آره من سه بعدي با حجم 15 گيگ باهاش ديدم
آره من سه بعدي با حجم 15 گيگ باهاش ديدم
دوستان چطور میشه زیر نویس رو با فیلم هماهنگ کرد کلا امکان جا به جایی زیرنویس رو داره این دستگاه ؟ تشکر میکنم![]()
از اساتید کسی نمیدونه واقعا؟؟؟
والا با دكمه چپ و راست جابجا ميشه ولي هماهنگ كردنش يكم سخته.
سلام
یه سوال تخصصی در مورد WD TV Live دارم.
من میخوام از طریق کابل LAN ، بین یک ویدئو پروژکتور و یک WD TV Live ، مستقیماً شبکه راه بندازم . به طوری که WD TV Live به عنوان پلیر و ویدئو پروژکتور به عنوان پخش کننده باشه... به نظرتون چنین چیزی شدنیه ؟؟!!
با توجه به اینکه هر دو تا دستگاه ، قابلیت شبکه شدن رو دارن.
ممنون میشم راهنماییم کنید ..
با اين ورژن واقعا" مشكل دي وي دي اكسترنال حله ؟ يعني به راحتي ميشه اونو به اين دستگاه وصل كرد ؟ آيا خود شما امتحان كردي ؟ من الان با ورژن 1.06.15 مشكل خاصي ندارم و زيرنويسها رو در هر دو حالت اجرا ميكنه اما اگه مشكل دي وي دي اكسترنال حل شده باشه ترجيح ميدم به 1.05.04 دانگريد كنم. لطفا" جواب بديد
سلام دوستان
من يك مشكلي با اين دستگاه دارم
هارد يك ترابايت را يكبار بهش متصل كردم و بعد از چشمك زدن علامت يو اس بي جلو دستگاه هارد را شناخت و محتوياتش را نمايش داد اما فردا كه دستگاه را خاموش كردم و مجددا روشن كردم بعد از چند بار چشمك زدن يو اس بي جلو حالت چشمك زن قطع ميشه و هارد را نميشناسه در صورتيكه يك هارد ديگه "اي ديتا "دارم در هر دو پورت ميشناسه . هم كابلش را تعويض كردم و هم فريمور را به آخرين ورژن ارتقا دادم .به نظر ددوستان چه دليلي ميتونه داشته باشه
اين رو بگم كه هاردم يك ترابايت مدل وسترن هست
دوستان میشه راجع به ان فرمت توضیح بدین MKV with H.264 اون H264 یعنی چی؟
h264 کدک هست (متد فشرده سازی صدا و تصویر) ولی MKV کانتینر هست کانتینر مثل ظرفی میمونه که صدا و تصویر و زیرنویس و... رو در خودش جا میده.
قیمت فعلی این دستگاه چنده؟؟
کیفیت بلوری هم نمایش میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)