رفیقم میگه اصل قیمت استار80تومانه که میکشن روش اخه اصل گوشی فروشه . یا مثلا ان 97حدود280تا300هستش اصلش
وااای چقدر این وسط میخورن
رفیقم میگه اصل قیمت استار80تومانه که میکشن روش اخه اصل گوشی فروشه . یا مثلا ان 97حدود280تا300هستش اصلش
وااای چقدر این وسط میخورن
من فکر نمیکنم اینطوری باشه چون یه گوشی در سراسر دنیا بر اساس قیمتی که کمپانی میذاره فروش میره
هرچند تو ایران خیلی گوشیا قیمت کاذب داره اما در مورد استار اینطوری نیس چون تازگیا یکی از اشنایان که دبی بود قیمت گرفت که دقیقا قیمت بازار ایران بود
یه سوال...
من به تازگی این گوشی رو خریدم و روش یه کارت حافظه 1gb مدل microSD 'گذاشتم اما گوشی این مموری رو نمیشناسه و وقتیم می خوام با گوشی اونو فرمت کنم ارور میده. ( مموری سالمه آخه رو گوشی nokia 5610 جواب میده )
یکی از بچه ها چک کنه ببینه مموری رو گوشیش با چه فرمتی کار میکنه ؟ ( ntfs یا fat یا fat32 )
ممنون میشم اگه سریع جواب بدین
قيمت ايران اگه به سايت فروشگاه آنلاين سايت نوكيا برين،با بازار جهاني تقريبا يكي هست.
رفیقت فیلمت کرده
بله درسته رفیقت فیلمت کرده
مموری رو از گوشی خارج کنید و با استفاده از رم ریدر به کامپیوتر وصل کنید،سپس اون رو فرمت کنید.(با همون فرمتی که خود کامپیوتر به صورت پیش فرض قرار میده فرمت کنید.)،همین طور مموری رو با یک آنتی ویروس از روی کامپیوتر چک کنید تا ویروسی نداشته باشه.بعدش مموری رو safely remove کنید و در حالی که گوشی خاموش هست داخل گوشی قرار بدید.دقت کنیدقسمت اتصال مموری دقیقا با محل اتصال روی گوشیتون در تماس باشه(مموری رو تا آخر با یه کم فشار به محل خودش قرار بدید).حالا گوشی رو روشن کنید و یه فایل از یه گوشی دیگه با بلوتوث بگیرین،باید مشکلتون رفع شده باشه.در غیر این صورت،مموریتون خراب شده.
در ضمن وقتی مموری رو قرار میدین بالای صفحه نمایشتون و کنار علامت باتری عکس یک مموری نشون داده میشه.
من خودم یک بار یک مموری Micro SD 512 MB برای گوشی موتورولا مدل ال 7 گرفتم که وقتی آهنگ گوش میدادم ناگهان ارور میداد،در حالی که مموری روی گوشی نوکیا بی هیچ مشکلی کار میکرد.یک بار هم یک مموری Micro SD 128 MB داشتم که فقط تا 60 مگابایت توش جا میگرفت.میتونه اشکال از گوشی هم باشه که بعید میدونم.
Last edited by 789753; 31-03-2010 at 16:40.
حتی میشه گفت اینجا ارزونتره هم هست.
مثلا همین امروز توی یوتیوب یکی کامنت گذاشته بود گوشی 5530 رو خیلی ارزون به قیمت 180 یورو خریدم، در صورتی که الان توی بازار خودموناگه اشتباه نکنم 220 تومن میدن.
البته اینم در نظر داشته باشین که گوشیهایی که تو ایران میاد به صور خام میاد و تو درجه بندی قرار گرفته شده.
خیلی گوشیها هستن که چینی نیست و قیمتشون همین حدود هاهست و لی ایران وارد نمیکنه چون یه سری بی جنبه هستن و ممکنه بازار نوکیا و بقیه برند ها رو خراب بکنن.
و اینم در نظر داشته باشین که فقط ما هستیم که سالی ده بار گوشی عوض میکنیم. تو کشورهای دیگه بابت هر سیم بهتون یه گوشی میدن اگه خراب شد میری میدی یه نو میخری. و الا برای خرید گوشی جدید باید هزینه کنی که خیلی ها این کار رو نمیکنن!!!
بالاخره مشکل ما رو کسی نتونست حل کنه
بعضی از پیامکها بصورت مربع میاد یا خطها جا به جا شده! چکار باید کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)