راستی کسی نمیدونه بازی اصلی حجمش چقدر میشه ؟
2 تا یا 3 تا دی وی دی میشه ؟
راستی کسی نمیدونه بازی اصلی حجمش چقدر میشه ؟
2 تا یا 3 تا دی وی دی میشه ؟
دو تا دی وی دی![]()
ممنون آرمین جان از نقد و بررسی خوبت که هیچ اثری از تفکر متعصبانه توش دیده نمیشه تمامشو با دقت خوندم . آرمین جان توی بخش تاکتیکها یک بخش بود که مربوط میشد به نحوه استقرار خط میانی اون بخشو تنظیم کردی ؟
جالبه دقیقا این مواردو ما پارسال با بچه ها توی لیگی که همین جا برگزار کردیم به همین شکل تغییر داده بودیم یعنی کاهش نفس بازیکنان البته نه در این حدی که امسال کونامی کم کرده دوم کم کردن لگاریتمی سرعت و شتاب بازیکنان بشکلی که این توانایی توی بازیکنان به هم نزدیک تر شده بود و همینطور کاهش سرعت دویدن با توپ نسبت به سرعت بدون توپ در حدود 10 تا 15 واحد ( مهاجم در برابر مدافع ) که این مورد هم توی این دمو دیده میشه اما شما بهش اشاره نکردی . اما به نظر میرسه کونامی یک کم توی این کارش هم افراط کرده همون 10-15 واحد کافیه علی الظاهر این مقدار خیلی بیشتر از حد طبیعی کم شده .
اما در مورد اون مکث ابتدا باید بگم من تقریبا مطمئنم این مورد توی نسخه نهایی درست میشه میدونید چرا چون این مربوط میشه به زمان پاسخ دهی که توی این دمو خیلی زیاده دقیقا مثل پارسال که توی نسخه نهایی درست شده بود . من اینو به این علت میگم که کلا توی اکثر کنترلها و حرکات این مکث و تاخیر در پاسخ دهی وجود داره شما دقت کنید توی استپ سینه ها , بعضی وقتا توی دفع توپ از منطقه جریمه , بعضی وقتا توی شوت زدنها , بعضی وقتا کنترل پاسهای هوایی که حتی دیده میشه بعضی وقتا بازیکن نمیتونه بموقع توپو کنترل کنه با چند قدم اضافی به خارج از زمین میره و موارد دیگه.
ممنون علی جان از نکاتی که اشاره کردی استفاده کردم .
در مورد راضی نگه داشتن هر دو گروه طرفدار بازی شبیه ساز و کسانیکه فقط تفننی بازی میکنن باید بگم چرا کونامی مثل EA عمل نمیکنه ؟ کونامی هم میتونه با احترام به سلایق مختلف انواع گزینه های مختلفو برای هر دو گروه توی تنظیمات بازی قرار بده اما متاسفانه یک کم کم کاری میکنه .
Last edited by 4039; 21-09-2010 at 17:01.
تشکر حسین جون از بابت وقت گذاشتنت روی خوندن نقد من
این قسمت شماره 1 نوشته هاتو متوجه نشدم منظورت کدوم قسمته PLZ more Description!!!
منم به همین دلیل که تو نوشته شماره 2 اشاره کردی ازش انتقاد کردم!
منم امیدوارم نکته شماره 3 که شما میگی اتفاق بیفته!!
از دوستان کسی نمیتونه لینک ورزشگاه اماراتو بزاره هرچی گشتم تو صفحات قبلی نبودش انگار گم شده؟
میدونم که این یه خیال باطله .
با اینکه PES طوری طراحی میشه که نه آرکیده و نه سیمولیشن و یه چی بین اینهاست .
واقعیت امر هم همینجوریه . چون میخواد هر دو طرف رو راضی نگه داره.
حالا من موندم و این بازی که آیا سیمولیشنه؟ نه آرکیده ! ولی خیلی به سیمولیشن میخوره ! نمیدونم شایدم آرکید باشه .
یه موقع میبینی بازی جوری پیش میره که آدم فکر میکنه داره از تلویزیون , فوتبال زنده رو میبینه ولی بعضی مواقع هست که انگار داری فوتبال دستی بازی میکنی !
اما اگه میشد کونامی بازیش رو طوری طراحی میکرد ( انشاا... در آینده) که هم گزینه ای برای سیمولیشن و هم گزینه ای برای آرکید داشت دیگه فن های این بازی اینقدر بهش خرده نمیگرفتن .
سپاسگذارم.
---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
خدمت شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Armin 7; 21-09-2010 at 17:38.
به نظر من يه پچ 2011 واسه pes6 بسازيم و كلي حالشو ببريم (فوتبال واقعي pes6 بود با مستر ليگ باحالش)![]()
سلام ... من پارسال با رم 2 گيگ راحت بازي رو اجرا مي كردم ... امسال ظاهرا رم مورد نياز بازي شده 3 گيگ ... به نظر شما برا بازي رو حالت high مشكلي ندارم ؟؟ گرافيك و سي پي يوم مشكلي ندارن .
فکر نکنم.
چون من هم 2 گیگ دارم و دمو رو باهاش به راحتی روی High بازی میکنم.
البته اگه سیستم دمو از خود بازی متفاوت نباشه.
سپاسگذارم.
به نظر منم با رم 2 به راحتی میتونی بازی رو رو حالت High بازی کنی .
شاد باشی![]()
نمی دونم تاحالا کسی به این موضوع دقت کرده بود یا خیر ولی وقتی شما تیم ژاپن رو برمی داری(فرقی نداره برای خودت یا حریفت) قبل از شروع بازی قطعه ای از مارش ملی ژاپن رو پخش می کنه در حالیکه بازیکنان ژاپن رو نشون میده که در حال زمزمه سرود ملیشون هستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)