بفرما برات آپ كردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرما برات آپ كردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خسته نباشی
تو قسمت هک صدای گوشی گفته شده (فایل 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' در پوشه 'C:\sys\bin\' کپی کنید) نمی تونم این فایل 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' پیدا کنم راهنماییم کنید که منم بتونم صدای گوشیمو هک کنم دمه شما گرم
شما اول باید برنامه ی کپس سوییچ رو نصب کنید بعد برنامه رو اجرا و رویoff بزارین
حالا نرم افزار ایکس پلورر رو باز کنید واز منوی تولز روی configuration زده و 3تای اول رو تیک بزنید حالا هم درایو z معلومه هم اون فایلی رو که می خواستین![]()
در اینجا برا افزایش صدا همه چیز تو خود گوشی هست ..اون طور که توضییع دادین فقط فایل M3SAudioPolicyMgr.dll تو گوشی نیست....ایا درست گفتم؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن من به اکسپلور احتیاج دارم.......ممنون میشم
با عرض سلام میشه بپرسم kill کردن چه جوره
اگه صفحه قبل رو نگاه مي كردي حسين جان توضيح داده بود
باعرض سلام
بی زحمت نحوی kill کردن را به من خلاصه توضیح بدید من که نمی تونم تمام صفحه ها را بخانم که کجاش درباره kill کردن توضیح داد
بابا چه گيري دادي![]()
تو پست بالا گفتم كه ، همون رو بخون كارت حل ميشه
گوشيت چيه ؟ برنامه swiss manager رو روي گوشيت داري ؟
سلام
نميدونم اينو گذاشتن يا نه
ولي خداييش آخرشه
ماين هك ماله P1 است و فيلمبرداري بعد از كپي كردن فايل زير و رياستارت گوشي ميشه با پسوند MP4 و كيفيت واقعا تغيير ميكنه و فكر كنم فريم بر ثانيه هم كلي ميره بالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ببخشيد گوشي من p990هست ولي بعد ازانجام هك فلش فايل هاي فلش بيشتر از 700 كيلو بايت رو اجرا نمي كنه يا ناقص اجرا مي كنه لطفا اگر كسي راه حل رو ميدونه متشكرم توضيح بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)