تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 449 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه arash2050's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان کسی میتونه به من بگه نصب comodo internet security با یک anti virus nod مشکلی داره ؟ لازم هست ؟ این کار بی دلیله ؟ همخونی دارن ؟ یا هر چیزه دیگه که بنظرتون میاد . مرسی
    من به طور همزمان استفاده می کنم و خیلی خوب در مواجه با ویروسها عمل می کنه اما سیستمت باید خیلی بالا باشه چون کومودو به تنهایی خیلی سنگین است چه برسد نود هم بیاد روش بعضی از مواقع هم وقتی یه فلش ویروسی می زنیم به سیستم سر کشتن ویروس بین دو ویروس کش دعوا می شه ولی در کل من راضی هستم چون نود به تنهایی خیلی ویروس از بین می بره اما کومودو هم بعضی ویروس ها و نرم افزارهای جاسوسی را می شناسد که نود نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اطراف تهرون

پيش فرض

کومودو اصلا سنگین نیست.....احتمالا سیستم شما مشکلی دارد که احساس میکنید کومودو بار سنگینی بر دوش سیستم شماست.....

بنده از آویرا و کومودو بر روی لپتپم استفاده میکنم و هیچ مشکلی از لحاظ کندی و سنگین شدن سیستم و از این دست موارد تا به حال نداشتم....

بهتره به جای نود در کنار کومودو از آویرا استفاده کنید.... هم رایگان هست هم قوی....

موفق باشید

3. این کاربر از AMINGERAMI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arash2050's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کومودو اصلا سنگین نیست.....احتمالا سیستم شما مشکلی دارد که احساس میکنید کومودو بار سنگینی بر دوش سیستم شماست.....

بنده از آویرا و کومودو بر روی لپتپم استفاده میکنم و هیچ مشکلی از لحاظ کندی و سنگین شدن سیستم و از این دست موارد تا به حال نداشتم....

بهتره به جای نود در کنار کومودو از آویرا استفاده کنید.... هم رایگان هست هم قوی....

موفق باشید
    من هیچ تعصبی نصبت به آنتی ویروسها ندارم اما چند بار آویرا را نصب کردم هیچ ویروسی پیدا نکرد در حالی که سیستم وحشتناک آلوده بود اما ترکیب نود با کومودو خوب جواب می ده اونم برای من که روزی 200 تا فلش مختلف می زنم رو سیستم

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

واقعا برام جای تعجبه این سیاست کثیف و کاملا سود جویانه سایتهای بررسی کننده کی تموم میشه اخه آنتی ویروس تماما برای خدمت به امنیت مردم جهان ساخته میشه چه نیازیه به این کارا ..
    برادر من شما از همینجا که بیت دیفندر رو بهترین اعلام کرده بفهم که کاملا هدفمند نتایج اعلام شده .. حرف من رو بنداز دور برو خودت bitdefender رو تست کن ! انقدر ضعیف عمل میکنه که حتی ساده ترین کاربر اینترنت هم این رو متوجه میشه این شرکت رومانیایی فقط با قیمت پایینش و همینطور تبلیقات گستردش تو این چند سال تونسته بازار تبلیقاتی رو به دست بگیره و متاسفانه با حمایت الکی اکثر سایتهای بررسی کننده در چند سال اخیر مواجه بوده که جای تاسف داره ..
    comodo هیچ مشکلی با ویندوز 7 نداره .. اگر هم داشته باشه عمرا از بیت دیفندر مسخره پایین نتر نیست
    آيا با توجه به مطالبي كه بيان فرموديد مرجع بالاتري وجود داره كه استاندارها رو بيان كنه؟

پس كاربران به چه صورت يك آنتي ويروس رو بايستي انتخاب كنند؟

هر كس نظر و عقيده‌ي خاصي داره و براي همه محترم ولي آيا ميشه به همين راحتي گزينه‌اي رو مردود و گزينه‌اي رو صحيح دونست؟

در چند وقت گذشته در خبرها اومده بود كه Comodo هك شده بود و به نوعي امضاءهاي ديجيتال به سرقت رفته!!

آيا اين نشان از ضعف اين آنتي ويروس نداره؟

در پست قبلي عرض كرده بودم كه خودم به شخصه دارم از اين آنتي ويروس روي دو سيستم استفاده مي‌كنم.

كاربر حرفه‌اي هم نيستم كه ادعايي در مورد آنتي ويروس خاصي داشته باشم.

با توجه به همه اين موارد در حال حاضر به چه چيز ميشه اعتماد كرد؟

شاد باشيد

6. 3 کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آيا با توجه به مطالبي كه بيان فرموديد مرجع بالاتري وجود داره كه استاندارها رو بيان كنه؟

پس كاربران به چه صورت يك آنتي ويروس رو بايستي انتخاب كنند؟

هر كس نظر و عقيده‌ي خاصي داره و براي همه محترم ولي آيا ميشه به همين راحتي گزينه‌اي رو مردود و گزينه‌اي رو صحيح دونست؟

در چند وقت گذشته در خبرها اومده بود كه Comodo هك شده بود و به نوعي امضاءهاي ديجيتال به سرقت رفته!!

در پست قبلي عرض كرده بودم كه خودم به شخصه دارم از اين آنتي ويروس روي دو سيستم استفاده مي‌كنم.

كاربر حرفه‌اي هم نيستم كه ادعايي در مورد آنتي ويروس خاصي داشته باشم.

با توجه به همه اين موارد در حال حاضر به چه چيز ميشه اعتماد كرد؟

شاد باشيد
    تئوری توطئه همیشه در طول تاریخ وجود داشته و به هیچ وجه هم مطلقا قابل انکار نیست! اتفاقا در دنیای کامپیوتر در سالهای اخیر این تئوری شدیدا در بنچ مارکتها و نمودارهای مقایسه ای نمود پیدا کرده و فقط مختص به آنتی ویروس نیست بارها دیده شده سایتهای معتبری مثل تام در زمینه سخت افزار متهم به حمایتهای بی چون و چرا شدن .. اطمینان به یه نرم افزار از یه جایی باید به دست میاد مسلما و هیچ شکی توش نیست این اطمینان میتونه یا تجربی باشه یا علمی .. که اگر هردو باشه بهتره ..
    شما فکر میکنی منظور من این بود که comodo بی مشکله ؟
    خیر اصلا اینطور نیست اما اگر من به تستی توجه کنم که منطقم رو زیر سوال میبره نمیپسندم .
    بیام بیت دیفندر رو نصب کنم که بهترینه اما در عمل سیستمم به شدت از لحاظ امنیتی در خطرم حالا به نظرتون درسته به خودم تلقین کنم که این سایت داره درست میگه ؟ در حالی که تجربه علمی و عملی من داره به من چیز دیگه ای میگه و منطقم میگه کاملا برعکسه و حق این کمپانی نیست چنین امتیازاتی رو کسب کنه ..

یه مرجع تست آنتی ویروس باید منطق درستی در تستها اعمال کنه .. من بارها بیت دیفندر رو تست کردم رو سیستمم و به جرات میتونم بگم یکی از ضعیف ترین آنتی ویروسهاست .. حالا اگر هم حرف من درست نباشه اگر بیت دیفندر رو آنتی ویروس خوبی هم بدونیم در همین انجمنها انقدر کاربر حرفه ای داریم در زمینه امنیت که از من و شمام خیلی بهتر میدونند اما تا حالا دیدی یکیشون بیت دیفندر رو پیشنهاد کنه ؟ با این همه تجربه مطمئن باش بیت دیفندر هم تست کردند .
    گفتم اگر حرفم رو قبول ندارید پیشنهاد میکنم برای تنوع هم که شده همین الان نسخه 2011 آنتی ویروس بیت دیفندر رو تو سیستمتون نصب کنید اونم ویندوز 7 .. اجازه بدید فقط یک هفته این آنتی ویروس در سیستمتون نصب باشه اون وقت از شما صادقانه میخوام بعد از یه هفته در همین تاپیک اعلام کنید که آیا از این نرم افزار راضی بودید یا نه ؟
    آخه بر اساس چه استانداردی میاد میگه comodo رو ویندوز 7 خوب نیست و اونوقت bitdefenderr هست ..من الان 4 ماهه رو ویندوز 7 نصب کردم 24 ساعته هم در نت هستم کوچکترین مشکلی برام پیش نیومده .. اما هیچ وقت یادم نمیره همین بیت دیفندر رو نصب کردم چپ و راست الکی ویروس میشناخت .. در حالی که بعدش کاسپرسکای رو نصب کردم متوجه شدم که چقدر ویروس تو سیستمم بود نتونسته بود جلوشونو بگیره ..
    مشکلی با هیچ انتی ویروسی ندارم اما از دروغ نفرت دارم ..
    Last edited by Gilopa; 20-04-2011 at 15:01.

8. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تئوری توطئه همیشه در طول تاریخ وجود داشته و به هیچ وجه هم مطلقا قابل انکار نیست! اتفاقا در دنیای کامپیوتر در سالهای اخیر این تئوری شدیدا در بنچ مارکتها و نمودارهای مقایسه ای نمود پیدا کرده و فقط مختص به آنتی ویروس نیست بارها دیده شده سایتهای معتبری مثل تام در زمینه سخت افزار متهم به حمایتهای بی چون و چرا شدن .. اطمینان به یه نرم افزار از یه جایی باید به دست میاد مسلما و هیچ شکی توش نیست این اطمینان میتونه یا تجربی باشه یا علمی .. که اگر هردو باشه بهتره ..
    شما فکر میکنی منظور من این بود که comodo بی مشکله ؟
    خیر اصلا اینطور نیست اما اگر من به تستی توجه کنم که منطقم رو زیر سوال میبره نمیپسندم .
    بیام بیت دیفندر رو نصب کنم که بهترینه اما در عمل سیستمم به شدت از لحاظ امنیتی در خطرم حالا به نظرتون درسته به خودم تلقین کنم که این سایت داره درست میگه ؟ در حالی که تجربه علمی و عملی من داره به من چیز دیگه ای میگه و منطقم میگه کاملا برعکسه و حق این کمپانی نیست چنین امتیازاتی رو کسب کنه ..

یه مرجع تست آنتی ویروس باید منطق درستی در تستها اعمال کنه .. من بارها بیت دیفندر رو تست کردم رو سیستمم و به جرات میتونم بگم یکی از ضعیف ترین آنتی ویروسهاست .. حالا اگر هم حرف من درست نباشه اگر بیت دیفندر رو آنتی ویروس خوبی هم بدونیم در همین انجمنها انقدر کاربر حرفه ای داریم در زمینه امنیت که از من و شمام خیلی بهتر میدونند اما تا حالا دیدی یکیشون بیت دیفندر رو پیشنهاد کنه ؟ با این همه تجربه مطمئن باش بیت دیفندر هم تست کردند .
    گفتم اگر حرفم رو قبول ندارید پیشنهاد میکنم برای تنوع هم که شده همین الان نسخه 2011 آنتی ویروس بیت دیفندر رو تو سیستمتون نصب کنید اونم ویندوز 7 .. اجازه بدید فقط یک هفته این آنتی ویروس در سیستمتون نصب باشه اون وقت از شما صادقانه میخوام بعد از یه هفته در همین تاپیک اعلام کنید که آیا از این نرم افزار راضی بودید یا نه ؟
    آخه بر اساس چه استانداردی میاد میگه comodo رو ویندوز 7 خوب نیست و اونوقت bitdefenderr هست ..من الان 4 ماهه رو ویندوز 7 نصب کردم 24 ساعته هم در نت هستم کوچکترین مشکلی برام پیش نیومده .. اما هیچ وقت یادم نمیره همین بیت دیفندر رو نصب کردم چپ و راست الکی ویروس میشناخت .. در حالی که بعدش کاسپرسکای رو نصب کردم متوجه شدم که چقدر ویروس تو سیستمم بود نتونسته بود جلوشونو بگیره ..
    مشکلی با هیچ انتی ویروسی ندارم اما از دروغ نفرت دارم ..
    با سلام
    من دوبار این پست رو که نقل قول کردین خوندم! درسته کهکمودو کمی زیر سوال برده شده بود!
    اما من چیزی به نام بیت دفندر نمیبینم و شما هم فقط از بیت دفندر گفتین!! یعنی مبحث اصلی بحثتون . میتونستین در تاپیک بیت دفندر بگید (حتی پست منم بی ربط به اینجاست ولی..)
    در صورتی که جدید ترین تست ان دمند بیت دفندر رو سوم اعلام کرده!
    ایشون هم فقط سوال کرده بون چرا کمودو در این تست ها شرکت نمیکنه؟
    جوابش خیلی سادست! دیتا بیس کمودو کمی ضعف داره
    همچنین فایروال کسپرسکی در سال 2009 قوی تر از کمودو بوده
    اینم لینک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و..
    و اون سایتی رو هم که شما بهش میگی سایت سودجویانه بهتره تویه همه سایت های انتی ویروسا یه چک کنی! و ببینیش! یعنی همشون قبولش دارن
    به غیر از کمودو
    میتونی اینجا رو ببینی:
    کد:
    و نود 32:
    کد:
    همشون این کمپانی تست رو قبول دارن به غیر از کمودو!!
    یعنی کسپر اگر در این تست ها بشه مقام سوم قبول میکنه که این قسمتش ضعف داره ولی کمودو با این مشکلاتش نمیخواد حتی قبول کنه که ضعف هم داره!! (منظورم سلف دفنسش بود کاری به هــکش ندارم)
    Last edited by wordship; 20-04-2011 at 17:37.

10. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام
    من دوبار این پست رو که نقل قول کردین خوندم! درسته کهکمودو کمی زیر سوال برده شده بود!
    اما من چیزی به نام بیت دفندر نمیبینم و شما هم فقط از بیت دفندر گفتین!! یعنی مبحث اصلی بحثتون . میتونستین در تاپیک بیت دفندر بگید (حتی پست منم بی ربط به اینجاست ولی..)
    در صورتی که جدید ترین تست ان دمند بیت دفندر رو سوم اعلام کرده!
    اینم لینک:
    کد:
    و..
    و اون سایتی رو هم که شما بهش میگی سایت سودجویانه بهتره تویه همه سایت های انتی ویروسا یه چک کنی! و ببینیش! یعنی همشون قبولش دارن
    به غیر از کمودو
    میتونی اینجا رو ببینی:
    کد:
    و نود 32:
    کد:
    یعنی کسپر اگر در این تست ها بشه مقام سوم قبول میکنه که این قسمتش ضعف داره ولی کمودو با این مشکلاتش نمیخواد حتی قبول کنه که ضعف هم داره!! (منظورم سلف دفنسش بود کاری به هــکش ندارم)

دیتابیس کومودو ضعیفه تقریبا و این رو من هم قبول دارم اما یه آنتی ویروس روشهای دیگه ای هم داره برای محافظت از سیستم .. شما بحث اصلی من رو متوجه نشدید میگم اگر یه سایتی حرفی میزنه باید منطقی باشه . من هیچ مشکلی نمیبینم در اینکه بگه کومودو نباید استفاده بشه بر اساس تست ویندوز 7

کد:
    من سایت بالا رو که داده بودن نگاه کردم که ترجمه مطلب سایت اصلی هست ..
    اینم صفحه اصلی ..
    کد:
    بیت دفندر،سایمانتک و F-Secure بهترینها انتخاب شدند ..
    مشکل من اینه که چرا باید بیت دیفندر تو این تست انقدر خوب باشه در حالی که در واقعیت اصلا اینطور نیست واسه همینه گیر دادم بهش و اتفاقا کاملا به بحث ما ربط داره . چون تجربه عملی دارم ازش و اصلا حقانیت این رتبه رو نداره حالا اگر میخوایم تعصبی ازش دفاع کنیم بحثش جداست
    در ضمن والا بخدا من طرفدار هیچ چیزی تو این دنیا نیستم هر چی خوب باشه میرم سراغ اون الان رو لپتاپم internet security comodo و رو pc کاسپرسکای نصبه پس فکر نکنید الان این بحثها رو در حمایت تعصبی از کومودو راه میندارم نه اصلا اگر کومودو هم یه روزی ببینم ضعیف شده سه سوت میرم سراغ گزینه بعدی ..
    بحثو ادامه نمیدم ...

12. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دیتابیس کومودو ضعیفه تقریبا و این رو من هم قبول دارم اما یه آنتی ویروس روشهای دیگه ای هم داره برای محافظت از سیستم .. شما بحث اصلی من رو متوجه نشدید میگم اگر یه سایتی حرفی میزنه باید منطقی باشه . من هیچ مشکلی نمیبینم در اینکه بگه کومودو نباید استفاده بشه بر اساس تست ویندوز 7

کد:
    من سایت بالا رو که داده بودن نگاه کردم که ترجمه مطلب سایت اصلی هست ..
    اینم صفحه اصلی ..
    کد:
    بیت دفندر،سایمانتک و F-Secure بهترینها انتخاب شدند ..
    مشکل من اینه که چرا باید بیت دیفندر تو این تست انقدر خوب باشه در حالی که در واقعیت اصلا اینطور نیست واسه همینه گیر دادم بهش و اتفاقا کاملا به بحث ما ربط داره . چون تجربه عملی دارم ازش و اصلا حقانیت این رتبه رو نداره حالا اگر میخوایم تعصبی ازش دفاع کنیم بحثش جداست
    در ضمن والا بخدا من طرفدار هیچ چیزی تو این دنیا نیستم هر چی خوب باشه میرم سراغ اون الان رو لپتاپم internet security comodo و رو pc کاسپرسکای نصبه پس فکر نکنید الان این بحثها رو در حمایت تعصبی از کومودو راه میندارم نه اصلا اگر کومودو هم یه روزی ببینم ضعیف شده سه سوت میرم سراغ گزینه بعدی ..
    بحثو ادامه نمیدم ...
    دوست من این شرکت تست های بی طرفانه ای انجام میده.
    در هر صورت منم از کمودو خوشم نمیاد!! اما مگه تا حالا هم گفتم فلانی از کمودو استفاده نکن؟
    و مسئله اینه که چرا کمودو تویه این تست ها شرکت نمیکنه؟ شاید اصلا شرکت کرد و رتبه خوبی هم اورد!
    حتما خود کمودو یه چیزی میدونه که شرکت نمیکنه!

14. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

شاد باشيد
    سلام علیکم

دزدی امضاهای دیجیتال و ضعف آنتی ویروس!!!!

میشه بفرمایید که این دو چه ربطی با هم دارند؟(شاید من در اشتباه باشم میخوام روشن بشم)

باتشکر

16. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام برادر خودم

من پست ایشون!! رو خوندم ولی اصلا نپرسیده بودند کومودو چرا شرکت نکرده.مگه شما نمیگید که کومودو رد شده!!پس شرکت کرده دیگه!!

کومودو در آخرین تست ویروس بولتن نشان VB100% را بدست آورده.(اینم یک دلیل دیگه در مورد اینکه کومودو توی تستها شرکت میکنه)
    البته تا الان در تست AV نبوده ولی در آینده شرکت میکنه.ولی شما فرمودید تست ها!!

اون لینکی که شما گذاشتید :کسپر و کومودو هر دوتا %96 بودند :31چطوری فهمیدید که کسپر قویتر بوده؟؟

اینم ببینید بد نیست (مهمش Ability of the firewall to protect against advanced hacker attacks هست که فقط کومودو و آنلاین آرمور تونستند نتیجه excellent, یعنی عالی رو بدست بیارند):

کد:
    چطوری فهمیدی که کومودو اون تست رو قبول نداره؟؟؟حرفی,سندی, ...؟؟

اون تست چه ربطی به Selfe-Defense داره؟؟

دفاع از خود, کومودو %97 بوده در تستها.اونی هم که دوستان گلمون ابنجا متوجه شدند, اسمش هست ؛؛باگ ؛؛ یعنی اشکال.کومودو هم قبول کرده و در صدد برطرف کردنشه.ولی خب رفع هر باگی میتونه باگ جدیدی ایجاد کنه.و نباید عجله کرد. .(ما هم که از همون روز اول قبول کردیم ,پستهای قدیمی منو بخون)

در هر صورت منم از کمودو خوشم نمیاد!!
    . . . ..
    --------------------------------------------------------------------

وقتی صحبت از تست میشه یاد یک حرف از مهران می افتم , یادم میاد یکی ازش پرسیده بود در مورد تستها و کومودو, مهران حرف قشنگی زد که همیشه یادم میمونه.جواب مهران:

مگه من خودم دستام اینجوریه خودم تست میکنم

واسه همین بود که مهران کومودو را قبول داشت. . . . .بگذریم.

18. 8 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •