تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 1024 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278328728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    هر کجا باشم آسمان مال من است . . .

پيش فرض

خوب منظر من از به کار بردن کلمه هایی مثل کامل و واقعا اینه که بشینم و واقعا با کیفیت درس رو بخونم !
    اگه منظورتون اینه که 4 ساعت معنی نداره و ممکنه یکی با یه ساعت هم خوب یاد بگیره ! باید بهتون بگم منم موافقم ولی با عذاب وجدان بعدش چه کنم ؟ همش پیش خودم میگم کاش به حرف این معلمه گوش میدادم همون روزی 15 !!!!!!!! ساعت میخوندم آخرش اینه که قبول نمیشم ولی میگم که سعی خودمو کردم ! یه جور ایی گول زدن خودمه ولی فکر کنم اون موقع که قبول نشدی مثل مسکن عمل کنه !
    حالا شما منو راهنمایی کنید ! به خدا اصلا نمیدونم چه جوری و چی بخونم ! اگه ممکنه راهنماییم کنید که چطور درس بخونم در ضمن معدل سوم من کتبی شده 17 و کلا معل کل هم 17.42 همیچین چیزایی ! ممنون میشم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب منظر من از به کار بردن کلمه هایی مثل کامل و واقعا اینه که بشینم و واقعا با کیفیت درس رو بخونم !
    اگه منظورتون اینه که 4 ساعت معنی نداره و ممکنه یکی با یه ساعت هم خوب یاد بگیره ! باید بهتون بگم منم موافقم ولی با عذاب وجدان بعدش چه کنم ؟ همش پیش خودم میگم کاش به حرف این معلمه گوش میدادم همون روزی 15 !!!!!!!! ساعت میخوندم آخرش اینه که قبول نمیشم ولی میگم که سعی خودمو کردم ! یه جور ایی گول زدن خودمه ولی فکر کنم اون موقع که قبول نشدی مثل مسکن عمل کنه !
    حالا شما منو راهنمایی کنید ! به خدا اصلا نمیدونم چه جوری و چی بخونم ! اگه ممکنه راهنماییم کنید که چطور درس بخونم در ضمن معدل سوم من کتبی شده 17 و کلا معل کل هم 17.42 همیچین چیزایی ! ممنون میشم !
    ببین ما همه تجربه خودمونو داریم مشاور نیستیم به نظر من تو برو سایت تبیان tebyan.net
    با مشاورش، مشاور تحصیلی که فکر کنم اسمش خانم قزل مشاوره کن.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

حالا شما منو راهنمایی کنید ! به خدا اصلا نمیدونم چه جوری و چی بخونم ! اگه ممکنه راهنماییم کنید که چطور درس بخونم
    ببینید دوست عزیز
    من با توجه به اینکه یه سال تجربه در کنکور و شرایط اون رو داشتم و سال قبل مثل شما بودم می گم که حتما یه برنامه ریزی هفتگی داشته باشید ...با توجه به درس هایی که در طول هفته در مدرسه دارید برنامه بریزید ...
    سعی کنید تناسب رو رعایت کنید و نذارید که خسته شید !
    اینکه مهم کیفیته کاره درست اما چه جوری یعنی اینکه حتی اگه روزی یک ساعت می خونید مطمئن و راضی باشید که یاد گرفتید و اون مطالب رو کاملا فهمیدید.
    حتما باید تمرکز فکر رو در خوندن اجرا کنید و این یک سال از چیز هایی که در اطراف هست و حواستون رو پرت می کنه و ذهن رو مشغول دوری کنید .
    اول کتاب های درسی رو خوب خوب خوب یاد بگیرید و هنگامی که خوب مطالب رو درک کردین چند نمونه تست (از یک کتاب, نه چندین کتاب که باعث استرس شما میشه ) بهره ببرید.

تغذیه ی خوب و استراحت کافی داشته باشید در کنار خواندن و امید رو هیچ وقت از دست ندید و هیچ وقت اگه خسته شدید جا نزدید و بدونید نتیجش رو خواهید دید.

موفق باشی

4. 5 کاربر از Ghorbat22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من بهتره به جاي اينكه مواظب باشين و شك كنين به كارشون، زنگ بزنين بهشون و علت اين تفاوت رو بپرسين تا خيال تون راحت شه...

يه كم همتون به اين مطلبي كه مي گم فكر كنين :
    ما يك سال قراره بريم قلم چي آزمون بديم و با برنامه هاي اين سازمان همراه بشيم پس بي اعتمادي و بدگويي فايده اي نداره جز اينكه ما رو دلسرد و نگران كنه ...اگه از قلم چي خوش تون نمياد و بهش اعتماد ندارين مي تونين برين جايي كه به نظر شما بهتره و دلايل تون رو هم براي كساني كه مي خوان انتخاب كنن يه آزموني رو بگين تا از راهنمايي و نظرات شما استفاده كنن...اما توجه كنين كه اينجا كساني هم هستن كه اين سازمان رو انتخاب كردن و دارن با برنامه هاش جلو مي رن و اين حرفاي شما ممكنه اونا رو نگران كنه و از مسيري كه پيش گرفتن منحرف بشن و هي از اين شاخه به اون شاخه بپرن ....
    متاسفانه خيلي از اونايي كه از قلم چي بد مي گن، خودشون دارن شركت مي كنن تو اين آزمونا ...من ازشون مي پرسم چه طور مي خوايين موفق بشين در حالي كه به مسيري كه پيش گرفتين اعتقاد ندارين
    هيچ كدوم از موسسات (چه براي كنكور آزمايشي چه كلاس آموزشي و چه مشاوره) كامل و ايده آل نيستن و هر كدوم مشكلات خاص خودشون رو دارن و دقيقا نمي شه انگشت گذاشت رو يكي شون و گفت اين از همه بهتره اما هر كس بر اساس اولويت هايي كه داره يكي از اونا رو انتخاب مي كنه و اين انتخاب با وجود اهميتي كه داره قسمت اصلي كار نيست...قسمت اصلي كار تلاش كردن و همراهي با برنامه هاي اون سازمان هست و من اگه 100 درصد برنامه هاي موسسه اي رو كه كارش در حد 70 درصد قابل قبوله انجام بدم به مراتب بهتر از حالتي نتيجه مي گيرم 90 درصد برنامه هاي موسسه ي 80 درصدي رو اجرا كنم...
    تمام حرف من اينه:

ما بايد به مسيري كه پيش گرفتيم ايمان داشته باشيم تا بتونيم با تمام وجود اون مسيرو طي كنيم...اگه معتقد نباشيم به اينكه راه ما به مقصد مي رسه مطمئنا قدم هاي استوار برنمي داريم
    من خودم پارسال قلم چی میرفتم همین فردا هم میرم که بره امسال هم ثبت نام کنم

من از برنامه قلم چی خیلی خوشم میاد اصلا هم بهش شک ندارم همه رو هم تشوق میکنم اینجا ثبت نام کنند

منظور من این بود که مشکل از مسولای ثبت نام اونجاس

فکر هم نمیکنم برای کسی ایجاد نگرانی کنه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

هر کس از بین بد وبد تر بد رو انتخاب میکنه نه اینکه ازمون قلم چی بد باشه نه ولی هر ازمونی عیب های خاص خودش رو داره
    ولی در حال حاضر قلم چی از همه بهتره
    استادای ما که سوالها رو سر کلاس حل می کردند خوب بعضی هاش استاندارد نبود حتی گاهی غلط هم داشت ولی با این حال وضعیت برای همه یکسانه
    ببخشید شما همه قصد دارید ازمون 10 مهر رو بدید ؟(نیست من تابستون درس خوندم اینه که نمیدونم پایه رو چجوری جمع کنم!)
    Last edited by new life; 14-09-2009 at 20:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    هر کجا باشم آسمان مال من است . . .

پيش فرض

ببینید دوست عزیز
    من با توجه به اینکه یه سال تجربه در کنکور و شرایط اون رو داشتم و سال قبل مثل شما بودم می گم که حتما یه برنامه ریزی هفتگی داشته باشید ...با توجه به درس هایی که در طول هفته در مدرسه دارید برنامه بریزید ...
    سعی کنید تناسب رو رعایت کنید و نذارید که خسته شید !
    اینکه مهم کیفیته کاره درست اما چه جوری یعنی اینکه حتی اگه روزی یک ساعت می خونید مطمئن و راضی باشید که یاد گرفتید و اون مطالب رو کاملا فهمیدید.
    حتما باید تمرکز فکر رو در خوندن اجرا کنید و این یک سال از چیز هایی که در اطراف هست و حواستون رو پرت می کنه و ذهن رو مشغول دوری کنید .
    اول کتاب های درسی رو خوب خوب خوب یاد بگیرید و هنگامی که خوب مطالب رو درک کردین چند نمونه تست (از یک کتاب, نه چندین کتاب که باعث استرس شما میشه ) بهره ببرید.

تغذیه ی خوب و استراحت کافی داشته باشید در کنار خواندن و امید رو هیچ وقت از دست ندید و هیچ وقت اگه خسته شدید جا نزدید و بدونید نتیجش رو خواهید دید.

موفق باشی
    ممنون از شما ! حتما سعی میکنم برنامه رو داشته باشم ولی نه برنامه ای که مثل برنامه های قلمچی باشه !
    به نظر من برنامه ای خوبه که کلی باشه ! یعنی آقا من سه شنبه از مدرسه اومدم باید تا شب ساعت 12 3 تا درس بخونم حالا کدوم درس ها و میزان مطالعه بستگی به شرایط و زمان داره ؟ اینجوری به نظرم نه درگیر برنامه های قلمچی وار میشم که والله من آدم موفق تو قلمچی سراغ ندارم و نه اینکه استرس بیهوده ای رو احساس میکنم که ناشی از همین برنامه ها و . . . هست ! به هر حال ممنون !

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

در ضمن ! یه چیزی رو میخواستم با عزیزانی که تجربه کنکور رو دارن در میون بزارم !
    من امسال میرم پیش ! و تا 5 شهریور همین تابستون شیمی 2 رو خوندم 3 رو هم هنوز بلدم ! و حسابان 2 و 3 و جبر و هندسه 2 و 3 کامل و فیزیک 1 بخش نور و فیزیک 2 رو هم تا وسط هاش خوندم و از 5 شهریور تا الان هم همش پشت کامپیوتر هستم !
    اگه از مهر شروع کنم و وافعا روزی 4 ساهت ( بیشتر نمیتونم به نظرم هم فایده نداره مگه میخوام خود کشی کنم ؟) بخونم موفق میشم ؟ اگه نه میشه راهنماییم کنید ! ؟

سلام دوست عزیز . به عنوان کسی که یه یک بار کنکور داده یه راهنمایی برات دارم . اینکه این رو خوندم اون رو نخوندم . 4 ساعت بخونم یا 6ساعت . تست بزنم یا نزنم . فقط باعث استرس میشه . من پارسال از تیر استارت برای کنکور زدم اما واقعا تا بهمن نمی خوندم . اما از بهمن به بعد واقعا خوندم . رتبم بد نبود اما دلخواه نبود . همه درس ها رو به جا . هیچوقت هم حس و حال درسی رو که نداشتم سراغش نرفتم . امسال هم همین طوری دارم میخونم . من شاید روزیبه زور 6ساعت بیشتر نمیخوندم از بهمن به بعد اما رتبم از خیلی از دوستام که از تیر روزی 9 ساعت درس میخوندن بهتر شد. به شما هم همین رو میگم . واقعا سعی کن مفید بخونی . وقت درس فکرت پیش موبایل و کامپیوتر و دوست دختر .... نباشه . مطمعا باش اگر درست و به جا و با تمرکز حتی اگر روزی 5ساعت نه بیشتر درس بخونی ایشالله سال بعد رتبه دلخواه ( همونی که براش تلاش کردی ) رو کسب میکنی .

به دوستان کانونی توصیه می کنم موقع ثبت نام بگن مشاور نمی خوایم.20 تومن پول مشاور انگار.
    2 سال پیش که ما می رفتیم گفتن می تونستید موقع ثبت نام نداشته باشید.
    آخه 95% مشاوره کانون آیینه دقن.

مشاورهای کانون طوری برنامه میدن که حتی اگر یه نفر از اول دبیرستان هم برای کنکور استارت زده باشن بازم کم میارن

دوستان من به عنوان یک پشت کنکوری که یکسال تجربه دارم میگم یکبار هم که شده بگید بچه ها کتاب های درسی رو بخونید
    دوباره انقدر کتاب تست نخرید که دچار سر درگمی بشید !!!!! 20 تا تست ادم بزنه ولی بفهمه نه اینکه حفظ کنه!!!!!!

حق با شماست . بهترین مرجع کتاب درسی هستش . مخصوصا تو دینی و زبان انگلیسی و شیمی . کتاب تست گوناگون فقط پز اضافی و پول اضافی و وقت اضافی برای خریدشون هستش.

quote=farzaneh*f;4212692]به نظر من بهتره به جاي اينكه مواظب باشين و شك كنين به كارشون، زنگ بزنين بهشون و علت اين تفاوت رو بپرسين تا خيال تون راحت شه...

يه كم همتون به اين مطلبي كه مي گم فكر كنين : ما يك سال قراره بريم قلم چي آزمون بديم و با برنامه هاي اين سازمان همراه بشيم پس بي اعتمادي و بدگويي فايده اي نداره جز اينكه ما رو دلسرد و نگران كنه ...اگه از قلم چي خوش تون نمياد و بهش اعتماد ندارين مي تونين برين جايي كه به نظر شما بهتره و دلايل تون رو هم براي كساني كه مي خوان انتخاب كنن يه آزموني رو بگين تا از راهنمايي و نظرات شما استفاده كنن...اما توجه كنين كه اينجا كساني هم هستن كه اين سازمان رو انتخاب كردن و دارن با برنامه هاش جلو مي رن و اين حرفاي شما ممكنه اونا رو نگران كنه و از مسيري كه پيش گرفتن منحرف بشن و هي از اين شاخه به اون شاخه بپرن ....
    متاسفانه خيلي از اونايي كه از قلم چي بد مي گن، خودشون دارن شركت مي كنن تو اين آزمونا ...من ازشون مي پرسم چه طور مي خوايين موفق بشين در حالي كه به مسيري كه پيش گرفتين اعتقاد ندارين
    هيچ كدوم از موسسات (چه براي كنكور آزمايشي چه كلاس آموزشي و چه مشاوره) كامل و ايده آل نيستن و هر كدوم مشكلات خاص خودشون رو دارن و دقيقا نمي شه انگشت گذاشت رو يكي شون و گفت اين از همه بهتره اما هر كس بر اساس اولويت هايي كه داره يكي از اونا رو انتخاب مي كنه و اين انتخاب با وجود اهميتي كه داره قسمت اصلي كار نيست...قسمت اصلي كار تلاش كردن و همراهي با برنامه هاي اون سازمان هست و من اگه 100 درصد برنامه هاي موسسه اي رو كه كارش در حد 70 درصد قابل قبوله انجام بدم به مراتب بهتر از حالتي نتيجه مي گيرم 90 درصد برنامه هاي موسسه ي 80 درصدي رو اجرا كنم...
    تمام حرف من اينه:

ما بايد به مسيري كه پيش گرفتيم ايمان داشته باشيم تا بتونيم با تمام وجود اون مسيرو طي كنيم...اگه معتقد نباشيم به اينكه راه ما به مقصد مي رسه مطمئنا قدم هاي استوار برنمي داريم
    [/quote]

دوست عزیز ما از قلم چی بد گویی نکنیم . من خودم تو قلم چی نبودم اما میگم که قلم چی استاندارد ترین و بهترین سوالات رو داره . من فقط گفتم چرا قیمتها فرق میکنن . من فکر نمی کنم انتقاد از یه سازمان دانش پذیر هاش رو اونقدر نگران کنه که کنکور بد بدن . ما فقط سر قیمت چونه زدیم .

9. 3 کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من حرفم اصلا در مورد قيمت نبود...من فقط ديدم خيليا مي شينن همش هي ايراد مي گيرن از اين سازمان كه اين طوريه اون طوريه و فلان و گفتم اين كار درست نيست...من وكيل مدافع قلم چي نيستم و نمي گم هم كه اينجا كامله(هيچ جا كامل نيست)...نگفتم هم نظرات تون رو نگين...اگه شما بيايين بگين مثلا اينجاي كار اينا فلان ايرادو داره و بهتره ما اين قسمتو يه جور ديگه عمل كنيم(در كنار ايرادي كه مي گيرين يه روش بهتر ارائه بدين) خيلي خوبه ولي اينكه صرفا بشينيم بگيم قلم چي پشتيبانش اين طوريه، آزموناش اون طورين، برنامه ش تنده/كنده، آزموناش زود به زودن و كلي از اين حرفا- كه من خيلي ديدم تو اين تاپيك (متاسفانه)- هيچ مشكلي رو حل نمي كنه جز اينكه ما رو نگران كنه...كل حرف من اين بود...از اينكه مي بينم بچه ها اين طوري دارن در مورد جايي كه قراره 1 سال سرنوشت ساز رو با اون طي كنن حس خوبي پيدا نمي كنم

خب ديگه بچه ها ما رفتيم تا آزمون 10 مهر...اميدوارم بيام اينجا كارنامه هاي توپ تونو ببينم واسه خودم نگران شم...فعلا باي

11. 5 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

درود
    من یه تاپیک جدید زدم برای گزینه 2 و یه نظر سنجی گذاشتم . یه سر به اونجا بزنین .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت voorspoed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    who cares?

پيش فرض

در حال حاضر قلم چی بهتربنه ! در ضمن تاکید اکید دارم که کسی که می خواد چیزی قبول شه باید خیلی تلاش کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •