اجرای کد #7370#* و پسورد 00000000 ( البته اگه تغییر نداده باشین ) ...
اجرای کد #7370#* و پسورد 00000000 ( البته اگه تغییر نداده باشین ) ...
XXIB2 khube farsi mikhune batrisham khube soraate baz kardane galerisham bishtar az baghiast
djhl1 ham khube farsi type mikone batrisham be nazaram behtar az xxib2 hast vali gir nemiad bayad bedi microtel flash kone
rasti saman jan azash razi hasti ?
این مستر ریست هست و کار منو درست نمیکنه . هارد ریست رو میخوام .
هیشکی نمیدونه چیکار کنم ؟؟ یا کد هارد ریست رو نمیدونه ؟؟
خب مشکل من هم حل شدددددددد . آخه تا گوشی بالا میومد باید سریع کد 7370 رو میزدم که کده درست عمل کنه . ..
مشکل من هم با n gage حل شد.همون راه آقا بهادر رو رفتم ولی با کلاینت 1.21.ولی ماشالله عجب سرعتی داره این i8510 تو ngage.
دمش گرممممممممممم.
ارهمشکل من هم با n gage حل شد.همون راه آقا بهادر رو رفتم ولی با کلاینت 1.21.ولی ماشالله عجب سرعتی داره این i8510 تو ngage.
دمش گرممممممممممم
خیلی سرعتش بالاست
یکی دیگه از خوبی های i8510 تو n-gage ون موس اپتیکالشه
فکر نمی کنم که تتریس تو هیچ گوشیی مثل 8510 جالب باشه
کدوم کلاینت رو نصبیدی ؟؟ 1536 ؟؟؟ یا 1296 ؟؟ یا چی ؟؟؟
![]()
من همه کارایی که آقا بهادر گفتن کردم ولی کنار بازیام مینویسه تریل . کلاینت 1296 رو نصبیدم . چیکار کنم ؟؟؟
هر بازی نصب میکنم کنارش مینویسه تریل . . .
حالا اون مهم نیست خود بازی ه فول هست یا نه ...چون خود منم حال ندارم هی اون پچ رو نصبش کنم....من همه کارایی که آقا بهادر گفتن کردم ولی کنار بازیام مینویسه تریل . کلاینت 1296 رو نصبیدم . چیکار کنم ؟؟؟
هر بازی نصب میکنم کنارش مینویسه تریل . . .
کلاینت N-gage_v1.20.1511All-=B_o_d_y_z رو نصب کن تا بتونی بازی های جدید رو هم بنصبی ...
===============
کسی تونسته با این گوشی در انگیج ان بشه ؟ ویا id ngage بسازه ؟
===============
دوستان من روی کیبرد گوشیم حروف فارسی وجود نداره .... راه حلش برای فارسی تایپ کردن چیه ؟
===============
گوشیم زبان فارسی رو هم نداره ... اینو باید چه کار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)