تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 966 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278328728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiring water's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Paint Bucket اسم:سپهر

14 شرکت درآزمون آزاد برای دانشجویان

سلام.
    من دانشجوی آزاد ترم 4 هستم.
    پارسال که ترم 2 بودم آزمون آزاد دادم ولی تراز شهری که میخواستم رو بدست نیاوردم.
    امسال هم شرکت کردم.
    آیا در صورت قبولی میتونم در دانشگاه مورد نظرم ادامه تحصیل بدم؟
    چون بعضی ها میکن فقط تو سال اول دانشگاه میتونی شرکت کنی و در صورت قبولی بری اونجا.
    یه سوال دیگه : میگن دروسی که نمرشون بالای 12 باشه در واحد مقصد ،تطبیق داده میشن. آیا درسته؟
    ممنون میشم اگه کمکم کنید.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

سلام

آقا یکی از دوستای من سه تا از درس‌های پیش‌دانشگاهی 2 دو رو افتاده

می‌خواستم بدون با این تفاصیل، میتونه تو دانشگاه آزاد اگه قبول شد ثبت نام کنه؟ یا باید حتماً این سه تا پاس بشن؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

آقا یکی از دوستای من سه تا از درس‌های پیش‌دانشگاهی 2 دو رو افتاده

می‌خواستم بدون با این تفاصیل، میتونه تو دانشگاه آزاد اگه قبول شد ثبت نام کنه؟ یا باید حتماً این سه تا پاس بشن؟
    نه باید همش رو پاس کنه
    امید ه خدا شهریور هم وقت هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiring water's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Paint Bucket اسم:سپهر

پيش فرض

دوستان خواهشا جواب منو بدید.
    چون آزمون آزاد نزدیکه و من میخوام بدونم ارزش اومدن به تهران ر وداره یا نه......
    ممنون میشم اگه کمک کنید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

امتحان‌های شهریور کی هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همه دوستان.

چندتا سوال داشتم..؟؟؟

واقعا ممنون میشم کمک کنید.

1.. من متولد 69 هستم...و ترم بهمن تازه رفتم دنشگاه..( فقه و حقوق..ازاد قم.)..
    میخواستم ببینم میشه مثلا من وقتی که دفترچه کنوکور ژآد میاد...همین رشته رو دوباره شرکت کنم و اینبار شهر خودمو (کرج) برو بزنم..و بعدش اگه قبول شدم...برم درسامو تطبیق بدم...؟؟
    (میخوا بدونم که سربازی نرفتم..شمکل برام ÷یش نمیاد.)

2.. من امروز یه درس امتحان دشاتم. (حقوق جزا.) هیچی نخوندم..میخواستم حذف کنم درسو....که دشاتم با دوستام حرف میدم که دیدیم سرجلسه هستم...
    منم خوب کمی نوشتم..
    اما مطمئنم که نمره تک میگیرم....

الان دیگه گمون نکنم بشه با استاد صحبت کرد که حذفم کنه.. میشه..؟؟

این نمره تکم روی معدلم خیلی تاثیر داره...نه.؟؟

میشه این امتحانات شهریورو بگین چیه..؟؟
    جبرانیه..؟؟

یعنی باید ترم تابستون برش دارم این درسو..؟؟

اگه شهریو امتحان بدم...نمرده معدلم درست میشه..؟؟

کممنون میشم کسی کامل توضیح بده.
    از هرکی هم می÷رسم یه چیز جواف میده.
    میسی.....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان.

چندتا سوال داشتم..؟؟؟

واقعا ممنون میشم کمک کنید.

1.. من متولد 69 هستم...و ترم بهمن تازه رفتم دنشگاه..( فقه و حقوق..ازاد قم.)..
    میخواستم ببینم میشه مثلا من وقتی که دفترچه کنوکور ژآد میاد...همین رشته رو دوباره شرکت کنم و اینبار شهر خودمو (کرج) برو بزنم..و بعدش اگه قبول شدم...برم درسامو تطبیق بدم...؟؟
    (میخوا بدونم که سربازی نرفتم..شمکل برام ÷یش نمیاد.)

2.. من امروز یه درس امتحان دشاتم. (حقوق جزا.) هیچی نخوندم..میخواستم حذف کنم درسو....که دشاتم با دوستام حرف میدم که دیدیم سرجلسه هستم...
    منم خوب کمی نوشتم..
    اما مطمئنم که نمره تک میگیرم....

الان دیگه گمون نکنم بشه با استاد صحبت کرد که حذفم کنه.. میشه..؟؟

این نمره تکم روی معدلم خیلی تاثیر داره...نه.؟؟

میشه این امتحانات شهریورو بگین چیه..؟؟
    جبرانیه..؟؟

یعنی باید ترم تابستون برش دارم این درسو..؟؟

اگه شهریو امتحان بدم...نمرده معدلم درست میشه..؟؟

کممنون میشم کسی کامل توضیح بده.
    از هرکی هم می÷رسم یه چیز جواف میده.
    میسی.....
    سوال یک اره میشه
    ولی برای دو ترم اول تصفیه حساب نیاز هست
    اگر کشیده به سه ترم و چهار ترم باید نصف شهریه ثابت های باقی مانده رو پرداخت کنی.
    حالا شما بهمن رفتی قضیه اش رو نمی دونم.

اون درس رو هم افتادی دیگه حذف نمیشه کرد.ریسک نکنتید به نظرم این موارد

اره میشه تابستان دو تا درس برداری یعنی 6 واحد
    فقط برو اقدام کن ببین کی هست
    هر دانشگاهی یک موقعی برای ثبت نام تابستان وقت گذاشته.
    نصف شهریه ثابت هم برای ثبت نام تابستان نیاز هست.

8. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص تاریخ و چگونگی مشاهده و اصلاح سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون رشته های غیر پزشکی و علوم پزشکی سال 89 اطلاعیه ای صادر کرد.
    به گزارش آنا ،روابط عمومی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اعلام کرد: داوطلبانی که در موعد مقرر به ثبت نام خود در آزمون غیرپزشکی و یا علوم پزشکی سال 89 دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کرده اند نمرات کتبی امتحانات نهایی سال سوم دبیرستان (دیپلم) برای دیپلمه های نظام جدید یکی از سالهای 84 تا 88 یکی از رشته های ریاضی، علوم تجربی، ادبیات و علوم انسانی و یا علوم و معارف اسلامی که ازجانب وزارت آموزش و پرورش به مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تحویل شده است از تاریخ اول تا دهم تیر بر روی پایگاه اینترنتی مرکز آزمون به آدرس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای مشاهده داوطلبان قرار داده خواهد شد.
    - داوطلبان می توانند با در اختیار داشتن اطلاعات مربوط به کارت اعتباری ثبت نام و یا شماره پرونده و کد رهگیری خود اطلاعات مربوط به سوابق تحصیلی خود را مشاهده کنند.
    - داوطلبان در صورت مشاهده مغایرت بین نمرات دروس، سال اخذ نمره و مندرجات کارنامه فارغ التحصیلی خود لازم است از فرم اطلاعات و سوابق تحصیلی بر روی پایگاه نسخه چاپی تهیه و پس از درج اطلاعات صحیح و با در دست داشتن کارت شناسایی معتبر فرم چاپ شده و اصل و کپی کارنامه فارغ التحصیلی به منطقه آموزش و پرورش محل تحصیل خود مراجعه و به تحویل مدارک اقدام و رسید دریافت کنند.
    - داوطلبانی که سوابق تحصیلی آنها ازجانب آموزش و پرورش به مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تحویل نشده است و طبق ماده 37 مندرج در دفترچه راهنمای آزمون مشمول اعمال سوابق تحصیلی می باشند در صورت نقص و یا مغایرت در اطلاعات فردی لازم است از طریق پایگاه به اصلاح آن اقدام و در غیر این صورت با تهیه نسخه چاپی از اطلاعات خود با در دست داشتن کارت شناسایی معتبر و اصل کپی کارنامه فارغ التحصیلی به منطقه آموزش و پرورش محل تحصیل خود مراجعه کنند.
    داوطلبان در این خصوص می توانند با شماره تلفن های روابط عمومی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی (22574333، 2258405، 22573131، 22580077، 22581322، 22581327) تماس بگیرند.

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص تاریخ و چگونگی مشاهده و اصلاح سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون رشته های غیر پزشکی و علوم پزشکی سال 89 اطلاعیه ای صادر کرد.
    به گزارش آنا ،روابط عمومی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اعلام کرد: داوطلبانی که در موعد مقرر به ثبت نام خود در آزمون غیرپزشکی و یا علوم پزشکی سال 89 دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کرده اند نمرات کتبی امتحانات نهایی سال سوم دبیرستان (دیپلم) برای دیپلمه های نظام جدید یکی از سالهای 84 تا 88 یکی از رشته های ریاضی، علوم تجربی، ادبیات و علوم انسانی و یا علوم و معارف اسلامی که ازجانب وزارت آموزش و پرورش به مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تحویل شده است از تاریخ اول تا دهم تیر بر روی پایگاه اینترنتی مرکز آزمون به آدرس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای مشاهده داوطلبان قرار داده خواهد شد.
    - داوطلبان می توانند با در اختیار داشتن اطلاعات مربوط به کارت اعتباری ثبت نام و یا شماره پرونده و کد رهگیری خود اطلاعات مربوط به سوابق تحصیلی خود را مشاهده کنند.
    - داوطلبان در صورت مشاهده مغایرت بین نمرات دروس، سال اخذ نمره و مندرجات کارنامه فارغ التحصیلی خود لازم است از فرم اطلاعات و سوابق تحصیلی بر روی پایگاه نسخه چاپی تهیه و پس از درج اطلاعات صحیح و با در دست داشتن کارت شناسایی معتبر فرم چاپ شده و اصل و کپی کارنامه فارغ التحصیلی به منطقه آموزش و پرورش محل تحصیل خود مراجعه و به تحویل مدارک اقدام و رسید دریافت کنند.
    - داوطلبانی که سوابق تحصیلی آنها ازجانب آموزش و پرورش به مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تحویل نشده است و طبق ماده 37 مندرج در دفترچه راهنمای آزمون مشمول اعمال سوابق تحصیلی می باشند در صورت نقص و یا مغایرت در اطلاعات فردی لازم است از طریق پایگاه به اصلاح آن اقدام و در غیر این صورت با تهیه نسخه چاپی از اطلاعات خود با در دست داشتن کارت شناسایی معتبر و اصل کپی کارنامه فارغ التحصیلی به منطقه آموزش و پرورش محل تحصیل خود مراجعه کنند.
    داوطلبان در این خصوص می توانند با شماره تلفن های روابط عمومی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی (22574333، 2258405، 22573131، 22580077، 22581322، 22581327) تماس بگیرند.
    با این خبر رسما بد بخت شدم
    این همه سال بررسی نمی کردن ولی امسال نمی دونم چی شد برسی می کنن.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با این خبر رسما بد بخت شدم
    این همه سال بررسی نمی کردن ولی امسال نمی دونم چی شد برسی می کنن. __________________
    به ما که کسي چيزي نگفته ...
    از کجا بايد ميدونستيم اگر اينجا رو نمي ديديم ؟!

آزمون آزاد درسته شده 1 مرداد ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •