من همین دیروز رفتم توی یکی از این مثلا گیم نت ها ولی Xbox هم داشت. فیفای نکست جن هم بازی کردم. از نظر گیم پلای کاملا فیفا سر تره ولی توی گرافیک و زیبایی تصویر, به جرات میتونم بگم که FIFA 09 اصلا به PES 2009 نمیرسه.
من همین دیروز رفتم توی یکی از این مثلا گیم نت ها ولی Xbox هم داشت. فیفای نکست جن هم بازی کردم. از نظر گیم پلای کاملا فیفا سر تره ولی توی گرافیک و زیبایی تصویر, به جرات میتونم بگم که FIFA 09 اصلا به PES 2009 نمیرسه.
تو همین فروم یکی از مصاحبه ها با سیباس بود که ترجمه شده بود ! سوال کننده پرسید حقیقت داره که تیما 3 لباسه هستن ؟
بعد جواب داده بوده که آره حقیقت داره تیما 3تا لباس دارن
میشه از صحت یا دروغیش خبری به ما بدین ؟
و یه چیز دیگه ! خالکوبی رو بدن بازیکنا درست شده یا نه ؟ مثل بکهام که رو دستشه ...
تو این عکس بالا که از رونالدینیو هست واقعآ گرافیک فیفا افتضاح و کارتونیه. چنتا عکس دیگه هم از فیفا دیدم همه بازیکنا همینطوری تابلو و
کاغذی بودن, باید قبول کرد که pes 2010 گرافیکش واقعآ بهتر کار شده, این حقیقت غیرقابل انکاره
آره بابا فیفا نسکت اصلآ گرافیک نداره !! تازه گیم پلیش رو هم الکی بردن بالا و اگر نه مالی نیست !! صورت بازیکناش مثه همون عکسی بود که تو صفحه ی قبل از مسی گذاشتین ، مثه روح میمونن !
در کل فیفا نکست اصلآ در حدی PES نیست که بخواد دربارش بحث بشه ولی نمیدونم چرا سایتای بزرگی مثه GameSpot ، IGN ، GameTrailers،N4G,1up و... نمره ی بیشتری توی گیم پلی و گرافیک به فیفا نکست دادن من دقیق تر که بررسی کردم رسیدن به مقوله ی صهیونیسم .چون کونامی آسیایی هست و یه جورایی به ایران هم ربط داره ، دارن باهاش مخالفت می کنن !!!
ويرايش شد ...
Last edited by saeed_cpu_full; 06-09-2009 at 21:03.
آخه برادر من اگه كونامي به ايران ربطي داشت كه حداقل تيم ملي ايران رو لايسنس ميكرد
اين اصلا ربطي به اين موضوع نداره
اگه معيار اين حرفا بود كه هيچ وقت اين سايتها به سايتهاي بزرگ بازي تبديل نميشدن
خيلي از بازي هاي شركت هاي آسيايي بهترين نمره ها رو از همين سايتها ميگيرن
تو دیگه خیلی باحالی![]()
خیلی قضیه جالب شده به خدا.
هرچی میام ساکت باشم انگار نمیشه.
جالبه وقتی که game spot یه قسمت گذاشته بود برای مقایسه بازی ها توی کنسول ها و توی pc و pc بهتر از همه بود.
همه میگفتن ما که چیزی نمیبینیم. گیم اسپات همش خالی بندیه.
همه میگفتن بابا game spot چیه. بر اساس پول کار میکنه. به فلان بازی کشکی امتیاز داده.
به فلان بازی چون پول بهش نداده امتیاز نمیده.
حالا بازم خوبه مثل ماجرای کرایسیس به 1 سایتی مثل video games رجوع نکردی :دي
من خودم هیچ مشکلی با فیفا ندارم. و کاملا هم نسخه کنسولیش رو قبول دارم. ولی فقط میگم خوبه که در هر شرایطی نیایم 1 چیزی بگیم.
پس ول کنین.عزیزان , بزرگواران , بازی خوره ها برین توی تاپیک همون بازیی که طرفدارشین. الکی نیاین اینجا رو شلوغ کنین بعد بگین تاپیک pes به خاطر اسپم بازی تعداد صفحاتش میره بالا.
نمیخواد هم اینجا به من جواب بدین. بیاین تو پروفایل فحش بارون کنین لطفا. موفق باشید.
چون اونموقه هنوز pes 2010 وجود نداشت وگرافیک 2009هم که از fifa کمتره اینو همه میدونن ,ولی 2ماه دیگه که pes 2010اومد اونوقت نمرات سایتای بزرگ رو درمورد گرافیک دو بازیه fifa10 وpes10 خواهیم دید.![]()
خوابی داداش چی داری میگی ؟ من 2 صفحه ی پیش گفتم بیاین تو پروفایل کسی گوش نکرد ! من به جز گیم اسپات 4 تایه دیگه ردیف کردم ، تو فقط گیم اسپات رو دیدی ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)