نه این نبود ...به صورت پیش فرض 1234 هستش
نه این نبود ...به صورت پیش فرض 1234 هستش
سلام .
جدید ترین قیمتش چنده؟
اگه تغییرش ندادی 12345 باید باشه
آخرین قیمتش تهران علائدین 280 تومن .![]()
بالاخره خودمو خلاص کردم! رفتم یه رم 8 گیگ دیگه گرفتم! این یکی دیگه گارانتی داره! امیدوارم دیگه مشکلی ایجاد نکنه! که تا الآن خوشبختانه اینطور بوده.
یادتونه هی میگفتم توی گالری عکس گوشی یه سری فایلها نه باز میشن، نه پاک؛ بعد از دو سه دوره فرمت مموری کارت و هر بار پیش اومدن دوباره این مشکل، این سری بعد از فرمت مموری و تنظیم دویاره همه چی، این دفعه این مشکل در Music Player پیش اومد، ضمنا از همون روز اولی که این گوشی رو خریدم، وقتی در حالت Mass Storage به PC وصلش میکردم، هی قطع و وصل میشد، هر چقدر هم درایو رو Error-Checking میکردم، مشکلش حل نمیشد؛ خلاصه با وجود این همه مشکل دیگه مطمئن شدم این مموری ایراد داره، بعد از مدتی بعضی فایلها بدون اینکه من کاریشون کرده باشم، Corrupt میشدن.
من نمیدونم همه کسایی که از مموری فابریک 5800 استفاده کردن، به این مشکلات برخوردن یا نه؛ ولی من که دیگه به مموری فابریک هیچ وسیله ای اعتماد نمیکنم؛ حتی اگه 8 گیگ هم باشه!![]()
نقل قول:
نوشته شده توسط Oracle_Eldorado [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 ماه پیش بله !
ولی حدود 1 ماهه که هرچی پک تو بازار هست قلم اضافه و کیف چرمی رو نداره .
من گوشیمو را 2 ماه پیش خریدم،کیفش که چرمی نیست.
از کسی کیف تو جعبه ش چرمی بوده؟از من اینه:
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 667x1085.
میشه بگین قضیه این کیف چرمی و کیف معمولی بالا چیه ؟
نمی دونم،یه تعداد دوستان میگن کیف چرمی بوده تو پکیج 5800.من که اصلا نه
تو فروشگاها دیدم نه تو اینترنت.
دوست عزیز چرمی نیست .
به اصطلاح همه میگن کیف چرمی !
در اصل کیف مخصوص شرکت نوکیاست که داخل پکیج ها میزارن .
ولی جدیدا به محض ورود به ایران همه رو بر میدارن ...
آقا من یه سوال دارم.الان حدود دو هفتس که اینترنت همراه اول قطعه.
تو این دو هفته هر کاری کردم نتونستم به GPS از طریق گوشیم وصل شم.
فکر کردم گوشیا بدون اینترنت به GPS وصل نمیشه.ولی یه N82 را دیدم که راحت وصل شد.
از دوستان کسی این مشکلا نداره؟
Last edited by 007saeed; 30-06-2009 at 10:36.
سلام.خسته نباشید.ببخشید من میخواستم1 دونه از این گوشی بگیرم میخواستم ببینم اتفاقات اخیر تهران رو قیمتش اثر گذاشته؟با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)