بابا چندتا عکس از بازی بزارید مردیم! از قسمت ادیت و فیس بازیکنها و منوی become a legend و master leage هم عکس بزارید ثواب داره
بابا چندتا عکس از بازی بزارید مردیم! از قسمت ادیت و فیس بازیکنها و منوی become a legend و master leage هم عکس بزارید ثواب داره
با تشکر از شما!!!اینم یه option file
شامل :
All England League Kits
German National Kit
A few transfers have been done.
این فایل 578 کیلوبایت هست؟؟
اموزش نصبش را میتوانید بگید که چه کاری باید بکنیم!!!من دانلود کردم
البته هنوز بازی به دستم نرسیده!!
Last edited by joey jordison; 17-10-2008 at 20:20.
gpu : کارت گرافیککی میدونه این Gpu و Vram که تویه فایل ستینگ نوشته چیه؟
vram : حافظه کارت گرافیک (رم)
good بهترهok بهتره یا good?
ّازی یه کم سخته .... من به زور گل میزنم تو پروفشنال !
همین سختیش خوبه
سلام دوستان دیدم ممد جانو بقیه بچه ها گفتن از محیط بازی و منو ها عکس گیر منم 15 تا عکس گرفتم تو هر پست 3 تا عکس میزارم که صفحه سنگین نشه
1- بازی تو هوای آفتابی
2- بازم هوای آفتابی با دوربین جدید بازی
3- منوی انتخاب تیم
![]()
4- منوی اصلی بازی
5-لیگ قهرمانان
6 -منوی زیبای لیگ قهرمان که در بازی همراه با اهنگ مخصوص این بازیهاست
![]()
سلام بالا خره تونستم بازي رو بگبرم .
عجب چيزيه اينpes 2009 ئاقعا كه محشره من كه باهاش حال كردم بخصوص اون مدbecome e legend كه فقط تونستم يه بار در تركيب اصلي قرار بگيرم كه اونم نيمه ي دوم تعويض شدم.
به همه ي كساسيي كه بازي رو نگرفتن توصيه مي كنم كه از اين اعجوبه ي شركت konami اصلا صرف نظر نكنن چون :
1- در بازي ديگه به هيچ وجه كندي در اومدن وشروع بازي وجود نداره و همه چيز با بعضي (البته كم) انيميشن هاي جديد همراه ميشه.
2-مدافع ها و دروازه بان ها از هوش مصنوعي فوق العاده اي بهره مي برند به گونه ايي كه ديگه اون صحنه هاي 2008 كاملا در خواب فرو رفته.
3-chapions leage از همه ي قسمتاش من رو بيشتر به خودش جلب كرد چون واقعا آدم رو در مسير قهرماني سير ميده
4-ديگه منوي اديتش رو هر چي بگم كم گفتم چون واقعا بهتر از نسخه هاي قبلي البته بازم يه چيزايي كم داره.
5-بازي خيال سخت تر شده و كسي كه ميتونست راحت توي دمو گل بزن اينجا اونجوري نميتونه كار كنه.
6-شوت زدنم عالي شده و ديگه هر شوتي گل نميشه كه اين كار واقعا كار خرد مندانه ايي بود
7-داورم كه بچه ها توضيح دادن هم خيلي سخت داوري مي كنه هم خيلي كارت علكي ميدهمه حدود 10% بدون برخورده.
8-چمن هم خيلي به واقعييت نزديك شده و حس بازي فوتبال واقعي رو به آدم ميده.
9-از همه ي قسمت ها جالب تر اينه كه چند تا تيم به قسنت آسياي بازي اضافه شده كه همه ي تيم ها ليسانس شدن به جز ايران.
قيافه هاي ايرانم كه قربونشون برم همه عين هو آفريقايي هاست. ولي اگه تيم ملي ايرانم درست مي شد عالي بود.
اگه چيز جديد ديگه اي هم ديدم ميلم تا بگم .
فعلا ميرم بازي كنم . باي
7- انتخاب لباس
8-become a legend این 5 تیم به من پیشنهاد دادن
![]()
Last edited by david23; 17-10-2008 at 21:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)