واقعيت اينه كه بنده به زحمت تونستن دوباره گارانتي گوشي خودم را برقرار كنم چون حدود 1 ماه از اون گذشته بود و هيچ كرتي هم براي ارائه ندارم جز عمليات داخلي كامتل كه در سيستم خودشون هست پس متاسفانه مجبورم هميشه از اين شركت براي خدمات گيري استفاده كنم...![]()
واقعيت اينه كه بنده به زحمت تونستن دوباره گارانتي گوشي خودم را برقرار كنم چون حدود 1 ماه از اون گذشته بود و هيچ كرتي هم براي ارائه ندارم جز عمليات داخلي كامتل كه در سيستم خودشون هست پس متاسفانه مجبورم هميشه از اين شركت براي خدمات گيري استفاده كنم...![]()
اگه الجی ورشکسته شد بدونین کامتل باعثش بود!!!
راستی قضیه تغییر گارانتی به مادیران چیه؟!
شاد باشین![]()
داریوش جان طبق قرار دادی که ال جی با مادیران منعقد کرده بخشی از گارانتی های انجام شده توسط کامتل رو مادیران انجام میده
شرطش هم اینه که شماره سریال گوشیت توی سیستم مادیران ثبت شده باشه
یه چیز جالب : روی کارتن گوشی نوشته تایید صحت گارانتی پارس کامتل با ارسال سریال گوشی از طریق پیامک به شماره
10009999 که در مورد گوشی خودم جواب پیامک منفی بودولی تو سیستم مادیران ثبت شده بود که صفحه اش رو برام تعویض کردند.
دوستان لطفا دیگه راجع به این دزدان دریایی بحث نفرمایید و با خیال را حت از خدمات مادیران استفاده کنید( انقدر رو اعصابم راه رفتند این کامتلی ها که تو تاپیک قبلیم جای مادیران نوشتم کامتل ) شرمنده دوستان
![]()
از لخاظ ساپورت برنامه و بازی چطوره؟؟؟
قیمتش چنده؟؟؟
مرسی
سبز باشین...!!!![]()
برنامه ها و بازی های جاوا رو به راحتی اجرا می کنه. البته محدودیت حجم داره. اگه اشتباه نکرده باشم بالای 7 مگابایت رو ساپورت نمی کنه. که تعداد خیلی کمی بازی و برنامه می تونی پیدا کنی که جاوا باشه و اینقدر حجیم باشه. به جز جاوا که خیلی خوب اجرا می کنه، فرمت دیگه ای رو ساپورت نمی کنه چون سیستم عامل نداره
قیمتش هم اگر نوش هنوز باشه، باید حدود 280 270 باشه . اگه بخوای یه رم 8 هم بخری، یه 20 تومن دیگه بذار روش![]()
دوستان بالخره با بنده تماس گرفتن و اعلام كردن گوشي ام حاضره ....
خوبه هر بار 1 ماه زمان مي بره و ميشه گفت از ابتداي سال فقط 1 هفته دست بنده بوده ....
بازم گلي به جمال كامتل![]()
خانوم هاااااااااا و آقایووووووون
شما که به فکر مشکل ما نیستید ولی من خودم ذهنم جرقه زد و فکری به ذهنم رسید
اگه یادتون باشه مشکل من این بود که این گوشی با کابل تلوزیونش عکس هاشو از تلوزیون نشون نمیده و فقط فیلمارو نمایش میده
با توجه به اینکه ویوتی اسمارت عکس هارو با کابل خروجی تلوزیون از تلوزیون نمایش میده ، با خودم گفتم گوشیمو ببرم گارانتی و بدم برام پلتفرم ویوتی اسمارت رو بریزن روش .
حالا سیمبیان و این حرفا که شما می خواستید بریزید روش پیشکش - همین هم اگه بشه خیلی عالی میشه .
نظر شما چیه ؟
مبارکه
من به جای تو باشم گوشی رو قاب می گیرم و می زنمش به دیوار موزه کامتل!!! آخه رکورد گینس رو در رفتن به گارانتی شکسته!!!( البته می دونیم که تو بی گناهی... کامتل باعثشه )
مسلما خود کامتل این کار رو برات نمی کنه. خودت باید یه باکس جور کنی و دست به یه همچین کاری بزنی. ( در حالت عادی ممکن نیست. باید دستکاریش هم بکنی )
شاد باشین![]()
بچه ها یه کمک فوری می خوام
یه دیکشنری می خوام در حد تیم ملی ( البته تیم ملی ایران نه... در حد اسپانیا!)
کسی اینجا دیکشنری خوبی بوده که ریخته باشه روی گوشی و جواب گرفته باشه؟؟
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
خیلی بعیده بشه!!!!
اگه می شد که حتما اون فریمور خوشگل رو خودشون می ریختن روی گوشی ما که لااقل فروشش هم بیشتر بشه
همونجوری که دوستمون گفت، حتما به دستکاری نیاز داره! در حالت عادی که نمی شه![]()
اون همه تحقیق کردم و از این سایت به اون سایت رفتم ، آخرشم یه گوشی گرفتم که عکساشو از تلوزیون نمایش نمیده .
توی هیچکدوم از سایت ها و تحلیل و بررسی ها اصلا ً به این مورد اشاره نشده بود منم چه می دونستم ؟
دستکاری رنوااااار !!!!! چه شود !!!! همینجوریش همیشه یه جاش می لنگه وای به حال اینکه دستکاری هم بشه .
شما نمی تونید کاریش کنید ؟ شما مگه نمی خواستید سیمبیان روش بریزید ؟؟؟ خب این که راحت تره
Last edited by omg77; 24-09-2010 at 02:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)