شما یک سری به تاپیک مقایسه کارت های گرافیکی بزنید جوابتون را میگیرید دوستان اونجا توضیح دادن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما یک سری به تاپیک مقایسه کارت های گرافیکی بزنید جوابتون را میگیرید دوستان اونجا توضیح دادن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویندوز به کمترین قطعه لپ تاپ نمره میده
که معمولا گرافیک اینتل هست
باید نمره های دیگه رو هم نیگاه کنید
ولی در کل خیلی ها نمره دهی ویندوز قبول ندارند!
در مورد دیسپلی هم هیچ لپ تاپی به سونی نمیرسه مگر اپل و مدل جدید ام اس آی
اما سری ان ایسوز نسبت به بقیه یه سر و گردن بالاتره
بخصوص دل و ایسر و اینا
Last edited by moeinset; 17-05-2011 at 21:46.
دوستان نظر شما درباره u43jc چیه ؟ چه مشکلاتی تا الان ازش دیده شده ؟ من خودم خیلی خوشم اومد و میخواهم تهیهاش کنم، با cpu corei5
خیلی داغ میکنه ؟ عمر باطری ؟
ممنون میشم نظر شما رو هم بدونم
دوست من این مدل i3 هست نه i5 بعد هم i5 نسبت به i3 بهتره و روان تر عمل میکنه شما میتونید n43jm را بخرید
سلام
یه سر به اینجا بزنید میبینید هم i3 داره هم i5 هم i7 !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستش وزن لپتاپ واسم خیلی مهم بود چون زیاد جابجاش میکنم و اینطوری بود سراغ این مدل رفتم
دوستان جديدترين مدلهاي لپ تاپ مارك ASUS وارد شد ه به ايران را ازچه سايت ايراني ميشه خريد و شناخت ...
در حال حاضر بهترين مدلهاي ASUS تا سقف 1,500,000 تومان كدام مدلها مي باشند با معرفي مشخصات و عدم مشكل چيبست سندي بريج و طراحي زيباي كيبورد ...
فعلا چیزی که تو ایسوس تو بورس هست n53sv و n53sn هست تفاوتشون تو کارت گرافیکیشونه که sn بهتره
مشخصات :
cpu:i7 2.9 2680 6mb cache
ram:4gb ddr3
hdd:640
vga:gf gt 540
lcd:15.6 led
bluray
قیمتش هم حدود 1300
این مدل های جدید با برچسب ویرایش جدید ارائه میشن
و همراه با این نوت بوک یک کیف و ماوس هم میدن
Last edited by SGLX; 18-05-2011 at 13:32.
سلام
مدل g53jw همه چیز هایی را که میخواهم دارد فقط دو تا مشکل داره
فول اچ دی 1080*1920 نیست
از پردازنده از سندی بریج که جدیدتر است استفاده نشده
حالا آیا دوستان مدلی را میتوانند پیشنهاد کنند که امکانات g53jw را داشته باشد+مواردی که گفتم با بودجه 2.5 اگه مدلی هم بود که قیمت بالاتری دارند بفرمائید
3d
full hd 1920 1080
usb3
hdmi 1.4
blu-ray
بچه ها میشه یه مدل 13 اینچی تا 1200 معرفی کنید . اول 13 معرفی کنید بعد اگر شد 14 اینچ. ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)