کسی نیست به من بگه چطوری بفهمم باتریم اصلیه یا نه؟ کم نگه میداره شارژ
خب یک با مرام روی باتری رو بخونه ببینه ونم مثل من نوشته made in korea / finshed china یا چیز دیگه ای است
با سپاس
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
کسی نیست به من بگه چطوری بفهمم باتریم اصلیه یا نه؟ کم نگه میداره شارژ
خب یک با مرام روی باتری رو بخونه ببینه ونم مثل من نوشته made in korea / finshed china یا چیز دیگه ای است
با سپاس
اره دوست عزیز روی باتری منم همینو نوشته دقیقا
اتفاقا خیلی خوب هم شارژنگه میداره با استفاده متوسط حدود 3 تا 3.5 روز ...![]()
معايب ويو به نظر من كه خودم ويو دارم:
1-بي بروبرگرد، آشغالترين سيستم عامل دنيا را داره. گول اينا را نخورين كه ميگن واسش برنامه قراره بياد...همون تعداد كم برنامه اي هم كه داره فقط چرت و پرت ان. مثلا دوز داره...خيلي هنر ميكنه برنامه مينويسه كه تفاوت تعداد روزهاي دو تا تاريخي را كه بهش ميدين، واستون حساب ميكنه!!!
2-انصافا رابط كاربريش نه كه عاليه،ولي خيلي خوبه. هنوز جاي كار داره، ولي خوب من كه قبلا سيمبين 5800 داشتم ميفهمم چقدر كار با اين ويو آسون تره!!!
3-تنها بخشي كه ميشه باعث اين بشه كه يه گوشي تو رده ي اسمارت فونها قرار بگيره، نرم افزارهاي تخصصيه كه ماشاللا ويو هيچي كم نداره(!!!!) و همچنين مديريت روي رم و cpu از طريق سيستم عامل كه باز هم ويو از هفت دولت آزاد است!!! (اين گوشي به سختي smartphone محسوب ميشه)
4-صفحه نمايش ويو عاليه. فوق العادس. محشره هرچي صفت افضل كه ميدونين را هست!
5.هنگ هم كه من يه ماهي ميشه خريدمش ،يكي دوباري هنگ كرده.
6-از لحاظ اينترنت كم نداره.البته مرورگرش من را زياد راضي نكرد. چون خودش opera هم داره كه با اون تاره مفهوم پرواز رو ميفهمين!!
7-و در آخر، اگه خواستين بخرين(يعني خل و چل و چپكي شدين)، توصيه من اكيدا خريد از نمايندگيه! 494 تومن پارس مايكروتل-بازار موبايل-طبقه همكف-دست راست
دست همه درد نکنه از این که من5 روزه اینجا میام و میرم یه نفر جواب مارو نداد!
یعنی اینقدر پیچیدست نصب برنامه و بازی که یه نقل قول واستون سخته!
چرا ویو گزینه منو نداره باید هر بار کلید وسط رو بزنیم وارد صفحه aplication بشیم!
دوستان از اول نصب بازی خواهشا یه نفر توضیح بده وصل کابل و اینا دیگه.....ممنون
سلام .
من یه مشکلی واسه باتری گوشیم پیش اومده.1 ماهی بود که گوشیم شارژ نشده بود ! چند روز پیش وقتی باتریم رو شارژ کردم. 12 ساعت بعد بدون اینکه استفاده کنم شارژش نصف شده بود . باتریشو در آوردم و بعددوباره شارژ کردم فرقی نکرد
چند بار دیگه تکرار کردم وضعش بهتر شد ولی باز هم کم شارژ نگه میداره. حالا چی کار کنم باتریم به فنا رفته
یا نه؟ خواهشمندم بکمکید. در ضمن گوشی رو 5ماهی دارم و از نمایندگی اصلی خریدم.
برو سامسونگ اپز کایز زده 150 اینا مگابایته دانلود کن دانلود کردی حالا برنامه می تونی بگیری.بعد گوشی رو صل کن به کامی بعد برو اینستال کن
کاری نداره که من همون شب خریدم 1 ساعت بعد رفتم تو کف برنامه ها
بازم توضیح می خوای در خدمتم
باتریتو پر کن خالی که شد دوباره پر کن.
باید خالی باشه پر کنی تمومم شد سری بکش
اتفاقا عالیه![]()
Last edited by tired friend; 30-11-2010 at 16:43. دليل: در خدمت
سلام
ممنون جواب دادید
خب پس همه چیزم اصلیه و شارژر هم روش نوشته چین ولی چون برچسب داره فک کنم اونم اصلیه و مثل اینکه جای نگرانی نیست
منظورتون رو از استفاده متوسط نفهمیدم ولی من خودم زیاد باهاش کار می کنم هم نت هم بازی هم نرم افزار نصب می کنم و... یعنی نیم ساعت بیکاره دوباره نیم ساعت کار می کنه که کم میره و میشه گفت 1 روز اگه روزی 1 ساعت کار کنم راحت 3-4 روز رو فک کنم کار کنه من 2 روز پیش گرفتم دقیق نمی دونم
بازم ممنون جواب دادید
![]()
منظورم از متوسط دوست عزیز :
30 دقیقه بازی
3 یا 4 تا تماس
1 ساعت وبگردی
1ساعت هم فضولی تو سوراخ سمبه های گوشی![]()
سلام
ممنون جواب دادید
فک کنم وبگردی از همشون باتری بیشتر مصرف کنه
البته من با بلوتوث به کامپیوتر هن وصلش می کنم ونت میام و دانلود هم که سریع باتری رو خالی می کنه
البته بعد از دو بار که خالی شده و شارژ کردم الان بیشر نگه میداره فک کنم به خاطر این اولش کمتر نگه میداره که چند وقت شارژ نشده و بیکار بوده باتری لپ تاپم رو هم یک ماه شارژ نکنم همین طوری میشه
بازم ممنون
با سپاس
چرا كسي جواب منو نميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستاني كه جواب سوال هايشون رو گرفتند... به داد ماهم برسند...ممنون.
راستي كسي خبري از s8530 waveII نداره؟
دوستدار شما ياشار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)