تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 1004 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278328728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوستان
    پس از 1 ماه و اندی تلاش و تکاپو ( خراب کردن دیوار اتش, منهدم کردن انتی ویروس , سیم کشی مستقیم از درب منزل تا اتاق, تشریف فرمایی مسول فنی مکس نت به منزل ,تعویض پورت در مرکز مخابرات) سرویس دیسکاوری مکس بیشتر از 110 سرعت نداد که نداد! و به یکی از عجایب جهان اضافه شد بنا به گفته مسولین فنی خط , سرویس و..... شرایط کاملا مساعد برای این سرعت را دارا است و دلیل افت سرعت بر همگان پوشیده و جز نوادر عالم هستی مکس میباشد و این دیسکاوری نامرد بی دلیل و بی جهت با من بد تا کرد
    منم قصد کوچ کردن از دیسکاوری به سرویس قبلی خود مکس توربو را دارم

دیسکاوری نامرد(1024~2048)

عین مال من هی زنگ میزنم به مکس نت میگه ایراد از یه جایی تو خونه میتونه باشه خداییش همه جا رو چک کردم از سیم تلفن بگیر تا عوض کردن دو شاخه و آوردن سیم مستقیم از در خونه و نصب ویندوز جدید الانم روی این سیستم هیچی نصب نکردم مثل آنتی ویروس و فایروال و ... جالب اینجاست چهارشنبه زنگ زدم باز همین ایراد ها رو بهم میگه درست کن ! تازه پورت رو هم عوض کردم قراره هفته آینده بیان تو خونه بررسی کنن . بهش میگم سیم مستقیم از در خونه آوردم با چند تا سیستم امتحان کردم مشکل از من نیست ولی کو گوش شنوا . پدرمو در آوردن

متاسفانه سرعت منم اومده پایین نه به اندازه مال شما
    در ضمن حرف صفحه قبلی رو شوخی کردم، چون منم زنگ می زنم میگن از آنتی ویرسته، از ویندوره؛ از این چرت و پرتا
    خیلی نامردی خداییش با خودم میگم همه چی درسته پس چرا مال من اینطوریه

2. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Colton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

1- سیم تلفن رو از مودم جدا کنید

2- وارد تنظیمات مودم بشید

3- مودم رو نرم افزاری رست کنید

4- موقع تنظیم مجدد، مودم رو به حالت PPPoE قرار بدید نه بریج چون مشکل اصلی شما از بریج بودن مودمتون هست، اگر هم مایل هستید از بریج استفاده کنید باید اول ویندوزتون رو عوض کنید چون متاسفانه مشکل با بریج یکی از باگهای ویندوز هست که با تعویضش موقتا مرتفع میشه

** اگر با 192.168.1.1 نتونستید وارد تنظیمات بشید مودم رو دستی رست کنید
    مودم من در حالت PPPoE قرار داره. با این حال ریستش کردم ولی مشکل همچنان پابرچاست.

در قسمت Diagnostics تنظیمات مودم، مقابل عبارت هایTest ATM OAM F5 segment ping: و Test ATM OAM F5 end-to-end ping: عبارت FAIL به رنگ قرمز ثبت شده.

مشکل از چی می تونه باشه؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

آره مال منم دقیقا همینطوریه تا ساعت سه حدودا خوبه بعد اون قطعی ها شروع میشه دقیقا الان سه هفته ای میشه که اینطوری شده تقریبا بعد قضیه سفارت انگلیس نمیدونم قضیش چیه ؟! دیوونه شدم تا میایی یه سایت رو باز کنی اولا هی رفلش میشه کامل لود نمیشه بعد سرعت خیلی پایینه . خدا لعنتشون کنه زنگ میزنم به پشتیبانی میگه از مودم منم هی روشن خاموش میکنم تا درست بشه این دوستمون تو صفحه قبل گفت که اشکال از منه باور کردم فکر کردم واقعا مشکل از مودم منه .

نمیدونم چرا فقط ارومیه اینطوریه خسته شدیم از این شهر فلاکت زده هیچیش درست نیست یه ماه پیش رفتم یه فلش مموری سونی 16 گیگ خریدم 36 تومن اونم از نمایندگی الان تو سایت فروشگاهی دیدم زده 28 تومن !
    ماه پیش رفتم مودم قیمت کردم 10 تومن گرون تر از سایت فروشگاهی قیمت میگه حالا شما قیمت سایت فروشگاهی رو یه چند درصدی هم گرون تر حساب کنید .
    خداییش دیگه یواش یواش از ارومیه بدم میاد همه به فکر سر کیسه کردنن هیچ کس به فکر کیفیت نیست فقط سود بیشتر
    دیگه دارم به فکر مهاجرت می افتم
    حاجی همه جا همینطوریه! ارومیه هم جزوی از ایرانه! همه تو اینجا به فکر سود هستن همون نمایندگی سونی هم شما گفتی داره از اعتماد مردم سواستفاده میکنه!!

تازه منو بگو میخواستم بیام مخابرات با این اوضاع مخابرات منتفیه! و نمیدونم یک مگ کدوم شرکت خوبه!

از دوستان پارس انلاین اینجا کسی هست؟ یک مگش چطوریه؟

5. این کاربر از AmirSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

DSL Settings

G.Dmt Enabled

مودم تنها رو این وضعیت کانفینگ کنید

7. این کاربر از fsh_num7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

جون مادرتون یکی بیاد بگه چطور مشکل ارور 651 رو حل کنم ؟
    از اونایی که این مشکلو داشتند و تونستند درستش کنند طلب یاری داریم

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

عین مال من هی زنگ میزنم به مکس نت میگه ایراد از یه جایی تو خونه میتونه باشه خداییش همه جا رو چک کردم از سیم تلفن بگیر تا عوض کردن دو شاخه و آوردن سیم مستقیم از در خونه و نصب ویندوز جدید الانم روی این سیستم هیچی نصب نکردم مثل آنتی ویروس و فایروال و ... جالب اینجاست چهارشنبه زنگ زدم باز همین ایراد ها رو بهم میگه درست کن ! تازه پورت رو هم عوض کردم قراره هفته آینده بیان تو خونه بررسی کنن . بهش میگم سیم مستقیم از در خونه آوردم با چند تا سیستم امتحان کردم مشکل از من نیست ولی کو گوش شنوا . پدرمو در آوردن
    سرویس شما چیه؟ با چه سرعتی دان می کنی؟

10. این کاربر از milad_heartsick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سرویس شما چیه؟ با چه سرعتی دان می کنی؟
    فکر کنم نوع سرویسش این باشه : Max-NH128
    128 نامحدود که خودش برای این سرویس این جمله رو نوشته :
    تعرفه سرویس ADSL و ADSL2+ نامحدود سوپر ويژه سه ماهه ماكس نت براي كاربران خانگي
    قبل این حدودا سه هفته بیشتر از حق معمول یعنی 16 میتونستم دانلود کنم حتی تا 30 و 35 هم به صورت متوسط دانلود میکرد اما الان حدود سه هفتس پدرمو در آورده الان گاهی اوقات دانلود به بایت و کیلوبایت میرسه تو روز 10 باری هم قطع و وصل میشه شاید هم بیشتر گفتن این هفته میان خونه تا بررسی کنن ولی چیزی برای بررسی نیست من نمیدونم چیرو میخوان بررسی کنن صد در صد اشکال از خودشونه چون تا حدودای سه بعد از ظهر وضعیت به نسبت بهتره ولی از سه شروع میشه به افت و شب هم دیگه تعطیل

12. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض

مودم رو PPPoE تنظیم کردی یا بریج؟

مودم روی بریج تنظیم شده شمال استان که وضعیت ADSL اش حرف نداره الان یک هفته است گوگل که میزنی مینویسه PAGE NOT FOUND یه دفعه یادم مییفته حرف منحوس و محجور s در http هست اونو پاک میکنم بااخرین سرعت ممکن (14 کیلوبیت بر ثانیه) گوگل رو باز میکه (بعدش هم بترکه چشم حسود اسپند دود کنین) و اینجاست که اگه شکرگزار نباشیم خدای عزوجل این 14 کیلوبیت را بر ما حرام و با شیوه قدیمی که عبارتند از وصل کردن درب 2 اسپری حشره کش به وسیله نخ (ترجیحا مرغوب) با هم تماس خواهیم گرفت

شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند

14. 2 کاربر از ARAM44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مودم روی بریج تنظیم شده شمال استان که وضعیت ADSL اش حرف نداره الان یک هفته است گوگل که میزنی مینویسه PAGE NOT FOUND یه دفعه یادم مییفته حرف منحوس و محجور s در http هست اونو پاک میکنم بااخرین سرعت ممکن (14 کیلوبیت بر ثانیه) گوگل رو باز میکه (بعدش هم بترکه چشم حسود اسپند دود کنین) و اینجاست که اگه شکرگزار نباشیم خدای عزوجل این 14 کیلوبیت را بر ما حرام و با شیوه قدیمی که عبارتند از وصل کردن درب 2 اسپری حشره کش به وسیله نخ (ترجیحا مرغوب) با هم تماس خواهیم گرفت

شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند

تفاوت پینگ 4.2.2.4 وقتی مودم رو میذارم رو حالت بریج با PPPoE حدود 150 - 100 میلی ثانیه س.

کلا مودم رو باید بحالت PPPoE ست کرد تا هم مشکل پینگ نداشته باشیم و هم اینکه ارور کانکشن نده

یه اتفاق جالب:

امروز صبح وقتی حجمم رو چک کردم 1377 مگ حجم داشتم،یه فایل گذاشتم برای دانلود که حدود 235 مگ بود،بعد از اتمام دانلود وقتی حجمم رو چک کردم دیدم باقیمانده حجم زده 1225 مگ! یعنی بجای اینکه 235 مگ کم کنه 152 مگ کم کرده بود. 83 مگ کمتر حساب کرد،البته تمام مدتی که داشتم دانلود می کردم کنترل پنلم باز بود و مرتب ریفرش میکردم ببینم چقدر کم میکنه که اتفاقی متوجه این موضوع شدم
    Last edited by urumchi; 17-12-2011 at 13:47.

16. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض

تفاوت پینگ 4.2.2.4 وقتی مودم رو میذارم رو حالت بریج با PPPoE حدود 150 - 100 میلی ثانیه س.

کلا مودم رو باید بحالت PPPoE ست کرد تا هم مشکل پینگ نداشته باشیم و هم اینکه ارور کانکشن نده

یه اتفاق جالب:

امروز صبح وقتی حجمم رو چک کردم 1377 مگ حجم داشتم،یه فایل گذاشتم برای دانلود که حدود 235 مگ بود،بعد از اتمام دانلود وقتی حجمم رو چک کردم دیدم باقیمانده حجم زده 1225 مگ! یعنی بجای اینکه 235 مگ کم کنه 152 مگ کم کرده بود. 83 مگ کمتر حساب کرد،البته تمام مدتی که داشتم دانلود می کردم کنترل پنلم باز بود و مرتب ریفرش میکردم ببینم چقدر کم میکنه که اتفاقی متوجه این موضوع شدم
    بله کاملا درسته به حالت pppoe که تغییر دادم پینگ یه مقدار پایین اومد وحداقل با این کار مشکل کانکت شدن هم از بین رفته .قبلا در حالت بریج 2دقیقه ای طول می کشید تا کانکت بشه الان وقتی چراغهای adsl lan و internet روشن میشه میتونیم کار کنیم .

و اما در مورد حجم هم یکی از دوستانم به یک موردی برخورده اونم اینه که مثلا شما 3گیگ 3 ماهه گرفتید اگه 10 روز مانده به انقضای قرارداد در حالتی که هنوز مثلا 1 گیگ شما باقی مانده درخواست گیگ اضافی کنید به عوض 5000 تومان 1500 تومان برای شما محاسبه میشود اینو بی زحمت چک کنید ببینید قضیه اش چیه اگه واقعا اینطوریه یه صوابی کرده باشیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •