تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 312 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب چه فرقی بین دمو و فول هست؟!
    آیا با دمو میشه آنلاین بازی کرد؟!
    وقتی بازی میخواد اجرا بشه ؛ قبلش آرم کرک رازور میاد
    ولی خودمونیم!!! چقدر بازی ضایع و ضاقارته !!!! فیفا 09 خیلی باحال تره خدایی.
    من اینو میخوام برای بازی آنلاینش
    و یک برنامه ی که مثل اون فایل اکسل برای فیفا09 بود باشه هم خوبه! چون آنالوگ ها کار نمیکنه و نمیشه دریبل زد
    نسخه ی شما کامله و دمو نیست. پس نگران نباشید.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

همون برنامه اکسل رو اگه دارید می تونید از همون استفاده کنید devdata ای که برای 09 استفاده می کردید می تونید برای همین هم استفاده کنید فقط باید از پوشه input توی مسیر نصب پاک کنید دو تا فایل رو devdata باید تنها در my document باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali.Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همون برنامه اکسل رو اگه دارید می تونید از همون استفاده کنید devdata ای که برای 09 استفاده می کردید می تونید برای همین هم استفاده کنید فقط باید از پوشه input توی مسیر نصب پاک کنید دو تا فایل رو devdata باید تنها در my document باشه
    اینی که گفتی یعنی چی؟!
    الان Devdata توی input رو پاک کردم! و آنالوگ درست شد! ولی یه مشکل دیگه ایجاد شد! اونم این که حرکت روی دیجیتال نمیمونه توی setting و دوباره به حالت آنالوگ بر میگرده! و Auto player swiching هم میاد وسط قرار میگیره!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام.میشه بگین چطور میشه فیفا 2010 رو آنلاین بازی کرد؟؟؟؟من تو خوده بازی نمی تونم ثبت نام کنم از طریق دیگه نمیشه!!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اینی که گفتی یعنی چی؟!
    الان Devdata توی input رو پاک کردم! و آنالوگ درست شد! ولی یه مشکل دیگه ایجاد شد! اونم این که حرکت روی دیجیتال نمیمونه توی setting و دوباره به حالت آنالوگ بر میگرده! و Auto player swiching هم میاد وسط قرار میگیره!
    devdata ای که مال 09 بود رو کپی کردی توی my document? ببین کلا راهش اینه با اون برنامه اکسل devdata دسته ات رو بنویس فکر کنم 8 تا کد میده توی خروجی یکی از اون 8 تا کد کاملا همونی خواهد بود که تنظیم کردی دونه دونه اون کد ها رو باید کپی کنی داخل devdata ای که توی my documet هست کافیه فایل devtada رو با text pad باز کنی و کپی کنی قبل از END of File و بعد سیو کنی و ببندیشحداق یه 6 7 باری باید بری داخل بازی ببیینی درست جواب میده یا نه اگه جواب نده کد بعدی رو باید به همین صورت کپی و سیو کنی من همینطوری برای گیم پد FGP-660 ام devdata نوشتم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینی که گفتی یعنی چی؟!
    آقا یه سوال. تو همون قسمت توی تنظیمات دسته و کیبورد یه قسمت وجود داره که دو تا متغیر داره به نام های Digital و Analog . کارش دقیقا چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان ممکنه یکی که فیفا 2010 رو روی xbox انلاین بازی کرده یک اموزش بگذاره چون میخواهم بازی کنم میگه membership میخواهی یعنی چه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا یه سوال. تو همون قسمت توی تنظیمات دسته و کیبورد یه قسمت وجود داره که دو تا متغیر داره به نام های Digital و Analog . کارش دقیقا چیه؟
    وقتی روی آنالوگ باشه مجبوری برای حرکت کردن از آنالوگ استفاده کنی مگه اینکه دکمه آنالوگ رو خاموش کنی که در این صورت از دریبل های آنالوگ راست هم محروم می شی. ولی اگه کسی نخواد با آنالوگ حرکت کنه و در عین حال از دریبل های آنالوگ راست هم استفاده کنه می تونه اون گزینه رو بذاره روی دیجیتال در واقع اگه بذاری روی دیجیتال می تونی در حالت روشن بودن آنالوگ گیم پدت از دایرکت پد برای حرکت دادن بازیکنا استفاده کنی.

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دوستان ممکنه یکی که فیفا 2010 رو روی xbox انلاین بازی کرده یک اموزش بگذاره چون میخواهم بازی کنم میگه membership میخواهی یعنی چه؟
    واسه اینکه بتونی آآنلاین بازی کنی باید آکانت ea داشته باشی! یعنی عضو ea باشی!
    شما میری تو سایت ea یه آکانت واسه خودن میسازی!
    بعد میری تو بازی فکر کنم باید sign in to ea server رو بزنی! مطمئنا ازت آکانتت رو می خواد که وارد میکنی!
    وقتی sign in شدی میری تو قسمت Xbox live و بعدش رو head to head match و بعدش بقیش رو خودت می فهمی چی به چیه!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بچه ها یکی یه فیس از جواد نکونام بذاره.شجاعی هم بذارید
    ممنون
    خیالتو راحت کنم... نه مهدوی کیا، نه هاشمیان، نه شجاعی، نه نکونام، هیچ کدوم دو زار شبیه خودشون نیستن!!
    یاعلی

12. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •