تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد موفقیت Wave و شروع Bada ؟

راي دهنده
531. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

268 50.47%
  • عالی

122 22.98%
  • خوب

65 12.24%
  • متوسط

35 6.59%
  • ضعیف

9 1.69%
  • بسیار ضعیف

32 6.03%
صفحه 228 از 291 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 2907

نام تاپيک: S8500 Wave » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Bada و پردازشگر 1 گیگاهرتز

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کسی نیست به من بگه چطوری بفهمم باتریم اصلیه یا نه؟ کم نگه میداره شارژ
    خب یک با مرام روی باتری رو بخونه ببینه ونم مثل من نوشته made in korea / finshed china یا چیز دیگه ای است
    با سپاس

داره خودمونی میشه victor203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

4

کسی نیست به من بگه چطوری بفهمم باتریم اصلیه یا نه؟ کم نگه میداره شارژ
    خب یک با مرام روی باتری رو بخونه ببینه ونم مثل من نوشته made in korea / finshed china یا چیز دیگه ای است
    با سپاس
    اره دوست عزیز روی باتری منم همینو نوشته دقیقا
    اتفاقا خیلی خوب هم شارژنگه میداره با استفاده متوسط حدود 3 تا 3.5 روز ...

3. 2 کاربر از victor203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sopack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شهركرد

پيش فرض

معايب ويو به نظر من كه خودم ويو دارم:

1-بي بروبرگرد، آشغالترين سيستم عامل دنيا را داره. گول اينا را نخورين كه ميگن واسش برنامه قراره بياد...همون تعداد كم برنامه اي هم كه داره فقط چرت و پرت ان. مثلا دوز داره...خيلي هنر ميكنه برنامه مينويسه كه تفاوت تعداد روزهاي دو تا تاريخي را كه بهش ميدين، واستون حساب ميكنه!!!

2-انصافا رابط كاربريش نه كه عاليه،‌ولي خيلي خوبه. هنوز جاي كار داره، ولي خوب من كه قبلا سيمبين 5800 داشتم ميفهمم چقدر كار با اين ويو آسون تره!!!

3-تنها بخشي كه ميشه باعث اين بشه كه يه گوشي تو رده ي اسمارت فونها قرار بگيره، نرم افزارهاي تخصصيه كه ماشاللا ويو هيچي كم نداره(!!!!) و همچنين مديريت روي رم و cpu از طريق سيستم عامل كه باز هم ويو از هفت دولت آزاد است!!! (اين گوشي به سختي smartphone محسوب ميشه)

4-صفحه نمايش ويو عاليه. فوق العادس. محشره هرچي صفت افضل كه ميدونين را هست!

5.هنگ هم كه من يه ماهي ميشه خريدمش ،‌يكي دوباري هنگ كرده.

6-از لحاظ اينترنت كم نداره.البته مرورگرش من را زياد راضي نكرد. چون خودش opera هم داره كه با اون تاره مفهوم پرواز رو ميفهمين!!

7-و در آخر، اگه خواستين بخرين(يعني خل و چل و چپكي شدين)، توصيه من اكيدا خريد از نمايندگيه! 494 تومن پارس مايكروتل-بازار موبايل-طبقه همكف-دست راست

5. این کاربر از sopack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alirezamrl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    چه فرقی میکنه!

پيش فرض

دست همه درد نکنه از این که من5 روزه اینجا میام و میرم یه نفر جواب مارو نداد!
    یعنی اینقدر پیچیدست نصب برنامه و بازی که یه نقل قول واستون سخته!
    چرا ویو گزینه منو نداره باید هر بار کلید وسط رو بزنیم وارد صفحه aplication بشیم!
    دوستان از اول نصب بازی خواهشا یه نفر توضیح بده وصل کابل و اینا دیگه.....ممنون

7. این کاربر از alirezamrl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه wayoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بهشت سوخته

پيش فرض

سلام .
    من یه مشکلی واسه باتری گوشیم پیش اومده.1 ماهی بود که گوشیم شارژ نشده بود ! چند روز پیش وقتی باتریم رو شارژ کردم. 12 ساعت بعد بدون اینکه استفاده کنم شارژش نصف شده بود . باتریشو در آوردم و بعددوباره شارژ کردم فرقی نکرد
    چند بار دیگه تکرار کردم وضعش بهتر شد ولی باز هم کم شارژ نگه میداره. حالا چی کار کنم باتریم به فنا رفته
    یا نه؟ خواهشمندم بکمکید. در ضمن گوشی رو 5ماهی دارم و از نمایندگی اصلی خریدم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

دست همه درد نکنه از این که من5 روزه اینجا میام و میرم یه نفر جواب مارو نداد!
    یعنی اینقدر پیچیدست نصب برنامه و بازی که یه نقل قول واستون سخته!
    چرا ویو گزینه منو نداره باید هر بار کلید وسط رو بزنیم وارد صفحه aplication بشیم!
    دوستان از اول نصب بازی خواهشا یه نفر توضیح بده وصل کابل و اینا دیگه.....ممنون
    برو سامسونگ اپز کایز زده 150 اینا مگابایته دانلود کن دانلود کردی حالا برنامه می تونی بگیری.بعد گوشی رو صل کن به کامی بعد برو اینستال کن
    کاری نداره که من همون شب خریدم 1 ساعت بعد رفتم تو کف برنامه ها
    بازم توضیح می خوای در خدمتم

سلام .
    من یه مشکلی واسه باتری گوشیم پیش اومده.1 ماهی بود که گوشیم شارژ نشده بود ! چند روز پیش وقتی باتریم رو شارژ کردم. 12 ساعت بعد بدون اینکه استفاده کنم شارژش نصف شده بود . باتریشو در آوردم و بعددوباره شارژ کردم فرقی نکرد
    چند بار دیگه تکرار کردم وضعش بهتر شد ولی باز هم کم شارژ نگه میداره. حالا چی کار کنم باتریم به فنا رفته
    یا نه؟ خواهشمندم بکمکید. در ضمن گوشی رو 5ماهی دارم و از نمایندگی اصلی خریدم.
    باتریتو پر کن خالی که شد دوباره پر کن.
    باید خالی باشه پر کنی تمومم شد سری بکش

معايب ويو به نظر من كه خودم ويو دارم:

1-بي بروبرگرد، آشغالترين سيستم عامل دنيا را داره. گول اينا را نخورين كه ميگن واسش برنامه قراره بياد...همون تعداد كم برنامه اي هم كه داره فقط چرت و پرت ان. مثلا دوز داره...خيلي هنر ميكنه برنامه مينويسه كه تفاوت تعداد روزهاي دو تا تاريخي را كه بهش ميدين، واستون حساب ميكنه!!!

2-انصافا رابط كاربريش نه كه عاليه،‌ولي خيلي خوبه. هنوز جاي كار داره، ولي خوب من كه قبلا سيمبين 5800 داشتم ميفهمم چقدر كار با اين ويو آسون تره!!!

3-تنها بخشي كه ميشه باعث اين بشه كه يه گوشي تو رده ي اسمارت فونها قرار بگيره، نرم افزارهاي تخصصيه كه ماشاللا ويو هيچي كم نداره(!!!!) و همچنين مديريت روي رم و cpu از طريق سيستم عامل كه باز هم ويو از هفت دولت آزاد است!!! (اين گوشي به سختي smartphone محسوب ميشه)

4-صفحه نمايش ويو عاليه. فوق العادس. محشره هرچي صفت افضل كه ميدونين را هست!

5.هنگ هم كه من يه ماهي ميشه خريدمش ،‌يكي دوباري هنگ كرده.

6-از لحاظ اينترنت كم نداره.البته مرورگرش من را زياد راضي نكرد. چون خودش opera هم داره كه با اون تاره مفهوم پرواز رو ميفهمين!!

7-و در آخر، اگه خواستين بخرين(يعني خل و چل و چپكي شدين)، توصيه من اكيدا خريد از نمايندگيه! 494 تومن پارس مايكروتل-بازار موبايل-طبقه همكف-دست راست
    اتفاقا عالیه
    Last edited by tired friend; 30-11-2010 at 16:43. دليل: در خدمت

10. این کاربر از tired friend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اره دوست عزیز روی باتری منم همینو نوشته دقیقا
    اتفاقا خیلی خوب هم شارژنگه میداره با استفاده متوسط حدود 3 تا 3.5 روز ...
    سلام
    ممنون جواب دادید
    خب پس همه چیزم اصلیه و شارژر هم روش نوشته چین ولی چون برچسب داره فک کنم اونم اصلیه و مثل اینکه جای نگرانی نیست
    منظورتون رو از استفاده متوسط نفهمیدم ولی من خودم زیاد باهاش کار می کنم هم نت هم بازی هم نرم افزار نصب می کنم و... یعنی نیم ساعت بیکاره دوباره نیم ساعت کار می کنه که کم میره و میشه گفت 1 روز اگه روزی 1 ساعت کار کنم راحت 3-4 روز رو فک کنم کار کنه من 2 روز پیش گرفتم دقیق نمی دونم
    بازم ممنون جواب دادید

داره خودمونی میشه victor203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

6

سلام
    ممنون جواب دادید
    خب پس همه چیزم اصلیه و شارژر هم روش نوشته چین ولی چون برچسب داره فک کنم اونم اصلیه و مثل اینکه جای نگرانی نیست
    منظورتون رو از استفاده متوسط نفهمیدم ولی من خودم زیاد باهاش کار می کنم هم نت هم بازی هم نرم افزار نصب می کنم و... یعنی نیم ساعت بیکاره دوباره نیم ساعت کار می کنه که کم میره و میشه گفت 1 روز اگه روزی 1 ساعت کار کنم راحت 3-4 روز رو فک کنم کار کنه من 2 روز پیش گرفتم دقیق نمی دونم
    بازم ممنون جواب دادید
    منظورم از متوسط دوست عزیز :
    30 دقیقه بازی
    3 یا 4 تا تماس
    1 ساعت وبگردی
    1ساعت هم فضولی تو سوراخ سمبه های گوشی

13. این کاربر از victor203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    ممنون جواب دادید
    فک کنم وبگردی از همشون باتری بیشتر مصرف کنه
    البته من با بلوتوث به کامپیوتر هن وصلش می کنم ونت میام و دانلود هم که سریع باتری رو خالی می کنه
    البته بعد از دو بار که خالی شده و شارژ کردم الان بیشر نگه میداره فک کنم به خاطر این اولش کمتر نگه میداره که چند وقت شارژ نشده و بیکار بوده باتری لپ تاپم رو هم یک ماه شارژ نکنم همین طوری میشه
    بازم ممنون
    با سپاس

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

چرا كسي جواب منو نميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوستاني كه جواب سوال هايشون رو گرفتند... به داد ماهم برسند...ممنون.
    راستي كسي خبري از s8530 waveII نداره؟
    دوستدار شما ياشار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •