تقریبا ، فقط SE چراغهای پشتش فرق میکند و آینه ها دستی ، شیشه های عقب دستی ، سیستم سخنگو ندارد ، هشدارموانع عقب ندارد ، چراغ مه شکن ندارد ، صندوق پران ندارد .
تقریبا ، فقط SE چراغهای پشتش فرق میکند و آینه ها دستی ، شیشه های عقب دستی ، سیستم سخنگو ندارد ، هشدارموانع عقب ندارد ، چراغ مه شکن ندارد ، صندوق پران ندارد .
بابا کجاش تقریبا!!!!
سمند سال یعنی سمند LX سال که ازسال86 تولید شده و اونزمان فقط با موتور XU7 تولدی میشد که بعد یک موتور دیگه هم گذاشتن روش-پس سمند SE یک مدل دیگه هست که فقط با موتور XU7 قدیمی تولید شده و امکانات جانبی و آپشناش کمتر از سمند LX هست....
والا من که به سمند اصلا آشنا نیستم، کاملا گیج شدم به خدا.
در حال حاضر چند نوع موتور سمند داریم؟ (فعلا کاری به بدنه و آپشن ها ندارم).
سلام
دوست عزیز همون طور که دوستان در بالا هم بهش اشاره کردند روی سمند تا کنون 4 تا موتور قرار گرفته
1- سمند معملی و سمند سال . سمند EL و سمند SE که همگی با موتور XU7 تولید شده و داره میشه.
2- سمند سال EF7 که هم بنزینی داره و هم گاز سوز این موتور به موتور ملی و موتور پایه گاز سوز معروفه نه به دوگانه سوز که الانم داره تولید میشه که نوع گاز سوز آن روی سمند LX قرار میگیره و نوع بنزین هم روی سمند LX و سورن ELX .
3- سمند سریر که با موتور زانتیا L4 تولید میشد و بنا به دلایلی تولیدش متوقف شد .
4 . سمند با موتور TU5 که تعدادی تولید شد ولی بعد دیگه نه و بیشتر تولیدات با موتور TU5 جنبه ی صادرات داره و برای بازار های خارجی زده میشه که به سمند صادراتی معروفه .
از موتور های نامبرده فقط و فقط الان شماره 1 و 2 تولید میشه و مشتریان تحویل داده میشه .
سلام
چنین چیزی امکان نداره که لاستیک پهن جلوبندی را خراب کنه چرا در دو صورت خراب میکنه یک لاستیک مورد استفاده دارای کیفیت مطلوبی نباشه و بیش از حد پهن باشه و دوم اینکه از ارتفاع ماشین زده بشه و به اصطلاح ارت زده بشه اونوقت هم لاستیک های و هم پلوس های به دلیل اینکه فشاری زیادی روشون هست زود تر خراب میشه چرا که لاستیک مناسب نه تنها باعث خرابی ماشین نمیشه بلکه باعث نرمی و کم صدا شدن ماشین در جاده هم میشه
کار خوبی می کنید می خواهید لاستیک را عوض کنید همون 205 خوبه بیشتر بشه کوبش و مصرف سوخت زیاد میشه . فابریکش 185 هستش.
سمند معمولی کدوم یک و سمند سال کدوم یکی هستند؟ (مشخصاتشون)
سمند های معولی همون سمند هایی هستند که شبیه سمند های تاکسی هستند چراغ های عقبشون خیلی بزرگه .
سمند سال همون سمند LX هست با یکسری تقریات ریز کلا فلسفه ی این سمند سال این هست که ایران خودرو سال 86 سمند LX را تغییراتی درش داد و به نام سمند LX سال وارد بازار کرد و هر سال هم یه سری تغییرات و حذفیات رو سمند LX سال انجام میده.
در ضمن مشخصات موتوریشون یکیه ولی بدنه و داخل اتاق یکسری تغیرات کرده .
الان همه سمند های LX سمند سال هستند یا برخی از از سمند های LX را در قالب سمند سال ارائه میدن؟!
سلام
الان تمام سمند های LX به نام سمند LX سال تولید و وارد بازار میشه . و سمند LX معمولی وجود نداره .
با توضیخاتی که شما و دیگر دوستان دادن متوجه شدم.
از لحاظ موتوری چه تفاوتی بین سمند LX ، سمند SE و سمند EF7 هست؟!
از توضیحاتتون ممنون هستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)