تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 253 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

بودنش که داره و میشه!

وقتی که میخوای USB settings رو از اکتیو سینک بیاری رو مس استوریج تو مس استوریج میتونی انتخاب های متفاوتی داشته باشه که در حالت عادی فقط استوریج کارت هست ولی اون نوع انتخاب نشون میده که میشه چیزهای دیگه ای هم وصل کرد بهش!

اما حالا هر کی حوصله اش رو داره باید بگرده و پیدا کنه دیگه!
    سلام.

خیر قربان به این سادگی که میفرمایید نیست باید از لحاظ سخت افزاری ساپورت کنه.قبلا" یکسری گوشیها مثل آیمیت آلتیمیت ها(بجز 9502) دایموند و یکی دوتا گوشی دیگه جواب میدادن تازه اونم با یکسری تغییرات تو اتصالات کابل یو اس بی.

2. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض

سلام.

خیر قربان به این سادگی که میفرمایید نیست باید از لحاظ سخت افزاری ساپورت کنه.قبلا" یکسری گوشیها مثل آیمیت آلتیمیت ها(بجز 9502) دایموند و یکی دوتا گوشی دیگه جواب میدادن تازه اونم با یکسری تغییرات تو اتصالات کابل یو اس بی.
    به نظره منم زياد ساده نيست!
    درده سرش زياده! ولي مطمينم كه حتما ميشه!

من همين 2 گيگي هم كه كارتي گذاشتم واسش 1/5 گيگش خاليه! وگرنه ميگشتم دنبال راهش،هرچند كه تا حالا نديدم دربارش جايي صحبت بشه!

ممنون

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

به نظره منم زياد ساده نيست!
    درده سرش زياده! ولي مطمينم كه حتما ميشه!

من همين 2 گيگي هم كه كارتي گذاشتم واسش 1/5 گيگش خاليه! وگرنه ميگشتم دنبال راهش،هرچند كه تا حالا نديدم دربارش جايي صحبت بشه!

ممنون
    سلام.

من متوجه منظورتون نشدم .این قضیه یو اس بی هاست یه چیز دیگه هستا , به اون کارتی که شما رو گوشی گذاشتید و... مربوط نمیشه.با این امکان شما میتونید وسایل دارای یو اس بی رو به گوشی وصل کرده و اون وسایل رو رو گوشی میتونید ران کنید مثلا" شما فلاش مموری رو به گوشی وصل کنید و از گوشی بتونید کنترلش کنید.منظور شما هم همینه؟

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض

سلام.

من متوجه منظورتون نشدم .این قضیه یو اس بی هاست یه چیز دیگه هستا , به اون کارتی که شما رو گوشی گذاشتید و... مربوط نمیشه.با این امکان شما میتونید وسایل دارای یو اس بی رو به گوشی وصل کرده و اون وسایل رو رو گوشی میتونید ران کنید مثلا" شما فلاش مموری رو به گوشی وصل کنید و از گوشی بتونید کنترلش کنید.منظور شما هم همینه؟
    بله منظوره منم همين هست!
    فلشي،هارد اكسترنالي چيزي وصل كنيم!

حرف كارت حافظه رو از اين جهت زدم كه بگم من زياد دنباله فضاي بيشتر نيستم! و همون كارت حافظه هم واسم زياد هست!

6. این کاربر از mamsana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aqaehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    استفاده از usb Host فقط محدود به فضای اضافه و هادر اکسترنال و ... نمیشه.
    میتونید با اتصال به یک DVD Rom\RW خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر میکنید ازش لذت ببرید.
    یا اینکه با استفاده از یک کابل 1394 و اتصال به یک دوربین فیلم برداری به کپچر کردن فیلم بپردازید و هر نوع اتصال دیگه ایی که با usb امکان داشته باشه رو میتونید داشته باشید و این یعنی Windos Mobile
    اه حماسی شد.
    با تشکر

8. 3 کاربر از aqaehsan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    استفاده از usb Host فقط محدود به فضای اضافه و هادر اکسترنال و ... نمیشه.
    میتونید با اتصال به یک DVD Rom\RW خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر میکنید ازش لذت ببرید.
    یا اینکه با استفاده از یک کابل 1394 و اتصال به یک دوربین فیلم برداری به کپچر کردن فیلم بپردازید و هر نوع اتصال دیگه ایی که با usb امکان داشته باشه رو میتونید داشته باشید و این یعنی Windos Mobile
    اه حماسی شد.
    با تشکر
    آقا پیگیرش باش منم قبلا یه بار سرسری دنبالش رفتم ولی بعضی بچه ها گفتن نمیشه و سردم کردن
    من الان امتحان دارم بعد امتحانام میافتم دنبالش ببینیم میتونیم با هم کاری بکنیم ولی اگه بشه چی میشه!

10. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه p30worldtizhosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    ⎝⏠⏝⏠⎠

پيش فرض

نمیدونم در مورد بازی دودل جامپ شنیدین یا نه ولی یه بازی اعتیاد آوره، ساده هم هست، یه بازی رکوردیه، مثلا رکورد من ۴۷۰۰۰ئه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پیشنهاد میکنم حتما دانلودش کنید
    سپاس دوست عزیز

12. 3 کاربر از p30worldtizhosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aqaehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی میتونه برای من کابل usb Host گوشی N8 گیر بیاره (یک سرش میکرو هست که به گوشی ما هم وصل میشه و سرش دیگش که احتمالا به درد ما میخوره یو اس بی مادگی داره)
    شاید 90% جواب نده ولی 10% احتمال داره که جواب بده به امتحانش می ارزه.
    اگه کسی پیدا کرد یه جوری بهم خبر بده.

در آغاز فعالیت sarebon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

کابل گوشی ان 8 هم گیر امد . حالا گوشی از نظر سخت افزاری ساپورت میکنه؟

15. این کاربر از sarebon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت sarebon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

این مطلب رو از سایت موبایلستان گرفتم با تشکر از اقا حامد نویسنده مطلب:

ساخت کابل usb هاست برای 6150 و گوشی های با قابلیت usb host
    تقدیم به کاربران موبایلستان

با تشکر از راهنمایی های کاربران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این کابل توسط بنده برای 6150 ساخته شده و روی رم ریدر و موس و کیبورد و... جواب داده

به این کابل، usb on the go یا OTG نیز گفته میشود و برای ارتباط مستقیم بین ppc و سایر وسایل دارای usb بدون حضور کامپیوتر استفاده میشود
    مثلاً شما میتونید رم ریدر یا حافظه فلش رو به طور مستقیم به ppc وصل کنید و محتویاتش رو ببینید یا تغییر بدید.
    این کابل فقط برای گوشی هایی که از قابلیت usb host پشتیبانی میکنند کارایی دارد مثل
    imate ultimate 6150 ,8150 یا o2 flame یا ...
    البته هنوز به طور کامل مشخص نیست که کدام گوشیها میتوانند از این کابل استفاده کنند ولی روی ppc های بالا تست شده که با کمک شما این لیست کامل میشود

وسایل مورد نیاز:

1 -پورت مادگیusb معمولی
    2 -پورت mini usb معمولی

در واقع پورت mini usb مورد نیاز برای این کار از نوع B میباشد ولی چون در بازار به سختی پیدا میشود
    ما از روش زیر پورت mini usb معمولی (type A) را به نوع B تبدیل میکنیم

این دو تا رو هم میتونید جدا بخرید هم اینکه از سیم های بی مصرف و اضافه جدا کنید
    من از سیم هایی که داشتم جدا کردم

اگر پورت usb مادگی رو به همراه یه مقدار از سیمش جدا کنید بهتره چون ما هیچ کاری با پایه هاش نداریم ولی پورت mini usb حتماً باید باز بشه چون اکثر پورت های موجود در بازار از type A هستند و فقط از نظر ظاهر با نوع B یکسانند ولی در باطن سیمی به پایه چهارم آنها وصل نیست و usb hub به این پایه چهارم نیاز حیاتی داره.
    میتونید با کاتر از کنار ،کاور پلاستیکی رو بازش کنید اینجوری در آخر کار میتونید دوباره مثل اول
    پورت mini usb رو داخل کاور پلاستیکیش جا بزنید و بخیش کنید!

قلقش اینه که بعد از باز کردن پورت mini usb باید پایه چهارم(همونی که ختنش کردن) را به پایه پنجم وصل کرد
    هم میتونید از پشت و هم از جلو این دو پایه رو به هم وصل کنید فقط باید لحیم کاریتون خوب باشه!
    من از پشت وصل کردم.

سپس مطابق عکس زیر پایه ها رو به هم وصل میکنیم

در عمل ما فقط همان سیم های همرنگ استاندارد usb رو به هم وصل میکنیم
    همانطور که گفتم فوت کوزه گریش اینه که پایه 4 و 5 باید به طریقی به هم متصل شوند

در آخر بدنه mini usb رو با سیم شیلدی که به usb مادگی متصل است، به usb مادگی وصل میکنیم
    نتیجه به صورت زیر در میاد

همونطور که دیدید باید گوشی از نظر سخت افزاری این داستان رو ساپورت کنه

17. 2 کاربر از sarebon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •