاتون با شارژ ریاد مشکلی براشون به وجود بیاد نداشته باشید!

این بود انشای من

4. 7 کاربر از HAMID.MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alierna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام بچه ها.دیشب تو سایت زیگورات رفتم توی لیست قیمتاش جلوی کانفیگ 5010 کارت گرافیک رو زده بود 5650!! مدل جدیداش عوض شده گرافیکشون؟

6. این کاربر از alierna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

سلام بچه ها.دیشب تو سایت زیگورات رفتم توی لیست قیمتاش جلوی کانفیگ 5010 کارت گرافیک رو زده بود 5650!! مدل جدیداش عوض شده گرافیکشون؟
    کانفیگ من
    CPU: 2.53 i5
    VGA: 1GB 6050
    HDD:500GB
    Ram:4GB

8. 2 کاربر از ali_z051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام .
    ویندوز این لپ تاپ من Home Premium بود که من همون اول پاکش کردم .
    حالا اگه بخوام دوباره نصب کنم ، از سریال پشت لپ تاپ که برا ویندوزه می تونم استفاده کنم ؟
    اون موقع اورجینال می شه ؟ باز نیاز به کرک خواهد داشت ؟

10. 2 کاربر از sin2x=2sinxcosx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام.اولا جا داره من یه تشکر جانانه از این اقای hamid.mci داشته باشم.ایشون خیلی بزرگوار هستن

سوال من اینه که وقتی لپتاپ میره روی استندبای یا بعضی وقتا که خاموش میشه یه صدای جیره که شبیه یه جیغ به نظر میرسه ازش شنیده میشه.فکر کنم صدای فن سمت چپ باشه.به نظرتون این صدا ناشی از مشکل خاصیه؟

دوم اینکه :این لپ تاپ چندتا فن داخلشه؟ایا همون یدونه فن سمت چپه؟یا مثلا سی پی یوش هم فن داره؟

سوم اینکه:اگه ممکنه کسی یه عکسی بزاره و محل قرار گرفتن هارد رم سی پی یو و گرافیکو داخلش نشون بده که مثلا وقتی صدایی ازش شنیدیم بفهمیم این صدا از چه قطعه ایه

چهارم اینکه:ویندوز 32bit به دستگاه من با این مشخصات نمره 5 داد ایا این نمره برای این قطعات کم نیست؟
    ram4 i5 450m 5470

سوال اخرم اینه:فرق سی پی یو 450m با 460m چیه؟درعمل چه فرقی دارن؟

پیشاپیش از همه شما متشکرم

12. 2 کاربر از dhpsdk5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام . دو تا سوال

اگه سیستم به دمای بحرانی برسه این لپتاب خودکار خاموش میشه یا نه ؟

میخوام بدون استفاده از موس و موس پد روی یه فایلی راست کلیک کنم ، ترکیبی از دکمه ها برای اینکار وجود داره ؟

14. 2 کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام. دوستان ویندوز های 7
    Home Perimium
    Professional
    Basic
    Ultimate

چه فرقی دارن؟ اگه میشه توضیح بدین.

16. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

سلام .
    ویندوز این لپ تاپ من Home Premium بود که من همون اول پاکش کردم .
    حالا اگه بخوام دوباره نصب کنم ، از سریال پشت لپ تاپ که برا ویندوزه می تونم استفاده کنم ؟
    اون موقع اورجینال می شه ؟ باز نیاز به کرک خواهد داشت ؟
    سلام
    نخیر با همون سریال که ویندوز نصب کنید دیگه نیازی به کرک نداره ولی توجه کنید که حتما" ویندوزی که نصب می کنید home premium 64bit باشه
    سلام.اولا جا داره من یه تشکر جانانه از این اقای hamid.mci داشته باشم.ایشون خیلی بزرگوار هستن

سوال من اینه که وقتی لپتاپ میره روی استندبای یا بعضی وقتا که خاموش میشه یه صدای جیره که شبیه یه جیغ به نظر میرسه ازش شنیده میشه.فکر کنم صدای فن سمت چپ باشه.به نظرتون این صدا ناشی از مشکل خاصیه؟

دوم اینکه :این لپ تاپ چندتا فن داخلشه؟ایا همون یدونه فن سمت چپه؟یا مثلا سی پی یوش هم فن داره؟

سوم اینکه:اگه ممکنه کسی یه عکسی بزاره و محل قرار گرفتن هارد رم سی پی یو و گرافیکو داخلش نشون بده که مثلا وقتی صدایی ازش شنیدیم بفهمیم این صدا از چه قطعه ایه

چهارم اینکه:ویندوز 32bit به دستگاه من با این مشخصات نمره 5 داد ایا این نمره برای این قطعات کم نیست؟
    ram4 i5 450m 5470

سوال اخرم اینه:فرق سی پی یو 450m با 460m چیه؟درعمل چه فرقی دارن؟

پیشاپیش از همه شما متشکرم
    سلام خواهش میکنم

این لپتاپ یه فن داره و یک سیستم مدار هیت سینک که اونو خنک میکنه

هیت سینک از قسمت های مختلفی که نیاز به خنک شدن دارن میگذره و در آخر به اون هیت سینکی که شما جلوی فن مثل رادیاتور ماشین میبینی ختم میشه, وقتی فن اونو خنک میکنه کلیه قطعاتی که نیاز به خنک شدن دارن خنک میشن.وقتی که سیستم hibernate میشه بعد از چند لحظه فنش هم خاموش میشه پس یا صدا از هارد میتونه باشه یا از کولپد(اگه داشته باشید)

در مورد عکسم فکر کنم شیطون جان یه عکس گذاشته بودن اما یادم نیست دقیقا" کجا بود. پیدا کردم حتما"

[QUOTE="R E Z A";5752605]سلام . دو تا سوال

اگه سیستم به دمای بحرانی برسه این لپتاب خودکار خاموش میشه یا نه ؟

میخوام بدون استفاده از موس و موس پد روی یه فایلی راست کلیک کنم ، ترکیبی از دکمه ها برای اینکار وجود داره ؟[/QUOTE]
    تمامی cpu های اینتل وقتی به دمای خطر برسن ریستارت میشن و اگه از اون دما هم بالاتر برن خاموش میشن

کیبورد این دستگاه این امکانو نداره یا حداقل من نمیدونم[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------

[/COLOR]
    Home Perimium
    Professional
    Basic
    Ultimate

از اسمشون معلومه

هر کدوم برای کارایی هایی ساخته شدن و روی هر مدل متناسب با کاراییش نرم افزار هایی حذف یا نصب شده که در مدل ultimate تمامی نرم افزارا موجودن

18. 2 کاربر از HAMID.MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

Home Perimium
    Professional
    Basic
    Ultimate

نسخه ultimate از همه کامل تر هست یعنی نسبت به نسخه های دیگه برنا مه هاش کامل تر هست که قیمت ارجینالش هم از همه گرونتره. نسخه های مختلف واسه اینه که هرکس با توجه به نیازمندی هاش نسخه مورد نیازش رو بخره که چون تو ایران حق کپی رایت رعایت نمی شه خب مسلما همه نسخه ultimate رو نصب می کنن که از همه کامل تره
    کلا ترتیبش اینجوری هست
    Ultimate
    Professional
    Home Perimium
    Basic

20. این کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •