بازم دم شما گرم.
بازم دم شما گرم.
خواهش ميكنم
شما اين گوشي را دارين يا نه؟
اگه اين گوشي را دارين سوالات در تاپيك2254و2264 مي تونيد جواب بدين
ممنون ميشم
دوستان لطفا راهنمايي كنيد آيا امكان بك آپ گرفتن از اس ام اس ها تو اين گوشي هستش وقتي صندوق پيام تون پر ميشه چيكار ميكنين؟
از قیمتش میشه بیشتر بگید ؟؟؟؟
بچه ها برای این گوش دیکشنری هست؟!
اگه آره لطف کنید لینکش هم بدید. ممنون
لطفا يكي جواب بده
اين گوشي اين امكان رو داره كه هنگام مكالمه اگه گوشي رو گوشمون نباشه بره رو آيفون و هنگام زنگ خوردن وقتي گوشي رو برگردونيم گوشي بره رو سايلنت اين تنظيمات رو كسي اطلاع داره كه جه جوري ميشه فعالش كرد
مورد اول رو نمیدونم....اما مورد دوم میشه....گوشی که زنگ میخوره برشگردونید سایلنت بشه..متاسفانه گوشی من خرابه ..وگرنه میگشتم برات مینوشتم از کدوم قسمت باید بری...هم از توی دفترچه میتونی پیدا کنی....هم خودت توی تنظیمات بگردی...توی نت هم میتونی سرچ کنی..اين گوشي اين امكان رو داره كه هنگام مكالمه اگه گوشي رو گوشمون نباشه بره رو آيفون و هنگام زنگ خوردن وقتي گوشي رو برگردونيم گوشي بره رو سايلنت اين تنظيمات رو كسي اطلاع داره كه جه جوري ميشه فعالش كرد
دوستان هرکی گوشیش تمیز و سالم هست و به هیچ عنوان تعمیری نیست من خریدارم،پ.خ بده...
قیمت فضایی ندین...
بزنم به تخته گوشي خوبي دارم ولي فروشي نيست
---------- Post added at 04:12 AM ---------- Previous post was at 04:09 AM ----------
ساراديك را از گوگل سرچ و دانلود كن،هم انگليسي به فارسي و هم فارسي به انگليسي آن موجود است
سلام به همگی.کسی اطلاع داره پروزه جتدروید به کجا رسیده؟خیلی آندروید رفته رو اعصابم.اگه بخاری ازش بلند نمیشه برم یه گوشی آندروید دار بردارم.مرسی اگه سریع جواب بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)