تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 311 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تو فیفا 10 میشد دستیاران رو ارتقاء داد مثلاً مربی بدنسازی که ارتقاء پیدا می کرد بازیکنان دیرتر خسته می شدند اما تو فیفا 11 من چنین گزینه ای ندیدم.

2. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عزیز دل من مگه گفتم PES خوبه؟ من تو کل متنم اصلا PES نوشتم؟ دیدی خودت کل کل داری؟ من فیفا رو با خودش مقایسه کردم!
    ستاره زیاد من .... اولین فوتبالی که سه بعدی تجربه کردم فکر کنم فیفا 98 بود ... باید یادت باشه با شوت سمت دروازه توپ میگرفت .... پس فکر نکن دیگران تاحالا دست به فیفا نزدن! من اونچیزی رو که میبینم خوبه انتخاب میکنم و برای خودم احترام قائلم!!! برای من 2010 سال فیفا بود و PEs رو سر جمع 15 روز یازی نکردم!! چون فاجعه بود!
    اتفاقا من که همه فیفا ها و PES ها رو از حدود سال 98 بازی کردم به جرات میگم به لحاظ سبک فیفا بیشتر از PEs تاثیر گرفته . البته برعکسشم بوده. همن تغییر کنترل که از اول مال وینینگ الون بوده و سبک پاسکاری و شبیه بادکنک نبودن توپ و خیلی موارد دیگه همه از PEs تاثیر گرفته شده هرچند وارد شدن انیمیشن های زیاد برای حرکات هم از فیفا به PEs سرایت کرد.
    در کل همین سایتهایی که شما میگید فعلا نظر خیلیا شون پس رفت فیفاست! من اصلا با PEs کاری ندارم گرچه طبق روش یک سال در میون امسال سال PEs باید باشه ولی هنوز ندیدم و نظر نمیدم.
    در ضمن اگر دوست داری جواب بده اگر هم نه مگه مجبورت کردن که بخوای کل کل کنی که بگی مگه مجبورت کردن! مگه تو نظر نمیدی دیگران هم همینطور.... شما هم مجبور نیستی سنگ فیفا رو به سینه بزنی.... نکنه پورسانت مورسانت میده؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟

در ضمن این آرکید بودن PEs فقط یه نظره اونم نظر شما من چند تا سایت رو چک کردم همچین دسته بندی وجود نداره ! از شما هم بعیده بازی های ماشین NFS و Forza رو که کاملا سبک متفاوتی با SS داره رو با دو بازی فوتبال مقایسه میکنید! مگه فوتبال کنگفو یا فوتبال خیابانیه؟ شایدم PES بازی فوتبالیستهاس!
    و خداوند تغییر را آفرید ! ....
    والا اون چیزی که از سخنان شما معلوم میشد ( به نظر بنده حقیر ) .. این بود که شما یا با فیفا آشنایی نداری (که در تناقض هست با اینکه میگی از 98 فیفا میزدی) یا کلا PES خور بودی (چون به غیر از فیفا و PES بازی فوتبال دیگه ای وجود نداره ؟) .. اگر از یکی ایراد میگیری (مثلا فیفا) یعنی اونو با یه چیزی دیگه مقایسه کردی که میگی اینطوری و فلان مشکل رو داره (حالا اون مقیاس شما یا فوتبال واقعی هست یا PES) .... بنده عرض کردم مثال , شما چطوری نتیجه گرفتی که فوتبال و ماشین سواری رو با هم مقایسه کردم .. از نظر تعریف سبکی اون مثال رو زدم ...
    اصلا نظراتتون شبیه کسایی که فیفا باز بودن (مخصوصا چند نسخه اخیر) نبود ... این بود که همچین فکری کردم - بیشتر شبیه کسایی بود که تازه از pes به فیفا نقل مکان کردن یا یه تستی هم فیفا رو زدن ... و این مطلب رو هم ازونجایی عرض کردم که موقعی که فیفا کارنت رو PC گند زد .. مجبورا رفتم سراغ PES و بعد از اومدن نسخه جدید فیفا دوباره برگشتم به فیفا و همچین چیزایی رو که شما تو پست اولتون عرض کردین برای منم تا حدودی پیش اومد که بعدا فهمیدم اتفاقا درستش اینی هست که فیفا طراحی کرده ....
    در هر صورت نظر شما محترم ... با عرض پوزش از جناب عالی اگر احتمالا بی احترامی (خدای ناکرده) انجام شده .

4. 2 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان تو نسخه پیسی واقعا خیلی سخته بازی کردن
    آیا در نسخه کنسولی شما هم مشکل پاسکاریهای عجیب قریب وجود داره ؟
    یعنی وقتی شما به یک بازیکن پاس میدید .. توپ به پاش برخورد میکنه و. فاصله میگیره ؟

داره خودمونی میشه pouyaabiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تو Career mode الآن فصل دومه تیم من 8 تا بازی کرده و تیم چلسی 13 تا . لیگ آزادگان ایرانم از این با برنامه تره .
    ( این که دیگه ان شاء الله از ضعف من و عدم تواناییم یا کنسول باز نبودنم یا آرکید باز بودنم و عدم درک بازی رئالم ناشی نمیشه ؟؟؟!!!! )

سلام دوست عزیز
    اینم یکی از نکات جالبیه که تو فیفا شبیه سازی شده
    هر سال تو لیگ انگلیس تو مقطعی از فصل بعضی از تیمهای بزرگ که در چندین لیگ ( اروپا . برتر . FA cup . جام حذفی و....) فعالیت دارند چندین بازی از تیمهای دیگه عقب میفتند
    فکر کنم 2 سال پیش بود که لیورپول صدرنشین بود ولی با 5 بازی بیشتر نسبت به منچستر که دوم بود بعد منچستر بازیهاش رو برد و قهرمان شد( دقیقا یادم نیست)
    کلا اگر دقت کردده باشید لیگ برتر انگلیس ( از بازیکن گرفته تا استادیوم و جو بازی ) نسبت به سایر لیگ ها بهتر کار شده و خیلی جزئیات بیشتری داره(مخصوصا بازی با منچستر تو اولدترافورد)

7. 4 کاربر از pouyaabiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اینم یکی از نکات جالبیه که تو فیفا شبیه سازی شده
    هر سال تو لیگ انگلیس تو مقطعی از فصل بعضی از تیمهای بزرگ که در چندین لیگ ( اروپا . برتر . FA cup . جام حذفی و....) فعالیت دارند چندین بازی از تیمهای دیگه عقب میفتند
    فکر کنم 2 سال پیش بود که لیورپول صدرنشین بود ولی با 5 بازی بیشتر نسبت به منچستر که دوم بود بعد منچستر بازیهاش رو برد و قهرمان شد( دقیقا یادم نیست)
    کلا اگر دقت کردده باشید لیگ برتر انگلیس ( از بازیکن گرفته تا استادیوم و جو بازی ) نسبت به سایر لیگ ها بهتر کار شده و خیلی جزئیات بیشتری داره(مخصوصا بازی با منچستر تو اولدترافورد)
    والا من که یادم نمیاد ولی اگه شما می گی لابد بوده دیگه .
    ولی فکر نکنم انقدرم شدید بوده باشه یه تیم 13 تا بازی یکی 12 و .... همینجوری به ترتیب تا 8.
    تازه اگه اونجوری هم باشه قاعدتا باید نزدیک ژانویه اینجوری بشه نه هفته هشتم .
    بازم اگه وسط فصلم باشه برنامه ی تیمهایی نباید همخونی داشته باشه که بازیاشون تو جامهای مختلف فرق داشته باشه نه منچستر و چلسی که تو همه ی جامها همزمان حضور دارن .
    کلا به نظر من ای کاش روی Career mode بیشتر کار می کردن خیلی ضعیفه .
    اون مشکل هم که یا جزو 11 تایی یا اصلا تولیست نیستی هنوزم با اینکه پیشرفت کردم وجود داره .

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

جونه من یکی به من بگه این Staff Upgrade ها کجا رفتند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
    بابا اگه نداشته باشه من دیگه منیجر مود بازی نمی کنم... یعنی چی یک بازیکن 17 ساله میاری تو تیم درجه 3 انگلیس باید Staff Upgrade هام بالا باشه که بازیکن پیشرفت کنه... اینطوری که بازیکن پیشرفت نمیکنه...
    ( البته من هنوز تویه بازی هایه دوستانه ی اوله فصلم دیدم اینو نداره گفتم دیگه بازی نکنم ، ممکنه بعدا بیاد؟ )
    اون گزینه ی My Career الان باید 5 تا گزینه بیاره در مورده Scout و... که فقط میگه از کی اومدی و چی کار کردی!!! خیلی مسخره ی اینطوری که!!! ( دیگه من که از فیفا انتقاد نمی کنم جونه خودم اگه این امکانات رو نداشته باشه واقعا انتقاد میکنم... چون واقعا با اینا حال می کردم مثلا ورزشگاه رو آپگرید میکردم بازی هایی که میزباان بودم پوله بیشتری گیرم میومد و ... جونه من نگین نیست )

10. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

analog sprint چیکار میکنه on باشه یا of من هرچی اینارو خاموش و روشن میکنم تاثیری در بازی نمیبینم

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

analog sprint چیکار میکنه on باشه یا of من هرچی اینارو خاموش و روشن میکنم تاثیری در بازی نمیبینم
    دیگه سرعت دویدن بازیکنا رو خودت میتونی تنظیم کنی.اگه سرعت رو روی دکمه RT بذاری هرچقدر فشار بدی همونقدر هم بازیکنت سرعت میگیره

جونه من یکی به من بگه این Staff Upgrade ها کجا رفتند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
    والا منم تا الان ندیدم حتما نیست دیگه
    ولی من زیاد کری یر مودو بازی نکردم هفته پنجمم.

13. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

آقا من با این که FIFA Fan هستم ولی دوتا سوتی بزرگ دیدم ... ولی دلم نیومد بگم ... اگه خواستین بگم ؟؟؟ !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

آقا من با این که FIFA Fan هستم ولی دوتا سوتی بزرگ دیدم ... ولی دلم نیومد بگم ... اگه خواستین بگم ؟؟؟ !!!
    پس این تاپیک برای چی درست شده؟ باید اینجا بگی دیگه

ولی اون باگه که قبلا یکی از بچه ها گفته بود رو منم دیدم.قبل از اینکه بازی شروع بشه دوتاتیم جاشونو بسرعت عوض کردن بعد داور خطا گرفت دیگه نفهمیدم چی شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •