تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 334 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    نمیدونم باید بگم خبر خوش دارم یا نه ...
    یه سرچ ساده کردم و یه آموزشگاه آگهیشو دیدم.آموزشگاه که چه عرض کنم.تعلیم بستن و نصب سیستم های دزدگیر و صوتیه...
    اما از جایی که یه پیج وبلاگ سادست نمیشه زیاد روش مانور داد .. .
    اما فقط ازین جهت که شاید شما هم خوشحال بشین براتون خبرشو میذارم ....
    لینکش اینه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خبر مختصر:
    ایشون مدعی هستن اموزش نصب دزدگیر رو بر روی خودروی جدید سایپا (تیبا) ارائه میکنن.
    به همراه آموزش نصب صندوق پران بر روی تیبا.
    البته در توضیحات مدعی شدن موارد بالا در مورد تیبا نیاز به باز کردن در و ... نداره و به همکاراشون گوشزد کردن
    حالا صحتش رو بعد از بررسی که انشالا امروز و احتمالا فردا پسفردا انجام بدم به اطلاعتون میرسونم.
    نقدا این خبرو بخونین و کمی خوشحال بشین
    سلامت باشین

داره خودمونی میشه farzad irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینکه بد جور حال گیریه
    تحقیق کردی در این مورد ؟
    اگه خاطرتون باشه قبلا گفته بودم که روی تیبام دزدگیر ماجیکار نصب کردم با سوکت پرایدهای جدید توسط نمایندگی رسمی ماجیکار،نصاب که اومد برا نصب صندوق پران، گفت امکانش توی تیبا نیست، یه نگاه دقیق به صندوق عقب و قفلش هم کرد ولی ناامیدم کرد.

آقا نوید سایت رو رفتم دیدم، میگه نصب پمپ صندوق پران و این یعنی دستکاری سیم کشی و تجهیزات که باید فاتحه گارانتی رو بخونی( البته امیدوارم اینطور نباشه و گارانتی به هم نخوره)
    Last edited by farzad irani; 09-08-2011 at 17:00.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اگه خاطرتون باشه قبلا گفته بودم که روی تیبام دزدگیر ماجیکار نصب کردم با سوکت پرایدهای جدید توسط نمایندگی رسمی ماجیکار،نصاب که اومد برا نصب صندوق پران، گفت امکانش توی تیبا نیست، یه نگاه دقیق به صندوق عقب و قفلش هم کرد ولی ناامیدم کرد.

آقا نوید سایت رو رفتم دیدم، میگه نصب پمپ صندوق پران و این یعنی دستکاری سیم کشی و تجهیزات که باید فاتحه گارانتی رو بخونی( البته امیدوارم اینطور نباشه و گارانتی به هم نخوره)

خوب فرزاد جان در اینکه باید پمپ صندوق پران نصب بشه که شکی نیست.
    خوب اگه تیبا همین جوری خودش میخواست بدون وسیله صندوق پران داشته باشه که همین الانشم باید میداشت که متاسفانه نذاشتن.
    اما به نظر من این مساله اصلا به گارانتی خلل وارد نمیکنه
    فقط 1 مساله اینجا مهمه
    1:جای نصب داشته باشه در تیبا و مشکل از نظر تو ذوق زدن و مشکل فنی به وجود نیاره

اما خوب بازم اگه تحقیق کردمو گفتند میشه و پرس و جو کردم جاشو بهم نشون دادن و دیدم تو ذوق نمیزنه و مشکل فنی نخواهد داشت.
    اگه همه موارد اوکی بود
    حتما با نمایندگی سایپا و کارشناسش مشورت میکنم.
    اما مطمئن باشین این یه قلم مشکلی در گارانتی به وجود نمیاره.
    اگه میخواست اینجور باشه که ملت دزدگیرم نصب میکنن بالاخره به سیم کشی دست میزنن.اونم مورد داره.
    ملت رو همین لوگان که صندوق پران نداره وقتی نصب کردن باید مشکل گارانتی میداشتن.
    نه خیالت راحت.
    اگه شدنی باشه و از نظر تو ذوق زدن و فنی شدنی باشه و کار خوبی تهش از کار در بیاد که قبلش من حتما صلاح مشورت میکنم.
    مطمئنا مشکل گارانتی نخواهد داشت.
    اون قدر صنم هست تو این مملکت ما که برن گارانتی اونا رو باطل کنن که یاسمن توش گمه.
    برن این ماشینایی رو باطل کنن که ماشینو میارن پایین که گلگیر میچسبه به لاستیک
    برن اینایی که کلا صندوق عقبو میکنن آمپلی فایر رو باطل کنن
    خیالت راحت اگه شدنی باشه و خوب از آب در بیاد اصلا گارانتی بهش کار نداره
    همین الان نپرسیده تضمین میکنم
    هرچند بازم بخوام انجام بدم حتما میپرسم

4. این کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

امروز صبح تعمیرگاه مرکزی شماره 1 سایپا بودم

یه اقایی اومده بود که یه تیبا نقره ای داشت مسن بود ماشینش رو فروردین 90 گرفته بود و از ثبت نامی های قدیم بود که ماشین براشون 8.800 در اومده بود

شغل ایشون خبرنگاری بود در واقع تصویر بردار شبکه خبر بود

اینقدر از ماشین راضی بود که نگو.هم 405 داشت و پسرش هم ریو.میگفت از همه لحاظ برتر نسبت به این 2 ماشین.هم شتاب هم کشش هم سرعت و هم مصرف بنرین.مصرفش رو 5.5 بود
    نشستم پشت ماشینش یه استارت زدم بد نبود.اصلا صدای زیادی نداشت.فرمون نرم .جاپای خوب و به قول معروف فرمون و دنده تو دستت بود

یه نکته بسار جالب که میگفت موتور ایرانی نیست !!!! و یه جایی رو موتور نشون داد که Made in France خورده بود.

اقای بندری موتور های تیبا مگه باهم فرق دارند؟

این شخص به قدری راضی بود که منو شگفت زده کرد.هیچ کدام از مشکلات نداشت مثل صدای زیاد موتور .کم کردن روغن. و.....
    فقط گاز کولرش کم بود و میگفت برای این ماشین این لاستیک کوچیکه که همه هم فبول دارند اینو

به هر حال این اولین صحبت جدی و مستقیم من با کسی بود که تیبا داشت و بدون اغراق 100% راضی بود
    موتور با کمک آلمانها در ایران ساخته شده چه قطعی ای بوده که این نوشته روش حک شده بود؟؟
    Last edited by bandary; 09-08-2011 at 18:01.

6. 2 کاربر از bandary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ضمنا من به خاطر شما رفتم اندازه گیری کردم.
    هرچند راحتی نشستن توی ماشین چیزی نیست که زیاد عدد و رقم توش دخیل باشه.
    یه ماشین ممکنه راحت باشه و نرم و خوش مسافرت.
    اما یکی ممکنه بزرگ ترم باشه اما راحت نباشه مثل اون.
    به هرحال چون امکانشو داشتم براتون اندازه گرفتم:
    صندلی جلوی خودرو در جلو ترین حالت ممکن :
    فاصله ها در خودروی پژو:
    فاصله ی پشتی عقب تا دیواره ی عقب صندلی جلو: 90 سانتی متر
    فاصله ی لبه ی بیرونی خود صندلی عقب تا دیواره ی عقب صندلی جلو:38 سانتی متر
    فاصله ی پشتی صندلی جلو تا نزدیکترین قسمت داشبورد در این حالت:72 سانتی متر
    فاصله ی لبه ی بیرونی صندلی جلو تا نزدیک ترین قسمت داشبورد :28 سانتی متر
    عرض موجود در جلوی پای سرنشین جلو (سختگیرانه از لبه ی بیرونی در تا محل رسیدن به لبه ی قطعه ی وسط )(خلاصه:عرض مفید جلوی پای سرنشین):54 سانتی متر
    .................................
    فاصله ها در خودروی تیبا :
    فاصله ی پشتی عقب تا دیواره ی عقب صندلی جلو: 90 سانتی متر (عینا مساوی)
    فاصله ی لبه ی بیرونی خود صندلی عقب تا دیواره ی عقب صندلی جلو:38 سانتی متر (عینا مساوی)
    فاصله ی پشتی صندلی جلو تا نزدیکترین قسمت داشبورد در این حالت:65-66 سانتی متر
    فاصله ی لبه ی بیرونی صندلی جلو تا نزدیک ترین قسمت داشبورد :15 سانتی متر ( خداوکیلی صندلی تیبا دیگه میرفت تا نهایت فاصله به سمت جلو)
    عرض موجود در جلوی پای سرنشین جلو (سختگیرانه از لبه ی بیرونی در تا محل رسیدن به لبه ی قطعه ی وسط )(خلاصه:عرض مفید جلوی پای سرنشین):54-55 سانتی متر

نکات قابل توجه :
    جابجا کردن صندلی به عقب و جلو در تیبا فوق العاده نرم و راحته.اما در پژو کمی باید باهاش کشتی کوچیکی بگیری تا بره.ولی تیبا خیلی خیلی نرم میرفت.
    البته جابجا کردن پشتی صندلی جلو تفاوت شدید تره.در تیبا اهرم داره و راحت میشه خوابوندش.اما در پژو رفتن پیچ گذاشتن برای ماشین و کلی باید 3 ساعت بپیچونیش که مثلا بخوای کامل بخوابونی صندلی رو.
    موقع مسافرت اذیت میکنه.
    وگرنه این کارو کردن که دقت تنظیمش میلی متری باشه.

هرچند همون طور که گفتم نرمی و راحتی مساله ای جدا از اعداد و ارقامه.
    اما بازم براتون اندازه گیری کردم چونخواسته بودین.
    نکته جالب اینه که خیلی خیلی اعداد به هم نزدیکن.فقط یکی دو مورد خیلی کم تفاوت داشت.
    اما ابعاد این کجا و اون کجا.
    Last edited by TIBA-NAVID; 09-08-2011 at 18:20.

8. 4 کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

موتور با کمک آلمانها در ایران ساخته شده چه قطعی ای بوده که این نوشته روش حک شده بود؟؟

سلام بر شما آقای بندری عزیز
    خسته نباشید
    طاعات و عبادات قبول باشه
    میدونم ممکنه ناراحت بشین
    اما اگه احیانا گذرتون افتاد و با فردی از همکارانتون در گارانتی و بخش های مربوطه برخورد داشتید میشه بپرسید احیانا صندوق پران برای تیبا قابل نصبه مثل ال 90 و یا همین 132 ؟؟ (گمونم گفتن بچه ها 132... یا 141 نمیدونم ماشالا اینا که همه اعداد رو شامل میشن !!!) اگه بله گارانتی رو که خللی در اون وارد نمیکند؟
    اگه وارد نمیکند آیا مدل خاصی هم هست که پیشنهاد بدهند و بیشتر از نظر ایشان مناسب بوده باشه؟
    سوال من در مورد یک فروند !!! ریموت کنترل هم هست.
    یه ریموتی که این درها رو فقط بتونم باهاش بی دردسر باز و بست کنم.
    نمیگم دزدگیر چون اعتقادی به دزدگیر آنچنانی برای تیبا ندارم اونم با این سیستم ضد سرقتش.
    اما خوب ظاهرا فقط دزدگیرا این قابلیتو دارن .
    شرکت که کم لطفی رو به نهایت رسونده و مشتریاشو از یه ریموت محروم کرده.
    Last edited by TIBA-NAVID; 09-08-2011 at 18:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

ای بابا.مطمئنین؟
    پس این یه مورد کاملا منتفیه؟
    نمیدونم والا.
    پس اگه این نشه همون یه چیزی باشه که ریموت خوبی داشته باشه کفایت داره از نظر من.

نوید جان تجربه ای که من در مورد صندوق پران l90 داشتم رو براتون بازگو میکنم

دزدگیر که من انداخته بودم یک مدل بسیار ساده از مجیکار بود که بعدها فهمیدم اصلا مجیکار دزدگیر ساده ساده نداره و این مجیکار نبوده بلکه magicare بوده (یه e بیشتر داره اخرش )

کاری با این مورد ندارم چون اصلا اذیت نکرد .دزدگیر بسیار ساده بود مثل همه که 4 تا کلید باز و بسته بدون صدا و با صدا داشتند

همونجا نصاب گفت صندوق پران میخواین نصب بکنم.همین موردی که دوستان گفتند یه پمپ زیر درب صندوق عقب بست که تو اون 2 سال کارش به خوبی انجام داد.نحوه کارشم این بود که 3 ثانیه روی دکمه باز نگه میداشتی صندوق باز میشد

به هیج عنوان هم تاثیری روی گارانتی نداشته و نداره فقط یه تجربه شد که این کار رو به اهلش بدین برای نصب .
    چون نصاب من سیم کشی زیاد جالب انجام نداده بود و اکثرا ول بود

تا اونجا که میدونم صندوق پران روی اکثر دزدگیرا نصب میشه

---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------

دقیقا یادم نیست

جناب بندری جریان این 2 مدل موتور چیه یکی 78 اسب بخار و یکی 80 !!!!

اینو من چند جای دیگه هم شنیدم

11. این کاربر از captainpersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نوید جان تجربه ای که من در مورد صندوق پران l90 داشتم رو براتون بازگو میکنم

دزدگیر که من انداخته بودم یک مدل بسیار ساده از مجیکار بود که بعدها فهمیدم اصلا مجیکار دزدگیر ساده ساده نداره و این مجیکار نبوده بلکه magicare بوده (یه e بیشتر داره اخرش )

کاری با این مورد ندارم چون اصلا اذیت نکرد .دزدگیر بسیار ساده بود مثل همه که 4 تا کلید باز و بسته بدون صدا و با صدا داشتند

همونجا نصاب گفت صندوق پران میخواین نصب بکنم.همین موردی که دوستان گفتند یه پمپ زیر درب صندوق عقب بست که تو اون 2 سال کارش به خوبی انجام داد.نحوه کارشم این بود که 3 ثانیه روی دکمه باز نگه میداشتی صندوق باز میشد

به هیج عنوان هم تاثیری روی گارانتی نداشته و نداره فقط یه تجربه شد که این کار رو به اهلش بدین برای نصب .
    چون نصاب من سیم کشی زیاد جالب انجام نداده بود و اکثرا ول بود

تا اونجا که میدونم صندوق پران روی اکثر دزدگیرا نصب میشه

---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------

دقیقا یادم نیست

جناب بندری جریان این 2 مدل موتور چیه یکی 78 اسب بخار و یکی 80 !!!!

اینو من چند جای دیگه هم شنیدم
    ممنون علی جان
    اتفاقا از بین دوستان این فروم با یکیشونکه در مورد لاستیک باهام صحبت کرده بودن هم برام نامه داد که ایشونم صندوق پران روی تیبا گذاشته.
    فقط اینجور که ایشونگفتن ظاهرا باید مدل 132 ای باشه صندوق پرانه و ایشون اول مدل دیگه ای گذاشته بودن
    در هر صورت خواستم ازشون که در مورد کار و عملکردش و اینکه اگه بتونن عکس بذارن ازش که ببینیم کجا نصب شده و تو ذوق میزنه یا نه برام هم توضیح بفرستن هم اینکه تصویر اگه بتونن بفرستن.
    اگه کارش رضایت بخش باشه مدل و سایر جزئیاتو براتون میذارم.
    در کل چیزی که مشخصه این کار همون طور که اون سایت گفته امکان پذیره برای تیبا هم.
    سیم کشی هم بله 100 درصد خیلی اهمیت داره.
    درکل سیم کشی ماشین مخصوصا شوخی نیست و باید کاملا درست باشه.در کل من خودم مهندس برقم و ازین کارا دیگه خودم حواسم بهشون هست که بخوان کاری بکنن که شائبه مشکل داشته باشه خودم حواسم هست بهش و تذکر میدم بهش.
    در کل من فردا باز احتمالا نتونمزیاد پرس و جوکنم چون تا افطار نیستم
    اما برسم بررسی میکنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض اگزوز و کاتالیست تیبا

من جمعه هفته قبل رفته بودم لواسان تو دست انداز سنگی به اگزوز تیبای من برخورد کرد که منجر به خرابی اگزوز و کاتالیست شد الان هرچه میگردم کاتالیست و اگزوز گیر نمی آورم خواهشمندم از دوستای محترم تایپیک اگر کسی اطلاعی از محل تهیه این قطعه دارد به بنده اطلاع دهد ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من جمعه هفته قبل رفته بودم لواسان تو دست انداز سنگی به اگزوز تیبای من برخورد کرد که منجر به خرابی اگزوز و کاتالیست شد الان هرچه میگردم کاتالیست و اگزوز گیر نمی آورم خواهشمندم از دوستای محترم تایپیک اگر کسی اطلاعی از محل تهیه این قطعه دارد به بنده اطلاع دهد ممنون میشم

فقط تعمیرگاه مرکزی اون نداشته باشه جای دیگم نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •