تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 607 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من خودم هم تو خیلی پستها FSX رو بازی خطاب کردم. علتش هم اینه که خیلی ها فکر میکنند یه نرم افزار پیچیده و سنگین و گیج کننده هستش ولی خب وقتی ببینن بازی خطاب میشه متوجه بعد سرگرم کننده و جالب FSX هم میشن.
    اول باید عرض کنم که در این مورد یه توضیح بدم بعد برم سر موضوع بعدی

ببنید دوست عزیز

من همین رو میگم یعنی دقیقا نظر من برعکس نظر شما هست

ما نباید این شبیه ساز رو جوری معرفی کنیم که همه فکر کنند عجب بازی جالبی و بریم توی فرودگاه یه 747 رو برداریم و

با کلید F4 فول تراتل تک آف کینم و با سرعت 300 نات بشونیم و بگیم عجب بازی زد حالی همین که چی بشه

من میگم وقتی کسی عشق پرواز کردن نداره و حوصله نداره بهتر هست که سراغ این شبیه ساز نیاد و بره بازیهایی که

براشجذابیت دارن

اما به هیچ وج به خودم اجازه نمیدم که به کسی دستور بدم و برای کسی تکلیف تعیین کنم

من کلا فعلا در حدی نیستم که بتونم اظهار نظر کنم ولی فکر کنم این یکیو دیگه خوب فهمیدم !!!
    چرا اینقدر برخی متعصبانه برخورد می کنید!!!
    یادتون بشه هر کسی از ظن خود شد یارمن ! ( درست گفتم دیگه ؟!!)
    همه دیگه فکر کنم دیدن که شبیه ساز پرواز در تمام مراجع تحت شاخه Video Game ارزیابی میشه..!!! از خود مایکروسافت بگیرید تا Wikipedia و .....!! اما اینکه اسمش Simulator هست صرفا باعث نمی شه که از شا خه بازی ها جدا بشه!! طبیعیه! چیزی که یه چیزیو شبیه سازی می کنه نمیشه گفت که قوری !! باید گفت شبیه ساز...!! و اون دوستانی که میگن این نرم افراز هیجان بازی های کامیپوتریو نداره باید عرض کنم که داره خیلی هم داره!!! البته اگه فقط با call of duty یا crisis مقایسه نکنیم!! خیلی بازی ها هستند که از نظر خیلی ها اصلا هیجانی نداره!! مثلا واسه خود من بازی ها ی استرتژیک به مراتب از این نرم افزار هیجان کمتری داره!!!و یکی از دوستان من که یک گیمر فوق حرفه ای هست و کلی پول بابت سیستمش داده وقتی امکانات این نرم افزارو فهمید کلی راغب شد که رو سیستمش ران کنه با تمام جزویاتی که می شه ایجاد کرد وکلی هم ذوق زده شده...!!! اینم هیجان!!!
    نکته بعدی رو با یک مثال توضیح می دم...حتما اسم نجوم آماتوریو شنیدین...!!! حتما می دونید که علوم کیهان شناسی و نجوم چقدر پیشترفته و تخصصی هست..!! آیا متخصیص برجسته میان بگن که :" آه..این نجوم آماتوری بچه بازیه..!! اصلانجوم نباید این استفاده ازش بشه...!!" آیا کلا انسان هایی رو که فقط می خوان یا تجربه ای داشته باشند یا لذت ببرن از نجوم می کوبند!!! برعکس کاملا هم حمایت می کنند از کسانی که در ستوه مختلف در مورد نجوم مطالعه می کنند از پیرمرد یا پیرزن سالخورده تا بچه 6 ساله!!هرچند مختصر و سطحی!!!!چرا که این کار به گسترش و شناسنادن این علم و علوم مرتبط تو جامعه کمک می کنه!!!هر چند کم ولی اگه همین کم ها مداوم باشه در مجموع خیلی موثر است..!!پس کسی که کمتر وقت می ذاره می ره با FS بازی می کنه و کسی که زحمت می کشه تا حد یک هوانورد واقعی رشد می کنه ( هرچند خیلی زحمت باید کشید!)و هردو لذت می رند از کاری که می کنند!!
    حالا داستان ما هم همینه..!! اول اینکه به عنوان انسان ما حقی نداریم که به کسی بگیم که از این بازی چطور باید استفاده کنه یه نکنه!!( بر اساس قانون حقوق بشر!) ولی می تونیم نظر مون رو بگیم و روشنگری کنیم تا هر کسی با توجه به توانایی ، روحیه ، علاقه ، زمانیو که صرف می خواد بکنه و هدفش تو زندگی از این نرم افزار استفاده تفریحی با عنوان بازی بکنه یا استفاده علمی و تخصصی تحت عنوان نرم افزار شبیه ساز بکنه!! و البته هیچ کدوم ایرادی نداره..!! قرار نیست که کسی می خواد تو فلان رشته متخصص بشه حتما تخصصی این کار رو دنبال کنه..!! از طرفی برخی علاقه آنچنانی دارند که حاضرن کلی زحمت بخاطرش بکشن و تا حد توان تو این کار مسلط بشن و حتی به عنوان تخصص پی گیری کنند!! حتما اساتید تائیید می کنند که این نرم افزار رو می شه براحتی آبخوردن یک بچه 6 ساله انجام بده (که البته 100% در این حالت دیگه شبیه ساز نخواهد بود بلکه بازی محسوب میشه !! ) و هم می شه تا حد بسیار بسیار زیادی شرایط این نرم افزار رو به شرایط واقعی نزدیک کرد که حتی کساییکه اطلاعات و تجربه کمی در مورد پرواز دارند نتونند کارکنند باهاش..!!! ( و این بخاطر قدمت این نرم ا فزار که تا اونجاییکه من می دونم میشه گفتم قدیمی ترین بازی دنیا هست! اینو میشه از گسترشش براحتی حدس زد) پس به نظر من :
    دوستان حرفه ای هم از همه گروها حمایت کنند دسته کم اینه که این نرم افزار بیشتر ار پیش جا میفته حتی اگر کسی به عنوان بازی اون رو تهیه کنه (هر چند با وجود جاهای مثه اینجا یا جاهای دیگه بعیده کسی که میاد اینجا دیگه براحتی از کنا ر این نرم افزار بگذره!! پس حتی اگه یه ذره هم احتمال د اشته باشه که انسان ها با دید بهتری ازاین نرم افزار استفاده کنند خیلی عالی هست!!! لطفا ولی در اولین پست این تاپیک ا در یک پاراگراف یک توضحیح دوستان اضافه کنند که دوستان تازه وارد براساس اون بتونن موضع گیری کنند که از استفاده کاملا سطحی این نرم افزار تا تخصصی ترین مسائل هوانوردی می خوان کجای داستان قرار بگیرند و جایگاه شونو بدونن کجاست وصراحتما بگن که بازی می کنیم یا پرواز ها رو انجام می دیم ( که البته هردوش در جای خودش درسته و نمیشه از این دو گروه ایرادی گرفت..!!) و این قدرت این نرم افزار رو می رسونه که ازیک طفل تا یک خلبان کارکشته می تونند نیاز های خودشون از این نرم افزار بگیرند...
    زیادی حرافی کردم شرمنده....
    ببین عزیز جان من راجبع مطالب بالا فقط چند نکته رو میگم و زیاد سرتونو درد نمیارم

اول این که از این به بعد به این شبیه ساز به چشم تیله بازی نگاه کنید دیگه برام مهم نیست

من وقتی عصبی میشم به خاطر خودتون هست وبه خاطر این همه زحمت که کشیده میشه که این شبیه ساز واقعی

تر به چشم بیاد ولی ما به چشم یه بازی فقط نگاه کنیم ( خدایی بی انصافی هست . نیست ؟)

اما من از روز اول تا الان به هیچ وج به خودم اجازه ندادم که برای کسی تکلیف تعیین کنم و بگم که باید با این شبیه

ساز چیجوری کار کنی

من خواستم که کسانی که با این شبیه ساز حس واقعی پرواز رو میخوان یاد بگیرن تا اونجایی که علمشو دارم آموزش بدم

اما انگار که این عشق رو همه ندارن ومن در اشتباه بودم

به هر حال فقط یه چیزی در این مورد بگم و تموم کنم

زمانی که من خودم تازه با این برنامه آشنا شدم از خیلی ها که نه خلبان بودن ونه چیزی از خلبانی میدونستن

میفهمیدم که یه اطلاعاتی در مورد شبیه ساز داره با هزار بد بختی سعی میکردم که ازش خواهش کنم که به من یاد

بده اما اینجا من دارم بیخودی انرژی مو تموم میکنم

البته حرف هر دو عزیز درسته... نه باید خیلی حساس بود و نه بی تفاوت... البته هیچ کدومش چیزی از ما کم و چیزی به ما اضافه نمی کنه. حساسیت بیش از حد فقط حرص می ده آدم رو و بی تفاوتی هم باعث می شه دیگران به عنوان یک بازی از این نرم افزار استفاده کنند که قاعدتا براشون عمر کوتاهی خواهد داشت... بازی های رایانه ای چون هدف مشخصی دارند و از ابتدا به صورت مرحله مرحله هست و همچنین قابلیت ذخیره یا سیو کردن در هر مرحله رو دارن با این شبیه ساز تفاوت دارن... البته این نرم افزار هم قابلیت سیو کردن داره ولی اینطور نیست که مراحل به ترتیب طی بشن... به همین دلیل کسی که اولین بار با این نرم افزار آشنا می شه و به یوک می گه فرمون اول می ره سراغ 747 و دو بار تیک آف می کنه و وقتی می بینه موقع سقوط ترکید بی خیالش می شه...
    به نظر من یک بار برای همیشه... یک نفر در مورد فرق بازی و شبیه ساز بنویسه و در موردش توضیح بده ... هر وقت کسی اسم بازی رو بورد براش این توضیح رو بذاریم....

نظر؟
    من در یبعضی از قسمت ها با شما موافق هستم به خصوص این که باید برای همیشه یه فرق اساسی شبیه ساز

با بازی رو آماده کنیم تا هر کس در این مورد مشکل داره اون نقد یا مطلب یا هر چیزی که اسمش رو میزارید بخونه

فکر میکنم من نظرم رو گفتم

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یه سایت پیدا کردم که ابزارهای FSX رو میفروشه.
    البته فکر نکنید تبلیغات میکنم چون خیلی خیلی گرون فروش هستش. مثلا Follow Me یا FSP که ما مجانی برا دانلود گذاشتیم رو هرکدوم 5 هزار تومن یا بیشتر میگیره.
    نکته ی مهم اینه که FScenry رو داره. همون ابزاری هستش که چند صفحه قبل لینکش بود و توی سایت Avsim بفروش میرسه.
    غیر از این MyTraffic 2010 رو هم داره.
    اگر این دو نرم افزار رو کسی داره با کرک لینکشو بده برا دانلود بزاریم.
    میدونم این که میخوام بگم بعدا شاید به ضررم تموم بشه ولی برای این که کار شما راه بیافته میگم

اول این که من با یکی از دوستانم داریم یک فروشگاه هوانوردی راه میندازیم که از نرم افزارو سخت افزار و هر چیزی که

مربوط به شبیه ساز و هواپیمایی میشه رو به فروش میرسونیم

اما فرق اساسی که با سایر شرکت ها ویا سایت های فروش هوانوردی داریم این هست که تمامی نرم افزار هایی

که قرار به فروش برسونیم اورجینال هستنند و هیچ کدوم کرکی و یا چیزی که از اینترنت دانلود شده باشه نیست

به عنوان مثال تا الان فقط نزدیک بر 200 فیلم هواپیمایی که مال شرکت World Air Route یا همون JustPlanes

هست رو وارد کشور کریدم و تعدادی سخت افزار مثل Yoke های شرکت Saitek که خیلی معروف هستتند رو

وارد کردیم و منتظر هستیم بقیهمحصولات مورد نظر هم برسه وبعد کار رو آغاز کنیم

اما کاری که قبل از این انجام دادیم و نخئاستیم که مثل سایر سایت ها فقط داخلی باشیم در حال حاضر از 2 کشو

اماراتو کویت نمایندگی گرفتیم که محصولات ما در اون کشور ها هم پخش بشه

البته با چند کشوری که در محدوده خلیج فارس هست داریم صحبت میکنیم که اگر موافقت بکنن در اون کشور ها

هم نمایندگی محصولات مون باشن

سرتونو درد آوردم ببخشید

اما چون شما عزیز خواستین من لینک دانلود تورنت این برنامه رو میزارم

فقط توجه کنید که مخصوص FSX هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حجمشو یادم رفت بگم

1 گیگ و 11 مگ

3. 4 کاربر از TOOMY-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

میدونم این که میخوام بگم بعدا شاید به ضررم تموم بشه ولی برای این که کار شما راه بیافته میگم

اول این که من با یکی از دوستانم داریم یک فروشگاه هوانوردی راه میندازیم که از نرم افزارو سخت افزار و هر چیزی که

اما فرق اساسی که با سایر شرکت ها ویا سایت های فروش هوانوردی داریم این هست که تمامی نرم افزار هایی

که قرار به فروش برسونیم اورجینال هستنند و هیچ کدوم کرکی و یا چیزی که از اینترنت دانلود شده باشه نیست

به عنوان مثال تا الان فقط نزدیک بر 200 فیلم هواپیمایی که مال شرکت World Air Route یا همون JustPlanes

هست رو وارد کشور کریدم و تعدادی سخت افزار مثل Yoke های شرکت Saitek که خیلی معروف هستتند رو

اما کاری که قبل از این انجام دادیم و نخئاستیم که مثل سایر سایت ها فقط داخلی باشیم در حال حاضر از 2 کشو

البته با چند کشوری که در محدوده خلیج فارس هست داریم صحبت میکنیم که اگر موافقت بکنن در اون کشور ها

سرتونو درد آوردم ببخشید

کد:
    حجمشو یادم رفت بگم

1 گیگ و 11 مگ
    ای ول برادر...امید وارم موفق بشین که جا بندازینش.

---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:54 AM ----------

سلام
    چرا برخی پرنده ها مثه C-130 ، وسیله هایی مانند FDR ندارند..؟!!
    Last edited by joopin; 20-02-2010 at 17:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

Microsoft GAME stuios!!

این بحث "بازی" یا "نرم افزار" هم از اون بحثهای قدیمی در این مورد هست. خوب اون اولا (سال هزار و سیصد و بوق) شبیه سازهای طراحی شده توسط برنامه ریزها فقط برای خلبانهای واقعی استفاده می شد. اما با ورود PC ها، شرکت های نرم افزاری به فکر افتادند این آرزوی بشر یعنی پرواز رو به خونه ها بیارن. تا اونجایی که من خاطرم هست در commodore 64 شبیه سازهای معروفی مثلCAE وجود داشت. بعد با ورود AMIGA و استفاده از Floppy Disk ها، برنامه های شبیه ساز جامعتری اومد. یک شبیه ساز خود ماکروسافت روی سیستمهای IBM کار می کرد بعنوان "Game" اضافه کرده بود که طرفدارهای زیادی هم داشت. یک چیزی شبیه به این :

البته این شبیه ساز پرواز شماره 1 هست. و بعد از این هم شبیه ساز گسترش پیدا کرد تا با شبیه ساز پرواز 2002 به اوج رسید و در 2004 و FSX کامل شد. اما وقتی شما برای اولین بار وارد FSX می شوید، 3 گزینه پیشنهاد می کند : 1- شما خلبان واقعی هستید؟ 2- شما کاربر قبلی شبیه سازید ؟ 3- شما جدید هستید.
    این دسته بندی، برای نرم افزار Open Source مثل شبیه ساز قابل دقت هست. ببینید این که می گم منبع باز، به این دلیل هست که شما می توانید با 747-400 pmdg هم بپرید و یا با یک سسنا آموزشی. مهم اینه که آرزوی پرواز که در دسترس همگان نیست، به خانه ها راه یافته. در این بین اگر اهل بازی باشید و به سراغ FS بیایید ، شاید اول خوشحال باشید که 747 را روی باند به پرواز در آورده اید...و از مناظر خلق شده در این اثر لذت ببرید، اما کار شما با شبیه ساز به چند ساعت هم نمی کشد و از آن دلسرد می شوید وقتی می بینید این صرفا "پرواز" هست. اگر عشق خلبانی داشتید، این نرم افزار شما را افسون خواهد کرد. و اگر خلبان واقعی هستید می توانید skills خود را در این افزایش دهید. این دسته بندی، جامعیت شبیه ساز را می رساند. حالا یکی بعنوان بازی سراغ این بیاید خودش متوجه خواهد شد کجای کار است. اما نمی شود جنبه Fun این نرم افزار را چشم پوشی کرد. من بچه های 12-13 ساله ای را دور خودم جمع کردم و برایشان پرواز کردم و آنها کیفور شدند و بعد خودشان با هواپیما "ویراژ" دادند. چه اشکالی دارد؟ این قابلیت و وسعت این نرم افزار را نشان می دهد.
    اما با ورود پدیده هایی مثل IVAO، این نرم افزار وارد یک فرآیند جدی شده. بطوریکه الان IVAO-Weekend جزو پدیده های منحصر به فرد این عالم پهناور هست. شبیه ساز به منظور برآورده کردن یک آرزو وارد منازل شد، و الا نسخه کاملتر آن موجود بود، اما کم کم، عشاق پرواز آن را از یک آرزو به یک حقیقت مجازی تبدیل کردند و امروز واژه "شبیه ساز" واقعا برازنده این نرم افزار است.
    در همین رابطه مقاله جناب تورج مرصعی را هم در این آدرس بخوانید :
    کد:
    Last edited by iq-boy; 20-02-2010 at 17:52.

6. 5 کاربر از iq-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

1

به نظر من بهتر است این شبیه ساز فوق العاده قوی را بازی خطاب نکنیم؛ اما در این کار اجباری نیست و هر کی دلش می خواد بازی خطابش کنه!
    در ضمن فکر نمی کنم هدف از احداث (!) این تاپیک، پیدا کردن اسم برای FSX باشه؛ موضوعات مهم تری هم هست.

---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------

سرتونو درد آوردم ببخشید

کد:
    حجمشو یادم رفت بگم

1 گیگ و 11 مگ
    موفق باشی دوست عزیز. فکر خیلی خوبیه.
    Last edited by mohsen_rkh; 20-02-2010 at 19:58. دليل: اضافه کردن خط دوم

8. 2 کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

Microsoft GAME stuios!!

این بحث "بازی" یا "نرم افزار" هم از اون بحثهای قدیمی در این مورد هست. خوب اون اولا (سال هزار و سیصد و بوق) شبیه سازهای طراحی شده توسط برنامه ریزها فقط برای خلبانهای واقعی استفاده می شد. اما با ورود PC ها، شرکت های نرم افزاری به فکر افتادند این آرزوی بشر یعنی پرواز رو به خونه ها بیارن. تا اونجایی که من خاطرم هست در commodore 64 شبیه سازهای معروفی مثلCAE وجود داشت. بعد با ورود AMIGA و استفاده از Floppy Disk ها، برنامه های شبیه ساز جامعتری اومد. یک شبیه ساز خود ماکروسافت روی سیستمهای IBM کار می کرد بعنوان "Game" اضافه کرده بود که طرفدارهای زیادی هم داشت. یک چیزی شبیه به این :

البته این شبیه ساز پرواز شماره 1 هست. و بعد از این هم شبیه ساز گسترش پیدا کرد تا با شبیه ساز پرواز 2002 به اوج رسید و در 2004 و FSX کامل شد. اما وقتی شما برای اولین بار وارد FSX می شوید، 3 گزینه پیشنهاد می کند : 1- شما خلبان واقعی هستید؟ 2- شما کاربر قبلی شبیه سازید ؟ 3- شما جدید هستید.
    این دسته بندی، برای نرم افزار Open Source مثل شبیه ساز قابل دقت هست. ببینید این که می گم منبع باز، به این دلیل هست که شما می توانید با 747-400 pmdg هم بپرید و یا با یک سسنا آموزشی. مهم اینه که آرزوی پرواز که در دسترس همگان نیست، به خانه ها راه یافته. در این بین اگر اهل بازی باشید و به سراغ FS بیایید ، شاید اول خوشحال باشید که 747 را روی باند به پرواز در آورده اید...و از مناظر خلق شده در این اثر لذت ببرید، اما کار شما با شبیه ساز به چند ساعت هم نمی کشد و از آن دلسرد می شوید وقتی می بینید این صرفا "پرواز" هست. اگر عشق خلبانی داشتید، این نرم افزار شما را افسون خواهد کرد. و اگر خلبان واقعی هستید می توانید skills خود را در این افزایش دهید. این دسته بندی، جامعیت شبیه ساز را می رساند. حالا یکی بعنوان بازی سراغ این بیاید خودش متوجه خواهد شد کجای کار است. اما نمی شود جنبه Fun این نرم افزار را چشم پوشی کرد. من بچه های 12-13 ساله ای را دور خودم جمع کردم و برایشان پرواز کردم و آنها کیفور شدند و بعد خودشان با هواپیما "ویراژ" دادند. چه اشکالی دارد؟ این قابلیت و وسعت این نرم افزار را نشان می دهد.
    اما با ورود پدیده هایی مثل IVAO، این نرم افزار وارد یک فرآیند جدی شده. بطوریکه الان IVAO-Weekend جزو پدیده های منحصر به فرد این عالم پهناور هست. شبیه ساز به منظور برآورده کردن یک آرزو وارد منازل شد، و الا نسخه کاملتر آن موجود بود، اما کم کم، عشاق پرواز آن را از یک آرزو به یک حقیقت مجازی تبدیل کردند و امروز واژه "شبیه ساز" واقعا برازنده این نرم افزار است.
    در همین رابطه مقاله جناب تورج مرصعی را هم در این آدرس بخوانید :
    کد:
    درسته... حرف شما... راستش من وقتی با این نرم افزار آشنا شدم حدودا 8 ساله بودم... اون موقع که به اسم شبیه ساز پرواز نمی شناختم... اسم روش رو بلد نبودم بخونم. چه برسه به این که بدونم بازی هست یا نه... اما وقتی با این برنامه کار کردم خیلی لذت بردم... متاسفانه این برنامه چون از یک کلوپ گرفته شده بود و اون موقع من کامپیوتر نداشتم و خونه اقوام می رفتم تا چند سال به هر مغازه فروش بازی سر می زدم می پرسیدم بازی هواپیمایی دارید بلکه نمونه مشابه اون نرم افزار رو گیر بیارم... خوب مسلمه که توی اون سن و توی اون شرایط غیر از این هم نمی شد فکر کرد و این نرم افزار و نید فور اسپید 95 برای من بهترین بازی ها بودند... بعد از چند وقت از این برنامه یا به قول اون زمانم بازی خسته شدم اما باز چند وقت بعد دوباره مشتاق می شدم که بازی کنم... علت مشتاق شدن دوباره این بود که این برنامه تمامی نداشت و هر روز اطلاعات جدیدی به من اضافه می شد... برعکس بازی های رایانه ای که یک آغاز و یک پایان دارد و یک مسیر را باید طی کرد...
    خوب این علاقه از ابتدا در من بروز کرد و باعث شد علاقه من بشم... از اون طرف هم اگر این نرم افزار رو در بین بازی های رایانه ای پیدا نمی کردم ممکن بود دیگه به این برنامه علاقه ای پیدا نکنم... یا مثلا در یک فروشگاه نرم افزار های حرفه ای این شبیه ساز رو می دیدم با خودم می گفتم که شبیه ساز دیگه یعنی چی... لابد یه چیزی مثل فوتوشاپه و بی خیالش می شدم...
    اما قضیه در اینجا تا حدودی فرق می کنه. اولا این که بیشتر افرادی که به این تاپیک سر می زنن میانگین سنی بالای 15 سال دارند... یعنی خیلی خیلی دیگه کم بگیم 15 ساله... خوب پس معنی شبیه سازی رو می تونه درک کنه... اما چون با این نرم افزار کسی آشنایی نداره و خیلی ها با دیدن عکس اون بر روی جلد نرم افزار علاقه مند شدند پس بهتره به عنوان "مقدمه" یک آشنایی کلی در مورد این نرم افزار بدیم تا به قولی ریش و قیچی رو بدیم دست خودشون... می خوان با هدف کار کنن یا بازی کنن یا می خواد بدون هدف و به عنوان وقت گذرانی کار یا بازی کنند... همونطور که گفتم این شبیه ساز تمومی نداره و هدفش رو باید خودش مشخص کنه... ما هم در پیدا کردن این هدف تا جایی که از دستمون بر بیاد کمک می کنیم...
    چطوره؟!
    نظر؟!
    Last edited by mro229; 20-02-2010 at 21:50.

10. 4 کاربر از mro229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

تا به قولی ریش و قیچی رو بدیم دست خودشون... می خوان با هدف کار کنن یا بازی کنن یا می خواد بدون هدف و به عنوان وقت گذرانی کار یا بازی کنند... همونطور که گفتم این شبیه ساز تمومی نداره و هدفش رو باید خودش مشخص کنه... ما هم در پیدا کردن این هدف تا جایی که از دستمون بر بیاد کمک می کنیم...
    اين بحث خيلي مفصل هستش و در اينجا هم خيلي نظر هاي خوبي رو ديدم و دقيقا نظر منم همينه بايد ريش و قيچي رو دست طرف بدي تا خودش با fsx کنار بياد حالا يا بازي يا شيبه ساز(که اين درست تره) . اما...
    با مثال ميگم من 2تا ديوار بلند توي اطاقم دارم که يک طرفش يه بنر بزرگ از فرودگاه هنگ کنگ هست(که اين هيچي) اما روي ديوار روبروييش گواهي نامه هاي FSX هست" معمولا هر مهماني که اطاق من رو ميبينه اول ميگه به به عجب عکسي بعد اونور رو که ميبينه ميگه اينا چي هستن و وقتي که براشون توضيح ميدم يه نيش خند به اين صورت""ميزنند و ميگن واقعا" و بعد بحث رو عوض ميکنن که اينکارشون خيلي تابلوه چرا که هيچ کدومشون نميدونن واقعا FS چي هست و البته من خيلي اون موقع اعصابم خورد ميشه.
    و حالا کسي که مياد اينجا و ميگه "بازي" به احتمال زياد معني درست fs رو نميفهمه يا هنوز چيزي ازش نميدونه!
    و بهتر هست که اينجا نياد چون ميخواد بازي کنه ديگه ما هم اينجا تو بهتر بازي کردن کمک نميکنيم ما اينجا داريم به بهتر و حرفه اي تر پرواز کردن بهم کمک ميکنيم اما درست همونطور که از مهمان هام عصباني و ناراحت ميشم اينجا هم که کلمه ي "بازي" به چشمم ميخوره همونطوري ميشم چون روش حساسم " ولي باز اين دليل نميشه که من بيام طرف رو سر زنش کنم همينطور که يکي از دوستان گفتن ما بايد براش يک توضيح واضح بديم تا متوجه بشه که اين شبيه ساز هست و براي بازي کردن مناسب نيست.
    و اين است داستان microsoft FLIGHT SIMULATOR

12. 5 کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

برای اینکه بحث رو عوض کنم میکنم.

استودیو Aces که ساخت شبیه ساز 25 ساله ی پرواز رو به عهده داشت میگن کارش تمام شده.

یعنی مایکروسافت رسما این استودیو رو تعطیل کرده.

این درسته یا نه؟

یعنی نسخه ی جدیدتری از Flight Simulator دیگه نخواهد آمد؟

- آپلود مجدد عکسها
    - لینک دانلود my traffic
    و ...
    Last edited by ebicross; 21-02-2010 at 09:07.

14. 7 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

برای اینکه بحث رو عوض کنم میکنم.

استودیو Aces که ساخت شبیه ساز 25 ساله ی پرواز رو به عهده داشت میگن کارش تمام شده.

یعنی مایکروسافت رسما این استودیو رو تعطیل کرده.

این درسته یا نه؟
    شرمنده که من دوباره میرم توی بحث آخه هیفم میاد با این همه نظر خوبی که عزیزان دادن من نظرم رو نگم

اول جواب شما عزیز روبدم

ببینید این قضیه مال حد عقل 1سال و نیم پیش هست بله درست هست اما این گروه با همت خودشون و چند علاقه

مند دیگه که در طراحی و سایر موارد آشنایی داشتنند خودشون یک تیم درست کردنند و الان هم در حال انجام کارهاشون

هستنند اما من و شما نباید انتضار داشته باشیم که هر سال یه نسخه جدید بدن بیرون

( الان بیشتر به شرکت ها جهت addon کمک میکنند )

یک پیشنهاد برای مدیریت سایت نوشتم تا بخش جدید در انجمن اضافه بشه برای شبیه سازها.
    اگر ایجاد بشه خیلی عالی هستش و این بحث بازی یا نرم افزار هم تمام میشه.
    در ضمن اونجا میتونه آموزشهای شبیه سازهای دیگر مثل Flanker یا Train Simulator و یا X Plane داده بشه که خیلی عالی هست.
    اگر بشه که خیلی خوب میشه

مخصوصا اگر بشه که آموزش های Fs9 و FSX رو از هم جدا کنیم تا هر کدومش در قسمت مربوطه باشه

به نظر من بهتر است این شبیه ساز فوق العاده قوی را بازی خطاب نکنیم؛ اما در این کار اجباری نیست و هر کی دلش می خواد بازی خطابش کنه!
    در ضمن فکر نمی کنم هدف از احداث (!) این تاپیک، پیدا کردن اسم برای FSX باشه؛ موضوعات مهم تری هم هست.
    با شما کاملا موافقم

البته این شبیه ساز پرواز شماره 1 هست. و بعد از این هم شبیه ساز گسترش پیدا کرد تا با شبیه ساز پرواز 2002 به اوج رسید و در 2004 و FSX کامل شد.
    فقط جهت اطلاع دوستان عرض میکنم

قبل از 2002 نسخهای 2000 و نسخه 98 بود وقبل از 98 هم یک نسخه بود که من الان یادم نیست

اين بحث خيلي مفصل هستش و در اينجا هم خيلي نظر هاي خوبي رو ديدم و دقيقا نظر منم همينه بايد ريش و قيچي رو دست طرف بدي تا خودش با fsx کنار بياد حالا يا بازي يا شيبه ساز(که اين درست تره) . اما...
    با مثال ميگم من 2تا ديوار بلند توي اطاقم دارم که يک طرفش يه بنر بزرگ از فرودگاه هنگ کنگ هست(که اين هيچي) اما روي ديوار روبروييش گواهي نامه هاي FSX هست" معمولا هر مهماني که اطاق من رو ميبينه اول ميگه به به عجب عکسي بعد اونور رو که ميبينه ميگه اينا چي هستن و وقتي که براشون توضيح ميدم يه نيش خند به اين صورت""ميزنند و ميگن واقعا" و بعد بحث رو عوض ميکنن که اينکارشون خيلي تابلوه چرا که هيچ کدومشون نميدونن واقعا FS چي هست و البته من خيلي اون موقع اعصابم خورد ميشه.
    و حالا کسي که مياد اينجا و ميگه "بازي" به احتمال زياد معني درست fs رو نميفهمه يا هنوز چيزي ازش نميدونه!
    و بهتر هست که اينجا نياد چون ميخواد بازي کنه ديگه ما هم اينجا تو بهتر بازي کردن کمک نميکنيم ما اينجا داريم به بهتر و حرفه اي تر پرواز کردن بهم کمک ميکنيم اما درست همونطور که از مهمان هام عصباني و ناراحت ميشم اينجا هم که کلمه ي "بازي" به چشمم ميخوره همونطوري ميشم چون روش حساسم " ولي باز اين دليل نميشه که من بيام طرف رو سر زنش کنم همينطور که يکي از دوستان گفتن ما بايد براش يک توضيح واضح بديم تا متوجه بشه که اين شبيه ساز هست و براي بازي کردن مناسب نيست.
    و اين است داستان microsoft FLIGHT SIMULATOR
    من با شما عزیز کاملا موافقم

خوب بعد از این همه بحث فکر میکنم دوستان به یک جمع کلی رسیدن

و فکر میکنم که این تایپیک به قسمت Simulator انتقال پیدا کنه ودر اونجا تقسیم بندی های لازم انجام بشه خیلی

خوب میشه

کسانی که شبیه ساز رو به چشم بازی نمیببینند در جریان باشین من سعی میکنم امروز قسمت سوم آموزش

رو بزارم که در آموزش نحوه پر کردن Flight Plane رو توضیح میدم

پس منتظر باشید

16. 5 کاربر از TOOMY-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوب افرادی که با حرفشون موافق بودم تشکرشون رو زدم.
    بیشتر افرادی که به این تاپیک سر می زنن میانگین سنی بالای 15 سال دارند... یعنی خیلی خیلی دیگه کم بگیم 15 ساله...
    من 14 سالمه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •