حالا چرا می خوای کتاب جاوا بخونی ؟ پس PDF به چه دردی می خوره ؟ این همه کتاب PDF هست دانلود کن و با خیال راحت با گوشی کتاب بخون
برنامه و بازی هم با فرمت cab دانلود کن تا مشکلی نداشته باشی
حالا چرا می خوای کتاب جاوا بخونی ؟ پس PDF به چه دردی می خوره ؟ این همه کتاب PDF هست دانلود کن و با خیال راحت با گوشی کتاب بخون
برنامه و بازی هم با فرمت cab دانلود کن تا مشکلی نداشته باشی
سلام
من رام گوشیم رو عوض کردم دوباره
pda:xxxje2
csc:xxxeuje1
phone:xxxja1
فقط با فرسی ساز مشکل دارم
راستش برنامه hirad multilinaual رو نصب کردم و پس از ری استارت
finger keyboard رو نصب کردم
لغت های فارسی رو سوا سوا نشون میده یعنی یه کلمه سلام چسبیده نمیتونم بنویسم
میشه کمکم کنید؟
سلام.
شما این فایل فیکسر رو که حجمش هم 2 کیلوبایته بگیر نصب کن ببین درست میشه یا نه.(بعد از نصبش یک سافت ریست بکن).
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا الان بهترین فارسی ساز واسه این گوشیه چیه ؟لطفا لینکش رو بهم بدین.....
MOBIDIV MULTILANGUAGE SUPPORT 3 برای خواندن فارسی
FINGER KEYBOARD برای نوشتین فارسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مشکلتون در خواندن حل نشد این هم نصب کنید اگه نه که لازم نیست نصب کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این 12 نفری که DVD ها به دستشون رسیده میتونید سوالاتتون رو درباره کاربرد فایلهای داخل دی وی دی و نحوه نصب و مشکلات ....مطرح کنید تا جواب بدم
salam
agha nemidoonam chi kar konam in ramz gozashtam vali engar yekee ramzesho avaz jarde dige ramzi ke goozashtam kar nemikone koomak konin lotfan !
man in daftar telephon ro ham mikham !
bebakhshid farsi naneveshtam dar dastres nabood !
دفتر تلفن رو میخوای؟ خوب سخت شد! اگه نمیخواستی میشد هارد ریست کنی و خلاص. کسی زنگ بزنه به گوشیت گوشیت باز نمیشه؟؟ وصل میکنی به کامپیوتر هم قفل میشه؟ برو مشکلتو تو modaco.com مطرح کن ببین کسی جوابتو میده.
are age beshe ke kheily khoobe !
in hard reset ro mishe bigi ba kodom dokmehast ? akhe man ye chizi yadam bood zadam nasood !
man ghabl az inke ghofl beshe zadde boodam active sync ro gheyr fa'l karde boodam !
alan mitoonam beram too memorim ba PC
sim kart ham ham offline bodesh !![]()
ممنون دوستان یه دیکشنری فارسی به انگلیسی خوب بهم معرفی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)