تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 295 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

سلام

یه راهنمایی دوستان دی وی دی پلیری هست که زیر نویس فارسی رو درست نشون بده ؟؟
    یا فقط زیر نویس انگلیسی رو نشون میدن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من دیروز یه فیلیپس 3588 به قیمت 95 تومان از جمهوری خریدم. زیرنویس فارسی و انگلیسی نشون میده
    فلش 16 گیگ رو میخون. از ماهواره برنامه ضبط کردم نشون میده ولی هارد 500 گیگ رو ساپورت نمیکنه. اگر سوالی داشتین من در خدمتم.
    از دوستان اینجا من خیلی استفاده کردم و از همشون ممنونم.

3. 2 کاربر از raminbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sangol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

حداقل 1 ذره معرفت داشتید 1 کامنت میذاشتید دلمون خوش باشه تحویلمون گرفتید
    عمرا دیگه تو این سایت سوال بپرسم
    بی معرفتا

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

سلام

یه راهنمایی دوستان دی وی دی پلیری هست که زیر نویس فارسی رو درست نشون بده ؟؟جدا بندازیم زیر فیلم
    کسی نبود کمک کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

یه راهنمایی دوستان دی وی دی پلیری هست که زیر نویس فارسی رو درست نشون بده ؟؟
    سلام
    دوستمون که تو یکی از پست های همین تاپیک گفته که 3588 فیلیپی تو پخش زیر نویس مشکل نداره منم خودم یه مدل دیگه از فیلیپس دارم بدون مشکل زیر نویس رو پخش می کنه معمولا دستگاه های امروزی از برندهای معتبر مشکل خاصی تو این زمینه ندارن ولی اگه می خوای خیالت راحت باشه همین مدل 3588 رو بگیر که این دوستمون اخیرا خریده و راضی هست.

---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

سلام
    آقا بیچاره شدم
    dvd قبلیم پدرم رو دراورد
    1 dvd کار درست که اکثر فرمت ها رو ساپورت بکنه و فلش هم بخوره و بازم بگم کار درست باشه و با خط و خش هم زیاد مشکل نداشته باشه و زیر نویس فارسی هم اجرا بکنه و قیمتش هم تا 60-70 تومن باشه تاچند سال دیگه هم سرپا باشه و رو بورس رو بهم بگید دمتون خیلی گرم
    لطفا بچه کار درستا وکار بلدا جواب بدن
    منتظرم
    در ضمن میخوام با تلوزیونم که led sumsong 40in مدل 6960 هستم سازگاری داشته باشه
    من همچنان پشت مانیتور منتظرم
    من باشم طبق معمول از مدل های فیلیپس انتخاب می کنم ولی شما می گی که می خوای با تی وی سامی مچ باشه مسئله دیگری هست... چون در مورد سامی اطلاعاتی ندارم راهنمایی نمی کنم ولی شاید مدلی خوبی هم داشته باشه....با 60 تا 70 تومن مدل هایی هستن که خوب باشه ولی همین مدل 3588 که قیمتش حدود 95 هست مدل خوب و استانداردی هست. (کمی بودجه را افزایش بده)
    در ضمن دوستان گرامی...! اگه احیانا به سوالتون پاسخ داده نشده به این خاطر است که جواب سوال شما به کرات در صفحات قبلی همین تاپیک وجود داره و نیازی 100 درصدی هم نیست که صفحات تاپیک رو یا جواب های تکراری پر کنیم....موفق باشید

7. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تشکر بابت جوابتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه subliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دور و بر !

پيش فرض

من دیروز یه فیلیپس 3588 به قیمت 95 تومان از جمهوری خریدم. زیرنویس فارسی و انگلیسی نشون میده
    فلش 16 گیگ رو میخون. از ماهواره برنامه ضبط کردم نشون میده ولی هارد 500 گیگ رو ساپورت نمیکنه. اگر سوالی داشتین من در خدمتم.
    از دوستان اینجا من خیلی استفاده کردم و از همشون ممنونم.
    دوست عزیز اگه درست دفترچه راهنما رو مطالعه میکردین توش نوشته که تا ماکزیمم 160 GB رو از طریق USB میتونه ساپورت کنه !

10. این کاربر از subliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    دوستمون که تو یکی از پست های همین تاپیک گفته که 3588 فیلیپی تو پخش زیر نویس مشکل نداره منم خودم یه مدل دیگه از فیلیپس دارم بدون مشکل زیر نویس رو پخش می کنه معمولا دستگاه های امروزی از برندهای معتبر مشکل خاصی تو این زمینه ندارن ولی اگه می خوای خیالت راحت باشه همین مدل 3588 رو بگیر که این دوستمون اخیرا خریده و راضی هست.

---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

من باشم طبق معمول از مدل های فیلیپس انتخاب می کنم ولی شما می گی که می خوای با تی وی سامی مچ باشه مسئله دیگری هست... چون در مورد سامی اطلاعاتی ندارم راهنمایی نمی کنم ولی شاید مدلی خوبی هم داشته باشه....با 60 تا 70 تومن مدل هایی هستن که خوب باشه ولی همین مدل 3588 که قیمتش حدود 95 هست مدل خوب و استانداردی هست. (کمی بودجه را افزایش بده)
    در ضمن دوستان گرامی...! اگه احیانا به سوالتون پاسخ داده نشده به این خاطر است که جواب سوال شما به کرات در صفحات قبلی همین تاپیک وجود داره و نیازی 100 درصدی هم نیست که صفحات تاپیک رو یا جواب های تکراری پر کنیم....موفق باشید

آقا دست گلت درد نکنه
    حالا 1 سوال دیگه
    مدل 3850 تو سایت چاره قیمت زده 65000تومن مشخصاتشم با 3588 چک کردم تقریبا یکیه در ضمن من فقط استفاده محدود و معمولی از این دستگاه رو میخوام اما خدایش کار درست باشه تا چند سال کارمو راه بندازه
    با زیر نویسم مشکل نداشته باشه اگه شما okبدی امروز رفتم خریدمش
    95 تومن فعلا نمیخوام هزینه کنم
    مرسی

---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
    Last edited by sangol; 01-08-2011 at 09:18.

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

دوستان این PLAYER های مارشال هیچکدوم قابلیت پخش از هارده اکسترنالو نداره پس بااین اوصاف؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا دست گلت درد نکنه
    حالا 1 سوال دیگه
    مدل 3850 تو سایت چاره قیمت زده 65000تومن مشخصاتشم با 3588 چک کردم تقریبا یکیه در ضمن من فقط استفاده محدود و معمولی از این دستگاه رو میخوام اما خدایش کار درست باشه تا چند سال کارمو راه بندازه
    با زیر نویسم مشکل نداشته باشه اگه شما okبدی امروز رفتم خریدمش
    95 تومن فعلا نمیخوام هزینه کنم
    مرسی

---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
    ببخشید عزیز دیر جواب می دم....والا مشخصاتشون همچین یکی یکی هم نیست یه تفاوت هایی دارند...الان یادم نیست که شما در پست های قبل چه چیزهایی مد نظرت بوده که این مدل رو به شما معرفی کردم... ولی بازم می گم اون 95 هزار تومنی به نظرم بهتره ولی اگه فعلا قصد هزینه کردن اون ملغ رو نداری قاعدتا فقط همین گزینه ارزون تر رو فارغ از مشخصاتش پش رو داری. اینم دستگاه بدی نیست ولی یکسری از امکانات مدل بالاتر رو نداره

14. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •